Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סוזוקי אלטו 2010?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אכן הספייס כמעט כמו הפנדה,מאוד חסכונית,אמינות טובה סך הכול,חשוב להקפיד על נוזל קירור מקורי ולא מים מה שיכול להוביל ראש מנוע.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לפחות לפי ההיצע בשוק נראה שהמחיר הריאלי לאלטו 2010 הוא משהו בין 30-35 אלפי שקלים.זה שיש אחת או שתיים ב-25000 ש"ח לא הופך את המחיר הזה ל"מחיר שוק" מה גם שייתכן (ואפילו סביר) שיש סיבה למחיר הנמוך במיוחד.

הפונטו ספייס Actual דגם בסיסי, חסכוני, ואמין (במיוחד אם מטפלים בו כראוי)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

atract1, הציע את סיטרואן C3. לא מצאתי כזו בתקציב.

אבל יש סיטרואן c4, שנת 2006. עם ק"מ 70000.

האם היא גם נמנית על המיני?

מישהו מכיר אותה מבחינת התנהגות כביש? אמינות? בטיחות? דלק?

פורסם

C4 היא משפחתית קומפקטית נחמדה, עם שוק על הפנים ללא סיבה מיוחדת. אמינה ובטוחה עם צריכת דלק גבוהה יחסית לאלטו/206/פונטו.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

zvit, ידוע לך מה צריכת הדלק הריאלית של ה C4?

C4 היא משפחתית קומפקטית נחמדה, עם שוק על הפנים ללא סיבה מיוחדת. אמינה ובטוחה עם צריכת דלק גבוהה יחסית לאלטו/206/פונטו.
פורסם

צריכת הדלק של ה-C4 היא בין 10 ל-12 ק"מ לליטר בערך.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

פג'ו 307, 2004, 1600 סמ"ק, יד 1, 90000 ק"מ. אוטומטי. 19500 ש"ח.

קנייה טובה?

חסכוני? בטיחותי?

ובהשוואה ל סיטרואן C4 2006, נפח 1600, 95000 ק"מ, יד 2, 25000 ש"ח.

כבר כואב הראש...

פורסם
פג'ו 307, 2004, 1600 סמ"ק, יד 1, 90000 ק"מ. אוטומטי. 19500 ש"ח.

קנייה טובה?

חסכוני? בטיחותי?

ובהשוואה ל סיטרואן C4 2006, נפח 1600, 95000 ק"מ, יד 2, 25000 ש"ח.

כבר כואב הראש...

1. צריכת הדלק של הסניק המוצגת באתר אוטו מתייחסת לדגם דגם המשווק מ-2011 ואילך. בסניק מ-2007 הדבר האחרון שצריך להדאיג אותך הוא צריכת הדלק.

2. לא פלא שכואב לך הראש - במקום לנסות להתביית על שניים-שלושה דגמים המתאימים לצרכייך את מנסה לבדוק כמעט כל מה שנכנס בתקציב שלך.

3. בין ה-207 וה-C4 הייתי הולך על ה-C4.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

בתקציב כזה עדיף תמיד לנסות לגרד עוד 15 אלף דרך מימון ולקנות רכב קטן וידני דרך חברות ההשכרה.

האשראי זמין, הרבה עושים את זה - במקום לקנות רכב משומש יחסית וליפול עם תיקונים מיותרים שעולים בדיוק כמו המימון.

פורסם

yulianx חיפשתי פנדה ומצאתי אחת מתוקה ביותר במחיר טוב עם ק"מ נמוך אבל היא בטבריה... לצערי.

עדיין רלוונטי או שכבר קנית רכב....

אני גר בת"א ובשביל רכב שמתאים לי הייתי שוקל לנסוע גם עד לטבריה. ברור שזה הימור אבל טבריה זה שעתיים וקצת נסיעה (למרות שאולי תסעי בתחבורה ציבורית...)

כמובן שבמקרה כזה צריך לנסות לברר כמה שיותר דברים מרחוק ולראות שהכלה דומה למה שמפורסם במודעה.

לבקש לקבל במייל בפקס: רשיון רכב, ספר טיפולים, תיעוד טיפולם וכו.

שווה לגשש קצת לגבי גבולות גזרה מבחינת מו"מ.

אני מכרתי רכב לאחרונה וניסיתי לסייע למי שבא מרחוק. ואכן את הרכב קנתה ירושלמית.

אם זה נראה טוב ונוסעים אז צריך להתארגן מבחינת יכולת לסגור עניין במקום (דואר, טרמפ, תשלום, ביטוח וכו').

• תוכן חדש...