Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קריאת חובה למי שחושב לקנות מ-קרסו.

ניתן פסק דין נגד קרסו שמסרו מסמכים לא אמיתיים של היסטוריית רכב רנו שמכרו - ונתפסו

לקריאת פסק הדין

"שעה שהיו בידי הנתבעת נתונים מהותיים אשר היה בהם כדי להשליך על החלטתו של התובע באם לרכוש את הרכב, שעה שהתובע הוכיח כי ביקש לקבל לידיו נתונים אלה, שעה שהוכח כי הנתונים אשר סופקו לו שונים מהותית מהנתונים הממשיים, יש לראות את הנתבעת כמי שפעלה, במערך היחסים שבינה לבין התובע, בחוסר תום לב."

"יש במקרה הנ"ל כדי להצדיק ביטול ההתקשרות תוך השבה הדדית וזאת שעה שהחלטתו של התובע לרכישת הרכב התבססה על נתונים עובדתיים שסופקו לו על ידי הנתבעת ואשר בדיעבד התברר כי אינם מלאים."

מה שנקרא - רמאים [במילים פחות יפות]

פורסם

מוכן להתערב על FX שמדובר ביוזמה של איש מכירות בשטח ולא של החברה. גילוי נאות- אני עובד קרסו.

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא שזה באמת חשוב אבל נראה שידידנו K.L.I טורח להגיב או לכתוב בעיקר כאשר יש משהו רע לומר על קרסו...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם

אני חושב ש-edanj צודק באשר ליזומה המקומית של איש המכירות. הבעיה היא שטיפוסים כאלה ממשכים לעבוד בתור אנשי מכירות שנים רבות עושים קופה לעצמם וממוציאים שם רע לענף כולו. יש לא מעט חברות (בתוכן גם קרסו טרייד-אין) שבהחלט משתדלות לתת רמת שירות נאותה, ואני חושב שבמקרה זה (ואחרים) החברה היתה צריכה לעשות מאמץ וללכת לקראת הלקוח בלי בית משפט. מעבר לכך הם כלל לא ניסו לאתר את איש המכירות (אולי כי הם ידעו מה תהיה התוצאה)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מוכן להתערב על FX שמדובר ביוזמה של איש מכירות בשטח ולא של החברה. גילוי נאות- אני עובד קרסו.

אני נוטה לחשוב כמוך אבל השאלה האמיתית היא אם אותו איש מכירות עדיין עובד שם.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

האמת שאני לא מצליח להיכנס לפירוט פס"ד מהקישור המצורף. בכל חברה/ ארגון וגפ בשוק הפרטי ישנם תפוחים רקובים. השאלה מי מוצא אותם וכיצד מטפלים בבעיה שהם יצרו.

פורסם

בלי קשר לקרסו או לא. אני חושב שזה חמור שחברה מגיעה לבית המשפט ועוד מורשעת. אני נמצא המון בבית המשפט ויודע שלא נוהגים לנסח החלטות בשפה קשה כלפי חברות גדולות ותאגידים אבל כאן ההחלטה היא חד משמעית קשה.

* על מנת לקרוא פסק דין מפורט צריך מנוי בכמה אתרים שמפרסמים שם.

בכל מקרה אני לא הייתי מתערב עם אף אחד לפני קריאה של הפרוטוקולים.

למען גילוי נאות, להורים שלי יש ניסן יד ראשונה מזה 10 שנים והם מאוד מרוצים מהשירות והשקיפות שלהם.

החיים הם כמו....

פורסם

אם הם הגיעו לבהמ"ש כנראה היה לם דעה הפוכה מהנטען. חברות לא נוטות להגיע לבהמ"ש בלי קייס ברור לטובתם.

פורסם

ספיידרמן, נראה שכל ההודעות של פותח השרשור הן מנסיון אישי. צריך להוסיף "df" לשם הקובץ כדי לקרוא אותו. שימו לב שאפילו קרסו לא העזו לטעון שה-ש.ג. אשם. הם כנראה יודעים למה. הרי חלק מהתפקיד שלהם זה לבחון את איש המכירות ולראות איזה מידע הוא נותן לציבור. עידן, אתה יכול לכתוב באופן כללי איך מתוגמל איש מכירות בקרסו?

פורסם
ואתה חושב שחברות אחרות יותר טובות? יש לכולם מטרה אחת בלבד והיא למכור ולהרוויח.

נכון - אבל יש גבול! פה חברה גדולה, תפסו אותם על חם, עם מסמכים - והם יגררו אותך שנתיים בבית משפט .

חשוב לא לוותר - להוציא את הצדק לאור

פורסם
אם הם הגיעו לבהמ"ש כנראה היה לם דעה הפוכה מהנטען. חברות לא נוטות להגיע לבהמ"ש בלי קייס ברור לטובתם.

שום דעה שונה - חשבו שלגודל יש כח הרתעה ולגודל יש מספיק כסף כדי להתיש את הלקוח הקטן - צדק מראש אצל החברות הגדולות - הצחקת אותנו :(

רק כסף, כוח ועוד כסף גורם להם לפעול

פורסם

אם כבר מדובר במשחק ניחושים (יוזמה אישית של תפוח רקוב), אז אני אנחש שחברה ש"אכלה אותה" בגלל עובד שסרח תסגור את העניין מול הלקוח בכדי להמנע מהפרסום והפגיעה במוניטין.

לרוב, חברה שהולכת לבית משפט על כזה דבר בטוחה בצידקתה.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...