Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4463 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש רכב 7 מקומות כשברוב הזמן אני נוהג בו לבד (רק בסופי שבוע עם משפחה).

האבזור והביצועים חשובים לי מאוד. יכולות שטח - לא חשובות בכלל (לא יורד לשטח אף פעם)

לא רוצה חדש, מחפש שנת 2012 ולא יותר מ-2011.

החלום - פורד אקספלורר לימיטד, אבל כמעט לא ניתן למצוא צורה חדשה ומה שמוכרים - דורשים הרבה מעל המחירון ובאיזור 240K

שברולט טרוורס - איכזבה באיבזור וגם היא יקרה מאוד.

פט'פיינדר - אין איבזור בכלל.

סנטה פה - עומדת על הפרק.

האם יש הצעות נוספות מלבד סנטה פה?

תודה!

פורסם

מה עם קיה סורנטו חדשה?

לא תצטרך להתעסק עם משומשות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
מה עם קיה סורנטו חדשה?

לא תצטרך להתעסק עם משומשות.

האבזור של הדגם ב-193K הוא לא מספק בכלל. אני מעדיף רכב יד שניה, כי הירידת ערך שלו נמוכה יותר ומה שמעניין אותי זה כמה אני מפסיד ב-3 שנות שימוש. במקרה הזה עדיף לי לקחת הלוואה ולקנות אקספלורר 2012 ולהפסיד 80K ב-3 שנים מאשר סורנטו ולהפסיד אותו כסף

פורסם

האקספלורר לא רע אבל טוחן דלק.טוחן דלק.1/8 זה חלום בהקיץ.

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
האקספלורר לא רע אבל טוחן דלק.טוחן דלק.1/8 זה חלום בהקיץ.

נכון, אני יודע. זאת הסיבה שאני שוקל יותר ויותר סנטה פה דיזל בגימור Supreme. זה כמעט אותו מחיר כמו אקספלורר (וממש לא אותה תמורה), אבל לפחות יחסוך בדלק.

פורסם

בדיוק התחילו לשווק ב-180,000 את הסיטרואן C4 גרנד פיקאסו עם שבעה מקומות ואבזור מכל טוב ובטוח שהוא נוח. לא עדיף לך חדש עם אחריות במחיר כזה? חבר שלי קנה לאשתו את האקספלורר לימיטד. נראה טוב מבחוץ אבל ים ים דלק ואני מתאר לעצמי שכשיתחילו טיפולים ותיקונים האחזקה שלו תהיה עוד הרבה יותר יקרה.

פורסם
נכון, אני יודע. זאת הסיבה שאני שוקל יותר ויותר סנטה פה דיזל בגימור Supreme. זה כמעט אותו מחיר כמו אקספלורר (וממש לא אותה תמורה), אבל לפחות יחסוך בדלק.

למה אתה חושב שהאקספלורר כזה אוטו טוב?

יש את הרכב לאבא שלי.

הוא גדול ומרווח וטוחן דלק אבל לא התלהבתי משום דבר,המערכת מוזרה קצת והאיכות לא בשמיים.

סנטה פה חדשה תהיה תמורה הרבה יותר טובה למחיר.

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם
האבזור של הדגם ב-193K הוא לא מספק בכלל. אני מעדיף רכב יד שניה, כי הירידת ערך שלו נמוכה יותר ומה שמעניין אותי זה כמה אני מפסיד ב-3 שנות שימוש. במקרה הזה עדיף לי לקחת הלוואה ולקנות אקספלורר 2012 ולהפסיד 80K ב-3 שנים מאשר סורנטו ולהפסיד אותו כסף

אתה בכל מצב שהוא מפסיד כסף, לצערנו המצב של השוק היום הוא שאתה קונה רכב (משומש או חדש) ואחרי שנתיים מוכר אותו בהרבה הרבה פחות. הייתה לא מזמן כתבה על איזה רכבים שומרים הכי טוב על הערך שלהם, לדעתי קיה הייתה שם במקום טוב בראש הטבלה, אבל לא מוצא את זה עכשיו. על הפסד הכסף יש לך עוד אופציות (טרייד אין?ליסינג? הלוואה מחמותך? :shock: ).

אני עם החבר'ה שהמליצו על הסורנטו. אמינות ובטיחות גבוהה. על האבזור זה כבר עניין שלך... כל אחד רוצה וצריך משהו אחר.

פורסם

טראוורס ערום אפשר לקנות 0 ק"מ מליסינג ב-190K ויישארו לך 10K לאבזר אותו.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

קיה סורנטו מוצעת בדיוק במחיר של 186 אלף ש"ח, לאחר הנחה של 8,000 ש״ח + מולטימדיה.

http://www.gear.co.il/כתבות_רכב/2014_03_13_N03_מבצע_קיה_סורנטו

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

אם כבר אתה יורד בשנתון חפש לקסוס אר אקס.

הייתי עם הרכב כחודש ,ונהנתי מאוד

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

אם אתה נעול על ג'יפ אז זו זכותך אבל לידיעתך שבואנים למניהם תקבל רכב יותר נוח, זול יותר וחסכוני יותר.

מה הטעם בג'יפ בלי שום שימוש בשטח?

• תוכן חדש...