Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יום שישי השעה 12 בצהורים יש לי מלא סידורים.

אני רואה שיש לי שטר של חמישים בכיס מחליט למלא דלק.

המתדלק בין מעוטים רשם בטעות 500 שקל במקום 50,התוצאה פול טנק של 250 ש"ח (500 שקל דלק לא נכנס במיכל אז הוא מילא עד הסוף )

הוא התנצל ואמר שזה בטעות ,דיברתי עם המנהל ואמר שאי אפשר מה לעשות,ולטענתו אני יכול להישאר שם כל היום וכל הלילה.

הארנק נשאר בבית אחרי חצי שעה של חוסר מעש מצד המתדלקים והמנהל ולמרות כל הצעקות ,התקשרתי לחבר שגר קרוב לתחנה והביא לי את הכסף.

ואני שואל מה עושים במקרה כזה? פשוט מרימים ידיים?ואם הייתי נמצא במקום שאין מה לעשות אין לי חבר שגר קרוב או שאין עלי ארנק?

פשוט מרתיח!

• תגובות 109
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

פשוט נוסע ואומר לו שאשלים את הסכום מתי שיתאפשר לי, ממש בעיה שלו.

פורסם

איך לא ראית שמתדלקים לך כל כך הרבה? תדלוק של 50 שקל זה 10 שניות

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

מעניין מה היה קורה אם היית אומר שאין לך אפשרות לשלם.

הם מנעו ממך לנסוע או שנישארת שם מרצונך?

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

אתה לא ראשון שמספר סיפור כזה ובוודאי גם לא תהיה האחרון, לא מבין למה קשה לצאת מן הרכב ולהשגיח על המתדלק.

אחרי זה יש סיפורים על אנשים שהכניסו להם בנזין במקום סולר או ההפך, אנשים שהאקדח תדלוק לא "קפץ" ודלק נשפך לחינם ועוד. בכל מקום אחר אנשים בודקים ומסתכלים איך מחייבים אותם בקולנוע, בסופר, בפארם ועוד. ברגע שאנשים מגיעים לתחנת דלק הם נדבקים לכיסא הנהג ומתקשים לצאת.

אני מבין אנשים מוגבלים (ומתנצל אם אתה כזה), אבל דחילק צאו מהאוטו.

פורסם

בעיקרון זה פאק של המתדלק לכן ברמה כלשהי זאת לא בעיה שלך יכולת פשוט להגיד לו שיזמין מישהו שישאב את הדלק,אבל בתכל"ס אני באמת לא מבין מה הבעיה של אנשים לתדלק בעצמם או לפחות לפקח על התהליך מהצד.

פורסם

קרה לי יום אחד שבדך מהעבודה עצרתי בתחנת דלק לתדלק את הרכב שהיי לי להערב ב60שקל המתדלק

פתח לי את המשאבה וכנראה שעשה טעות,אני שם את האקדח במיכל דלק עם הקליפס הזה שתופס את הקדח וברגע שהוא מגיע ל60 הוא יפסיק אוטומטי

בנתיים מדבר עם חבר בפלאפון לא שם לב למשאבת דלק,אחרי זמן מה אני מסתכל ורואה שהמאשבה לא מפסיקה לדתלק והגיע ל120 באותו רגע אני עצרתי אותה לבד הלכתי למתדלק ואמרתי לו שעשה טעות וזה מילא לי ב120 הוא אמר לי צודק טעות שלי הרווחת :)

הייתי יכול למלא פול טנק גם.

פורסם

קרה לי שלמתדלק נשפך דלק בגלל תקלה במשאבה אשר לא מודעת כאשר הטנק הגיע לסופו.

מתקשר לחברה מקשרים אותי עם מנהל התחנה, שואל אותי כמה אני מעריך את הנזק, מוסר לו שזה כמה עשרות שקלים סה"כ, קובע איתי תבוא כל יום בשעה כזאת... מגיע, מקבל במזומן ושלום על ישראל.

האמת על באמת מאת דן אריאלי.

ספר שרשום בו את כל האמת בפרצוף שלנו :twisted:

פורסם

הם פשוט ענו באדישות שאין מה לעשות וזהו תתמודד עם זה,אני סטודנט ו250 זה הרבה בשבילי וכ"כ התעצבנתי.

ולאלה שאמרו למה אתה לא משגיח על המשאבה,זה לא התפקיד שלי יש את המתדלק בגלל זה משלמים לו אם הייתי רוצה הייתי הולך לשירות עצמי,אני בדרך כלל מסתכל אבל לא בוהה בשעון אני מציץ מידי פעם,עברה המחשבה לשים ז*ן ולברוח אבל יש שם מלא מצלמות שחבל שאחכ נסתבך..

פורסם

אחי, אני במקומך הייתי משתדל להגיב בקור רוח ולא בכעס..

כאילו זה חתיכת פאק שלהם ועם כל הכבוד הם עכשיו אנסו אותך לשלם 250 שקל במקום 50... זה משמעותי מאוד בעיקר לסטודנט.

זה מגעיל אחי . אישית אני הייתי מסתפר בלפרסם את זה ולא להיכנס לשם יותר.

סיאט מי - בציר 2014

----------------

הבלוג שלי

פורסם

מסכים שזה מבאס ולא נעים להיות במצב הזה אבל אין לך כלכך מה להתעצבן, בוא נגיד ככה אפילו יצא לך טוב שתידלת פול טנק, היום בלילה הדלק עולה, טעויות קורות , זה לא שעכשיו גנבו אותך או משהו כזה, כמו שאמרו למעלה הייתה אומר למנהל התחנה שזו פאדיחה שלו ואין לך איך לשלם ושיהיה לך תחזור.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

צודק לגבי העניין שלא תדלקו לך ב-50 שקלים בלבד אהל כמו שאמרו, קח את זה בפרופורציה. לא גנבו אותך באמת.

עכשיו תתדלק יותר מאוחר.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם
אתה מתדלק ב-50 ש"ח כי אתה סטודנט אבל משתמש בשירות מלא, מצד שני לא מבין מה אתה מנסה או ניסית לחסוך.

+1

גרבצן צא מהרכב ותדלק.

• תוכן חדש...