Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4512 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בימים האחרונים אני בודק לדוד שלי מה עדיף אקסבוקס 360 או פלייסטיישן 3

ומכיוון שאין לי לא זה ולא זה אני מתקשה קצת להבין מה העלויות הכוללות והיתרונות של כל אחד מהם.

זה ישמש למספר די מצומצם של משחקים קניה של 2-3 משחקים בשנה.

לפי בדיקה על פיפא14 משחקים לאקסבוקס זולים יותר (150 לעומת 220) בגלל שלפיאס יש כונן בלו-ריי וזה חיסרון כי זה מייקר עלויות של משחקים גם אם פרוץ אז דיסקים יקרים יותר.

לשחק ברשת חינם בפיאס לעומת 200₪ בשנה באקסבוקס (לא סגור על המחיר)

לגבי כונן קשיח לא ממש הבנתי מה השימוש והחשיבות שלו. קראתי שאפשר לגבות משחקים על הכונן אבל מצד שני חייבים להשתמש בדיסק אז בפועל הגיבוי לא ממש תורם אם הדיסק נדפק אז מה זה משנה אם יש לי 250 או 500 ג׳יגה?

יש עוד הוצאות שצריך לקחת בחשבון? מטענים מיוחדים לשלטים או סוללות מיוחדות?

נ.ב כמה מכם שיש להם את הקינקט באמת משחקים בו?

פורסם

אני הייתי הולך על הסוני 3,בגלל שיש לו משחקים בלעדים טובים יותר ובכמות גדולה יותר.

משחקים תקנה מחול הרבה יותר זול,והמחירים שם די דומים.

כשאתה מתקין משחק על הדיסק קשיח,אתה מקבל יותר שקט,כי הדיסק לא מסתובב קבוע אלא רק נועד לבדיקה ראשונית המשחק מקורי,דבר באקס בוקס לפחות,יש משחקים עם 2 דיסקים שעל אחד מהם יש רק תוכן שצריך להתקין,והדיסק השני הוא ההפעלה.

אם אתה לא משחק הרבה אין טעם לדיסק קשיח גדול.

הסוללות הם רגילות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אל תקנה את הגרסאות הרזות (פלייסטיישן 12 ג'יגה, אקסבוקס 4 ג'יגה).

אין לי קינקט ככה שלא אוכל לעזור בזה.

לא יודע איך עובד הפלייסטיישן אבל באקסבוקס מקבלים כל חודש שני משחקים מלאים במסגרת המנוי.

בנוסף למה שאמר יוליאן יש משחקים שאתה קונה רק קוד הורדה ואז חייב לשמור על הדיסק הקשיח, המשחקים במסגרת מנוי גולד גם כן להורדה ולא דיסק פיזי.

פלייסטיישן מגיע בסטנדרט עם בטריות נטענות בשלט, האקסבוקס לא (ניתן לקנות בגרושים באיביי).

לא מכיר יותר מדי משחקי פלייסטיישן והאמת שגם משחקי אקס בוקס לא מכיר כל כך הרבה, משחק עוד בפחות.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מנוי שנתי לסוני ניתן לקנות ב140 שקל כאשר כול חודש אתה מקבל משחקים מעולים,כמו טומב ריידר,מטרו,כך שזה שווה כול שקל המנוי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אכן , המשחקים בpsn plus טובים משמעותית מאלו באקסבוקס.

תוסיף לזה שהאקסבוקס נעול איזורית בעוד לps3 אתה יכול להביא משחקים מכל מקום בעולם.

בכא שתיהן מיושנות כבר ויצאו להן מחליפות (ששם בצורה מוחלטת עדיף ps4 לדעתי) ככה שחדש לא הייתי קונה ועם כל הקומבינות והחסימות באקסבוקס, הייתי קונה ps3 יד שניה. רק שיהיה מדגמי הslim.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

בין פלסשטיישן 3 לבין אקסוקס 360 אתה צריך לברר איזה משחקים בלעדיים אתה מעדיף.

מבחינת איכות לדעתי האקסבוקס עדיף, שלטים נוחים יותר אקסבוקס ולי בבית יש אקסבוקס כי אני מעדיף את המשחקים שלו.

כמו שרשמו לך- לשתיהן יצאו גרסאות חדשות ושם הPS4 עדיף בהרבה לדעתי.

פורסם

אקסבוקס 360 פרוץ זה פשוט להיט,

כל המשחקים נמצאים על הדיסק הקשיח שמחובר אליו ככה אתה יכול להוריד חופשי כל משחק שתרצה.

הקינקט זה מגניב ביותר אבל זה לא מתאים לכל אחד, אם יש לך ילדים או שאתה אוהב להפעיל את עצמך אז זה פריט חובה, במידה ולא אז אפשר לוותר .

חובב רכב , לא חובב תקלות :evil:

• תוכן חדש...