Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4462 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אם אתה נעול על ג'יפ אז זו זכותך אבל לידיעתך שבואנים למניהם תקבל רכב יותר נוח, זול יותר וחסכוני יותר.

מה הטעם בג'יפ בלי שום שימוש בשטח?

ישיבה גבוהה

Infiniti G37-Sold

Toyota Corolla 2014-חזרה לאלבר

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

ג'יפ זה פוזה,זה סמל וכמה דברים שאני לא מבין.

כמו אייפון 5אס בצבע זהב...

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

פורסם

הקיה הסורנטו אורבן הנעה קדמית רכב מצוין אשתי ואני נוסעים ברכב זה. רכב נעים לנסיעה אבל לא מעודן ברמה אירופאית מרווח מאוד וכל עוד הכיסאות

מאחור מקופלים יש מלא מקום לציוד ועוד קצת. לא שתיין דלק ונסעה עירונית עושה 1/7.5 מאובזר מאוד מהחברה כולל מערכת דיבורית וניווט.מדרגות צד

ודפיוזרים (מגני גחון ליופי בלבד).רכב מרשים ונסיעתו שקטה מאוד, זריז מאוד יחסית (רכב קודם יונדאי סנטה פה) בהילוכים ראשון שני ושלישי ומספק

זינוקים זריזים ומפתיעים .בכביש המהיר הנסיעה נעימה יותר חלקה וחסכונית 1/12 .וכל זה במחיר 193K כל התוספות התקבלו כמחווה של רצון טוב של

מנהל המקום.

רכב שני שהיתי ממליץ שהוא יותר הפתיע אותי עם 7 מקומות הוא הפורד SMAX 2.0 טורבו!!!

נכון זה לא גיפ אבל מאובזר בכל רמח אבריו. הפורד מתנהגת כמו רכב רגיל ואפילו קצת ספורטיבי מהיר מעודן מפואר ויפה פנימה והחוצה .עשה נסיעת מבחן

אני אישית אהבתי מאוד את כולו ובעקבות זאת אחותי רכשה לעצמה.מי שחובב נהיגה כמוני שיחשוב על נסיעת מבחן ,אותי הוא הרשים מאוד!!!

פורסם

החלטתי בסוף להתעלם מצריכת הדלק ולקחתי שברולט טרוורס 2011

אני בודק אפשרות להסב אותו לגז (יש רק 30K קילומטרים, אז זה אפשרי) ואז אני מקבל הכל מהכל - גם רכב ענק עם נוחות אמריקאית וגם צריכה סבירה.

אני אפרסם עדכון אחרי ההתרשמות הראשונה בעוד כמה ימים

תודה לכל העונים!

פורסם

טוב, הבטחתי עדכון, אז הנה:

שברולט טרוורס זה רכב עם המון נוכחות. הנסיעה בו מרגשת כל פעם מחדש. יש מקום לכל המשפחה (4 ילדים) וגם מטען. הדגם שלי הוא 7 מקומות, אז הילדים יכולים לעבור אחורה מלי לקפל את המושבים בשורה האמצעית, מה שמאפשר לי למקם שם 2 כסאות תינוק.

צריכת דלק - מטורפת. זה בלתי נטפס. נכון, אני נהג ליסינג עם 10 שנות וותק ולוחץ גז עד הסוף, אבל עדיין אני לא מעקל את הצריכה הזאת. 1/5 בכביש מהיר, 1/4 בעיר... אני החלטתי להפסיק להסתקל על המחשב שלו...

למרות זאת, אני לא מתחרט לרגע. מזמן לא נהנתי כל כך מהנהיגה. 280 כ"ס על רכב ששוקל 3 טון מרגישים נפלא. הרכב רך מאוד ויש תחושה של מלך הכביש. מקווה שהתחושה הזאת לא תחלוף בזמן הקרוב, כי אני רוצה לנסוע עם הרכב הזה ב-3 שנים הקרובות

שוב תודה לכולם!

פורסם
טוב, הבטחתי עדכון, אז הנה:

שברולט טרוורס זה רכב עם המון נוכחות. הנסיעה בו מרגשת כל פעם מחדש. יש מקום לכל המשפחה (4 ילדים) וגם מטען. הדגם שלי הוא 7 מקומות, אז הילדים יכולים לעבור אחורה מלי לקפל את המושבים בשורה האמצעית, מה שמאפשר לי למקם שם 2 כסאות תינוק.

צריכת דלק - מטורפת. זה בלתי נטפס. נכון, אני נהג ליסינג עם 10 שנות וותק ולוחץ גז עד הסוף, אבל עדיין אני לא מעקל את הצריכה הזאת. 1/5 בכביש מהיר, 1/4 בעיר... אני החלטתי להפסיק להסתקל על המחשב שלו...

למרות זאת, אני לא מתחרט לרגע. מזמן לא נהנתי כל כך מהנהיגה. 280 כ"ס על רכב ששוקל 3 טון מרגישים נפלא. הרכב רך מאוד ויש תחושה של מלך הכביש. מקווה שהתחושה הזאת לא תחלוף בזמן הקרוב, כי אני רוצה לנסוע עם הרכב הזה ב-3 שנים הקרובות

שוב תודה לכולם!

האינפיניטי הציגה צריכת דלק טובה יותר והייתה רכב,הרבה יותר טוב.

לדעתי,השברולט הזו לא שווה את המחיר אבל תתחדש

Infiniti G37-Sold

Ford Focus 1.5 2016

• תוכן חדש...