Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4489 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מתוך רצון לעשות טרייד אין לרכב (עם אופל אינסיגניה החדשה ) מכון הטרייד אין ביקש שאעשה לסובארו הישנה בדיקה בקומפיטסט.אותו מכון מצא שהרכב מושלם מבחינה מכנית חוץ מ"בעיית גיר" שנרשמה רק בגלל שאותו מכון בקומפיטסט לא מבצע בדיקת גיר.כשהבאתי את טופס הבדיקה למכון הטרייד אין הסוחר ביקש ממני להעביר את הרכב בדיקה במוסך כדי לאמת את מה שאני חושב,שאין בעיה בגיר (ואפילו אמר לי שמכוני קומפיוטסט נוהגים לרשום שיש בעיות בשביל כסת"ח).האם זה נורמלי שמכוני קומפיוטסט יעשו כך?למה אני צריך לרוץ ממקום למקום רק בגלל שמכון (ששילמתי סכום נכבד בשביל הבדיקה) רשם שיש בעיה רק בשביל כסת"ח? אשמח לחוות דעתכם

פורסם

כנראה שכן.

הבה נראה, אתה שילמת לבדיקה שאינך מעוניין מעונין בה, עבור מישהו אחר.

הבדיקה אינה מספקת את מי ששלח אותך לבדיקה עליה אתה שילמת.

על חשבון זמנך ואולי גם כספך תלך למוסך, מי יודע מה יגיד.

לאחר מכן תקבל מחיר מסויים עבור רכבך. מן הסתם חלק מהסכום יבוא על חשבון הנחה על הרכב החדש.

האם הגיוני? לא יודע, אבל זו השיטה שהסכמת לה או נלכדת בה.

האם יש לך ברירה? לא יודע.

מקווה שהכסף יפסיק לזרום מכיסך. בהצלחה בבדיקה וברכישה. מי עושה עבורם את הטרייד?

פורסם

תודה רבה!מי שעושה את הטרייד אין הוא שלמה סיקס..השאלה היא:למה מכוני בדיקה רושמים שיש בעיות כלשהם,למרות שאין,רק בגלל שהם לא מבצעים את הבדיקה?מה הבעיה שלהם לרשום בטופס "אנחנו לא מבצעים את הבדיקה הנ"ל"?

פורסם

הם עושים את זה מאותה סיבה שכלב מלקק את הביצים:

כי הם יכולים.

ובמקרה שלהם יש עוד מי שמשלם להם על זה, אז מה רע?

אם רוצים להיכנס טיפה יותר לעומק אז זה נובע, כמו הרבה רעות חולות אחרות במדינה, מעודף עורכי דין ותביעות, וכשאתה חושש מתביעות על אבחון שגוי אז הכי קל זה לשים x בכל או ברוב סעיפי הבדיקה, בפרט על אלה שאתה לא באמת יכול לבדוק, כמו למשל גיר אוט'.

פורסם

מתנצל על ההיעלקות אך זה באמת מקומם אותי.. אם אלך למוסך שבו יווכח שאין ברכב בעיית גיר-זה לא יהיה עילה לתביעה על כך שבדיקת קומפיוטסט הטעתה(בכוונה)?תביעה לא בשביל כסף אלא בשביל שילמדו סוף סוף שתביעה יכולה להגיע גם מהמוכר ולא רק מהקונה

פורסם

ראשית, איני בטוח שמוסך יתן תשובה חד משמעית לגמרי גם אם הגיר תקין.

שנית, אני מקווה שהמוסך לא יקח ממך עוד כסף ואם כן, מעט. מה לגבי המוסך בו אתה מטפל?

שלישית, כמדומני מכון הבדיקה מסמן איקס שמשמעו לא תקין, אך בפירוט הוא מסביר שיש לבדוק כך שהוא מכוסה.

רביעית, אחרי כל בזבוז הזמן, לא סביר שתבזבז עוד זמן על תביעה ואני בספק אם תזכה.

חמישית, יתכן שאני טועה.

שישית, בהצלחה.

פורסם

כל שרשור מחדש שנפתח על חבורת הלא יוצלחים של שלמה אני נדהם מחדש.

איך יתכן ששילמת על בדיקה לרכב שלך כאשר להבדיל אלפי הבדלות,אוטו סנטר שלחה אותי מטעמה ועל חשבונה לבדיקת רכב של הרכב הישן שלי ?

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

איזה סוג של בעיה נרשמה בדו"ח? רעידות? דפיקות בגיר? לא מעביר הילוכים? ויש עוד הרבה...

בוצעה נסיעת מבחן, ואם היו בעיות בגיר היו חייבים לרשום אותם, או את התופעה לפחות.

לפי תיאורך הדו"ח של הבדיקה הוא לא שווה את הנייר אפילו. זכותך לבקש החזר כספי.

פורסם

הק"מ שיש ברכב הוא ממש זעום.אזור ה65 אלף.והשלמה מוכנים לשלם עבורה 50 אלף שקל.המחיר ששילמתי עבור הבדיקה הוא מסובסד על ידי שלמה (לפי מה שזכור לי שולם חצי מהסכום המקורי).סוג הבעיה שנרשמה בדו"ח הוא דפיקות בגיר.הגיע זמן לשים סוף לחאפריות של מכוני הטסטים ש"ממציאים"בעיות שלא קיימות בכלל רק על מנת להימנע מתביעות על ידי הקונים.לא חושבים?מה שמדהים הוא שהדבר שהם עושים ידוע לכולם ואף אחד לא עושה דבר בנושא.

פורסם

למה "לא עושים שום דבר בנידון"?

אני לא משתמש בשירותיהם של המקומות האלה לקנייה ומכירה כבר לפחות חמש-עשרה שנים ועשרה רכבים.

הפעם היחידה שבה נדפקתי חזק בקניית רכב היתה דווקא לאחר בדיקת קניה, ואגב, גם במקרה ההוא היה מדובר על גיר לא תקין שמכון הבדיקה, במעשה נבון ומקומבן היטב עם המוכר, רשם לידו סימן שאלה, ללא פירוט.

• תוכן חדש...