Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב נסע 213,000.

מנוע - בלוק מנוע נזילת שמן חמורה, נקישות יתר/רעש יתר, נזילת שמן בין המנוע לגיר, מנוע מזייף אינו עובד עגול, רעש אביזרי מנוע מותחנים וגלגלות, סימני שריפת שמו, משקעים בוצה לכלוך.

קירור: חגורות רצועות להחליף קורוזיה וסימני נזילות בחיבורים.

מערכת פליטה ויניקה: רעש יתר

מתלה קדמי: לתקן לכווון זווית מתלה מרווחי יתר תותבים פגומים נקישות יתר במערכת היגוי גלגל הגה פגום.

בולמי זעזועים: בולמים פגומים, כריות לבולמים פגומים, גומיות מגנות אבק פגומות.

מרכב ושלדה.. החלפת פח חזית.

בלמים בלאי יתר

צמיגים פגומים

תיבת הילוכים נזילות שמן

מחירון הרכב הינו 23,000 לפי יד 2

בעל הרכב דורש 14,500

פורסם

א. אם תבדוק את מחירון לוי יצחק תראה שהמחיר הוא 3-4 אלף מתחת למחירון.

ב. אתה חושב שאם תשקיע 10K ברכב הזה הוא יהיה 100% תקין ויתן לך שקט נפשי וכלכלי לאורך זמן? אני לא הייתי מסתכנת.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

כן.

אל תתחרט (על שוויתרת. שני דברים עיקריים אינם תקינים - מנוע וגיר שנוזלים.

זה קצת יותר מדיי בשביל רכב כזה).

אגב, איזה נפח מנוע ?

alfa 156 2.5.

פורסם

בתור חובבי רכב לא הפנתם משהו עדיין וזה מוזר לי,

דבר ראשון מי לוקח רכב שהוא 13 שנה על הכביש לבדיקה במוכן רישוי , משלם על זה 400 - 500 ש"ח ,ועוד מצפה באמת לקבל אינדקציה אמתית לגבי הבדיקה ?

גם רכב מטופל כמו בית מרקחת (מקרים מאוד בודדים שאנשים מטפלים ברכב בין 13 כמו בית מרקחת אבל נגיד ש) יצא עם משהו בבדיקה, במיוחד שהוא בן 13.

קח את הרכב למוסך שאתה סומך עליו ושירים את הרכב על ליפט ויתן חוות דעת.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם (נערך)

ייתכן והיה יותר נכון לקחת את הרכב למוסך (מתמחה) במקום למכון (יותר זול ואולי גם בדיקות יותר מהימנות).

אך בהנתן המצב שהרכב כבר נבדק (והועלו הממצאים) - איני חושב ש"נזילות שמן חמורות" או "מנוע מזייף - לא עובד עגול" הם כסת"חים או ממצאים שהיה קשה להגיע אליהם.

עריכה אחרונה על ידי חולגי

alfa 156 2.5.

פורסם

1. הבדיקה יכולה להיות אינדיקציה לקטסטרופה או לכיסוי ישבן סטנדרטי, אני מכיר את המנוע הזה מצוין, הוא לא עובד ״עגול״ גם כשהוא חדש לחלוטין. בקיצור אם הקילומטראז׳ הגבוה אינו מחסום, כדאי להתייעץ עם מכונאי מתמחה, רון למשל.

2. בכל מקרה קצת מתקשה להבין את מי שמעדיף גולף על בורה זהה מכנית. מעבר להיותה של האחרונה זולה משמעותית, היא גם טובה יותר מבחינת התנהגות הכביש, נוחות ותחושה כללית, גם מאובזרת ומהודרת יותר בעיצובה הפנימי. זמן לא קצר היו לי שתי אלו ביחד, כשהגיע הזמן להחליף אחת מהן, לא היה ספק מה יישאר אצלי ומה יעבור למישהו אחר.

פורסם
נפח מנוע 2000

אני בדיוק מוכר את הרכב שלי

משנתון זהה עם אותו נפח מנוע

אני דורש פחות ממנו ואומר לך שהרכב שלי ללא כל הריג׳קטים שציינת

בוא נדבר בפרטי ...

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

• תוכן חדש...