Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אז הSTI נחתה בארץ הקודש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4449 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 132
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יש לך טעות, זאת לא אסתי אמיתית, היא בכלל לא מכוערת.

לאסתי אמיתית יש מסורת רבת שנים של חיצוניות מאותגרת שמזכירה צפרדע כחולה על סטרואידים.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

למה הם כבר לא עושים חישוקים מוזהבים, התאים לא רע בכלל לצבע הכחול..

פורסם

יש אותה במראה סביר?

כל חדשה כזאת מבורכת!

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם

לא אהבתי את החישוקים של הכחולה. לפחות דרך התמונה נראים קטנים ומעט זולים למראה.

אני יודע שבמדינות מתוקנות המכוניות האלה אמורות להנות במסלול ולהיות מסוגלות לגרור קארוון לאיזה חניון דרכים בו זמנית, אבל מראות הצד גדולות וגסות מדי לטעמי. יחידות התאורה האחוריות נראות פשוטות מדי למותג בסטנדרט הזה. הספוילר האחורי בכחולה נראה מגוחך וסר טעם.

טוב, סיימתי להתלונן.

אלו כנראה הSTI היפות ביותר מאז המצאת הSTI. ואני מוכן לחתום שבמציאות הן נראות טוב יותר.

ג'נטים אפשר להחליף, המראות הן בסופו של דבר אביזר בטיחותי, יחידות התאורה הפשוטות הן חלק מהאמירה הכוללת של הרכב הזה, והספויילר המצועצע היה שם כבר מday one.

עכשיו נותר להמתין לפורסטר STI...

פורסם

מעולה, מעולה, מעולה. רק שיתמחרו אותה סביב ה- RS ומטה, ונראה איך ג'קי מוכר 100 יחידות...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

הפעם היא לא נראית זוועה והיא מקבלת ביקורות מעולות. בארה״ב עוד לא התחילו למכור ומביאים אותה שם בהתחלה ב lunch edition עם חישוקים מוזהבים.

emotion of motion

פורסם
מעולה, מעולה, מעולה. רק שיתמחרו אותה סביב ה- RS ומטה, ונראה איך ג'קי מוכר 100 יחידות...

1372203229856.jpg

אתה שכחת מי בעל הבית? :lol:

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

ה-STI הכי יפה שנחתה פה מאז הגעת דגמי ה-WRX/STI.

באמת, ההשראה שסובארו שאבה ממיצובישי ממש הצליחה לה- קווי הפרופיל זהים ל-EVO, התחת הגבוה ומידותיו דומים מאוד ל-EVO, הכונס\זימים בכנפיים הקדמיות- EVO, פנסי החזית הנמוכים ו״מצועפים״- EVO, ממש כל הכבוד למיצובישי, אממממ, כלומר סובארו.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

זה רכב של 300+ אלף ש"ח בארץ.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

בתמחור של האוקטביה RS: ביי ביי סקודה, יחי אסתי המלכה החדשה :-)

גם הכחול המהמם משותף לשני המותגים, אז בכלל זה טוב.

רק הייתי מעיף את הספויילר המגוחך הזה לכל הרוחות, בכל מקרה יגנבו אותו אחרי יומיים.

האם אתר קארפורום יעשה נסיעת מבחן לחברי האתר גם לאסתי, זה הפך למנהג?

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

STI בחיים לא תתומחר מול הRS. גרסת הWRX צריכה להיות מתומחרת מול הRS (גם נתוני ההספק אמורים להיום קרובים אחד לשני). רק שהיום כבר אין לי מושג איזה גרסאות יש ואיזה אין. מייצרים עדיין גרסת WRX או שרק STI?

לגבי הרכב הנ"ל, שיחזירו את החישוקים המוזהבים, ושיפסיקו כבר להביא אותם עם הספוילר המוגזם הזה! מה קרה לספוילר קטן? למה צריך לדפוק שם מדף של איקאה?!

חוץ משתי התלונות האלה, הרכב ללא ספק, הסובארו היפה היותר שיצא לי לראות.

נקווה שיעלו הרבה כאלה על הכביש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

• תוכן חדש...