Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בלוס אנג'לס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4455 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב,

אני מתכנן נסיעה עם אשתי והילדה לארה"ב בחגים (אוקטובר) ונהיה כ10 ימים בלוס אנג'לס והסביבה.

מישהו יוכל להמליץ על חברת השכרה?

מצאתי לדוגמא דרך KAYAK את Midway שמשכירים תמורת 35$ דולר ליום (נמצאים בשדה תעופה) טויוטה קאמרי או דומה, והמחיר כולל מיסים.

נשמע לי זול מדי, בטח ביחס לחברות גדולות דוגמת BUDGET.

האם פספסתי משהו? או האם למישהו יש לומר משהו בנושא?

תודה!

פורסם

זה כולל את הביטוחים? אם לא, כמה הם עולים?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם (נערך)

המחיר שראית סביר.

הזמנתי בשבוע שעבר מספר פעמים רכבים בהוואי עבור הוריי דרך FINDHOTELS.

היו מרוצים.

שים לב לשני דברים:

1. שהביטוח הוא ZERO EXCSESS - המשמעות מבחינתך היא שלא משנה מה קורה לאוטו- אתה מכוסה בלי לשלם גרוש.

2. שהנוהל הוא "לקחת טנק מלא ולהחזיר טנק מלא" - נפלנו עם זה בהזמנה הראשונה. ראיתי "קח טנק מלא החזר ריק" ומרוב התלהבות הזמנתי בלי לשים לב שמשלמים על ה"זכות" הזאת בדלפק ההשכרה- זימברו אותם ב 70$ על זה......

סה"כ ממליץ על FINDHOTELS.CO.IL

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי adarbaratz
פורסם

תודה, אהבתי את האתר שהמלצת (אקונומי).

האם המחירים שלהם כוללים ביטוח מלא הכולל גניבה?

בדקתי באתר של MIDWAY אבל המחירי ביטוח שלהם יקרים בצורה מחרידה.

פורסם (נערך)

מהניסיון שלי הסוכנויות המקומיות בתוך הערים מאוד זולות. אם יש לכם מכרים מהאזור נסו לברר דרכם.

אם אתה "ישראלי אמיתי" ואוהב להמר (קצת בעייתי עם ילדה) אז אני ממליץ לך להזמין את הרכב הקטן ביותר.

בד"כ 2 הקטגוריות הנמוכות ביותר בכלל לא קיימות בצי רכבים (הזמנו שברולט סוניק או איזה סופרמיני שקר אחרת וקבלנו פעם אחת פורד פוקוס ופעם שנייה קרייזלר C200, הסוכן הנחמד שיצא איתי לחניה הציע לי גם לקחת אימפלה או מרצדס S קלאס בתוספת מגוחכת).

לרוב התוספת עבור הביטוח עולות יותר מההשכרה עצמה. עוד קומבינה שקיימת אם יש לך מכרים באזור, להוסיף אותך לחודש אחד לביטוח הכללי של המכרים שלך (שיטת הביטוח שם שונה לגמרי ממה שנהוג בארץ, שם זה לפי נהג בלבד ללא חשיבות לסוג הרכב או מספר הרכבים שאתה נוהג עליהם עד גבול מסויים לעומת פה שזה תלוי גם בנהג וגם ברכב).

לרוב מדובר בעלות של דולרים בודדים (אנחנו השכרנו גם לשבועיים בערך) לעומת כמה מאות דולרים דרך חברת ההשכרה.

עריכה אחרונה על ידי redroze

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם (נערך)

פשוט חפש ב skyscanner את ההצעה זולה ביותר לקטגורית הרכב שאתה מחפש.

בהצעות המחירים שלהם משוכלל הכל, כולל ביטוחים ושלל המיסים. ככה שלא תתקל ב'הפתעות' כלשהן בדלפק חברת ההשכרה.

עריכה אחרונה על ידי TheOne23

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

• תוכן חדש...