Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיאט FR זה לא מה שהיה פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התלונות לא היו רק לגולף 4, אלא גם לגולף 3. אמנם ל-GTI 16V אכן היו 150 כ"ס, אך ל-GTI הרגילה היו 115 והיא הייתה עגלה לכל דבר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
התלונות לא היו רק לגולף 4, אלא גם לגולף 3. אמנם ל-GTI 16V אכן היו 150 כ"ס, אך ל-GTI הרגילה היו 115 והיא הייתה עגלה לכל דבר.

תודה (אני לא לבד).

האבולוציה שלי:

Polo GTI 2013 -> Peugeot 208 GTi 2016 Manual

Mazda 3 2012 -> Seat Leon FR DSG 2010 -> Chevrolet Spark 2013

Peugeot 309 Manual 1991 -> Toyota Corolla (1992) automatic -> Mazda 3 2009

פורסם

אולי הייתי צעיר מדי כדי לזכור את התלונות על הגולף 3, אבל למיטב הבנתי האכזבה הכי גדולה הייתה מהדור הרביעי.

בכל מקרה גם לדור 3 8V עם ה-115 כ"ס היו יומרות ספורטיביות שלא צלחו.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

אני לא מבין למה לא לכתוב טעיתי וזהו ... למה להמשיך לדבוק במה ש'אתה' חושב ולא בעובדות .. אני פשוט לא מביו את זה .. אבל אני מניח שאתה יודע יותר טוב (אז נסכים מראש שלא להסכים).

האבולוציה שלי:

פורסם

כי אני לא טעיתי. לכל GTI שיצאה מבית היוצר של VW היו יומרות ספורטיביות, ללא יוצא מן הכלל.

חלקן עמדו ביומרות הספורטיביות (למשל דור ראשון, למשל דור שביעי בחו"ל קוצר שבחים, לארץ מגיע במפרט חסר ופחות ספורטיבי), חלקן לא עמדו ביומרות הספורטיביות, חלקן עמדו חלקית ביומרות הספורטיביות.

אבל לכולן היו יומרות ספורטיביות, ה-GTI מעולם לא היה רמת איבזור.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

וואלה צודק. MK4 GTI עם מנוע 2.0 115 כ"ס. חוץ מפוזה אין כלום לפי הנתונים שם.

בהנחה והאתר הזה אמין (ולא מחרטט דגמים כמו יד2), ב2001 זה כבר לא היה. כנראה שVW למדו את הלקח שלהם מהר.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
וואלה צודק. MK4 GTI עם מנוע 2.0 115 כ"ס. חוץ מפוזה אין כלום לפי הנתונים שם.

בהנחה והאתר הזה אמין (ולא מחרטט דגמים כמו יד2), ב2001 זה כבר לא היה. כנראה שVW למדו את הלקח שלהם מהר.

זה לא האתר הזה, זה כל האתרים ככה. וכן הם 'למדו' רק אחרי 2 דגמים mk5 הם הצליחו להוציא דגם ראוי למותג GTI

האבולוציה שלי:

פורסם

למי שעדיין מתעקש להתעלם ולהמשיך להעיר לי על ההתבטאויות שלי.

הלאון FR והאיביזה FR הרגישו יותר חזקות מה-גולף GTI והפולו GTI.

בנוגע להוט האטצ' הראשונה... הגולף אולי הייתה פופולרית אבל היא בהחלט לא הייתה הראשונה ולא התחילה את התרבות של ההוט האטצ'.

הראשונות היו אלפא משהו.. לא זוכר את שמה (רק זוכר שהשלדה החלידה)...רנו 5 ואוטוביאנקי

אבל אשמח להמשיך את הוויכוח על זה בשירשור אחר...

balakai יקירי, גם אם אתה בטוח שאתה צודק ואני טועה יש דרכים לנהל דיון. שים לב שאני לא היחיד שהעיר לך בנושא (כן כן שמענו שאתה חזק ונשאר עם האמת שלך).

מבחינתי הדיון איתך נגמר מזמן כי אתה לא מתדיין אלא מתנגח ומנגח.

אני בספק אם צורת ההתנסחות שלך היתה נשארת זהה במידה והדיון לא היה מתנהל על גבי פלטפורמה וירטואלית.

שיהיה המשך שבוע מצויין.

אני לא מנהל דיון על עובדות, עובדה זה נתון שלא מתווכחים עליו.

אני לא מתנגח אני מסביר לך בכל שלב מאז שקיימת לאון ה-FR היו יותר חזקות מהגולף.

בנוסף הן היו מכוניות יותר RAW ולכן גם הרגישו יותר ספורטיביות... זה לא אני אומר זאת הכתבה שפרסמת אתה בעצמך.

אמרת: "אני בספק אם צורת ההתנסחות שלך היתה נשארת זהה במידה והדיון לא היה מתנהל על גבי פלטפורמה וירטואלית"

אתה מוזמן לבוא לשבת אצלי לקפה ולראות שדווקא בגלל שיש לי יותר זמן לחשוב לפני שאני מגיב אני לא מפרק אותך לגמרי ועושה זאת בנעימות מרבית לי... בנוסף אתה תראה שהשד לא כזה נורא... אגב, אתן לך גם סיבוב על GTI וגם על הלאון FR של אחותי אם תהיה בסביבה... ותגיד לי אתה מה יותר כיף...

מקווה שלא נפגעת גם עכשיו...

פורסם

קפה אני אוהב, שחור חזק ובלי סוכר. גם את ההזמנה לסיבוב אני אזכור לך :wink:

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

למיטב זכרוני בדור 3 ו4 של גולף הדגמים החזקים שהיו מבוקשים יותר מהgti היו ה vr6 שהגיעו עם מנוע 2800

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם

פותח השירשור כנראה מעולם לא נסע על מנוע חזק יותר ובהשוואה לגרוטאות קודמות הוא בטוח שהוא נוסע על פרארי...

אם הוא היה רוכש את הfr האמיתי זו ששווקה לפני כל פחי הזבל השונים שמסתובבים פה על הכבישים הוא היה מבין שגם אם הייתה מסורת היא נגמרה ברגע שהוא עלה לכביש עם מנוע 1.2t

ידידי, אני חושב שניסיתי מכוניות יותר חזקות משאתה יכולה לדמיין לעצמך,

אני גרתי שנה בארה"ב, השכרתי שם רכבים מפחידים בשביל הכיף כי זה הכל נגיש והכל זול יותר,

שהגעתי לארץ ראיתי את המחירים של המכוניות, ואת המחירים של הדלק,

וככה זה הוביל אותי ל 1.2 TSI , וזה מה שרשמתי שנגמרה המסורת שעלו ה 1.2 ו ה 1.4 ללא המדגש!

תקרא נכון!

פורסם

דוד שלי היה טייס!!!!

נו אולי די עם הדיון הזה שכל פעם מפתיע כמה נמוך הוא יורד.

מסורת זה משהו שלוקח הרבה שנים לבנות, זה עוד היה "עובר בגרון" אם מישהו בעל FR "אמיתית" היה אומר שחבל שסיאט הפכה דגם ספורטיבי (FR) לרמת אבזור ללא תוכן ספורטיבי (משמע FR= תוספת ג'אנטים וגג פאנורמי) אבל כשזה בא ממישהו שמראש הוא בעלים של FR ברמת גימור זה קצת אירוני משהו.

1.2T זה לא מפלצת בדיוק כמו ש-1.6T ו-2.0T הן לא מפלצות, מקסימום מכוניות חזקות יחסית וגם אז אוכלות חצץ מפאביה ברוורס.

ס'עמאק פאביה, אוכלות חצץ גם מסקודה פליסיה.

נתקדם?

:lol:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פליסיה דיזל :D:D:D:p

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...