Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיאט FR זה לא מה שהיה פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Balakai, מאיפה הרגשי? הרי הוא צודק. אין לסיאט, וודאי לא למותר FR, שום מסורת ספורטיבית. היו מכוניות לא רעות (בוודאי לא מצטיינות) שהייתה להן אפשרות קלה לשיפורים (טורבו) ויחס עלות/תועלת סביר במונחי הארץ. זה הכל. Chill, לא קרה כלום.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שרשור מצחיק - ובקיצור, לא כל חילזון הוא שבלול, אבל כל שבלול הוא חילזון.

אני מתפלא שהוא עוד לא ננעל או הועבר לפח המחזור.

אברה קדברה

פורסם

BALAKAI, על איזו איביזה FR 1.8 אתה מדבר? הישנות היו 1.8 כשגם הפולו הייתה 1.8. כשפולו יצאה עם 1.4, גם האיביזות שונו ל-1.4. אז אולי אתה תבדוק את עצמך.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי הייתה פולו ,1.8, שנקנתה ב2009. המקבילה שלה באיביזה גם הייתה עם 1.8. הקופרה הייתה קצת יותר חזק. היום לא הייתי קונה אף אחת מהן. לא הכל מסתכם בהספק, נפח המנוע וכמה כ"ס יש לרכב.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

ככה מתלכלכים פה עם פאביות ואיביזות מתעטשות ולא קוראים לי?

עוד לא הבנתם שרכב עם מנוע 1.2-1.4 עם נקודת חן עליו לא באמת מתעטש?

הוא משתעל!!!!

התקרר כפרה עליו....

;)

(הכל בהומור, אגב אותה SL65 שקיבלה מקורולה- טעות בדגם, זו היתה E55, אושריקו עמד לידי והרכב שלי פשוט השתנק מעצם הידיעה שהוא חולק אספלט עם FR, אושריקו ניצל את המצב, נתן לי רכבת..

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

היתרון הגדול בFR של פעם היה בשוק היד השנייה שאת כל הקופרות חיסלו ב20K ק"מ הראשונים ואיך שנגמרה האחריות רצו למכור אותם לאומללים שחושבים שכל מה שחשוב ברכב ספורטיבי זה קילומטראז' נמוך ובודי נקי.

הFR תמיד היו שמורות יותר ועם טיפה השקעה בקלות אפשר להזניק אותן לטריטוריה של 200-300 כ"ס.

היום זה פשוט שם ממותג שנותן לגיטמציה להעלאת מחירים על תוספות מינוריות.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם
ככה מתלכלכים פה עם פאביות ואיביזות מתעטשות ולא קוראים לי?

עוד לא הבנתם שרכב עם מנוע 1.2-1.4 עם נקודת חן עליו לא באמת מתעטש?

הוא משתעל!!!!

התקרר כפרה עליו....

;)

(הכל בהומור, אגב אותה SL65 שקיבלה מקורולה- טעות בדגם, זו היתה E55, אושריקו עמד לידי והרכב שלי פשוט השתנק מעצם הידיעה שהוא חולק אספלט עם FR, אושריקו ניצל את המצב, נתן לי רכבת..

פשוט ידעתי שאתה זה שיתייחס לזה. עוד חשבתי להגיד E55, אבל זה יהיה ברור מדי. סתם זרקתי איזו מרצדס כדי להדליק אותך :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

אתחיל מהסוף- בניגוד למקובל לחשוב אני דווקא חושב שהפאביה וגם האיביזה הן מכוניות טובות בסה״כ.

אנחנו (גם אני, מודה) לעיתים משדרים שאנחנו שונאים מותג גם כשזה לא בהכרח התחושה האמיתית וברור לי שמהצניות שלי עשוי להשתמע שיש לי משהו נגד הרכבים- אז אין.

אפילו אין לי בעיה עם TSI\DSG, אלה טכנולוגיות שבבסיסן מצויינות ואני אכן מאמין שהעתיד ״שם״ (במקביל לרכבים חשמליים), כן יש לי בעיה שהראשי תיבות האלה עדיין כנראה לא הבדילו לטכנולוגיה אמינה מספיק ועדיין יש בה שימוש רחב מאוד אבל זו כבר בעיה של הלקוחות.

אישית הברחתי את אחי מלקחת ג׳טה והיום, כשנתיים פלוס אחרי הוא לא מתחרט.

אז מה כן?

כתב מישהו וצדק, השידוך הזה של TSI לרכבים קומפקטיים שיבש את התחושות אצל כל מיני בעלי רכבים שחושבים שיש להם רכב ספורטיבי, זה עוד בסדר, אבל מכאן מתחילים סיפורי ״נתתי רכבת פה ושם״.

קצת פרופורציות, זה הכל.

אחלה רכבים אבל מי שמחפש ספורטיביות יהנה הרבה יותר מ-106 מזדקנת (אפילו בגרסה רגילה שאינה ספורטיבית) וימצא שם יכולות.

מעבר לזה יבואן חרא, לא אישי נגדו, אני אישית סולד מגופים\חברות\נותני שירות שמשתינים בקשת על הלקוחות.

ניקו, חיכיתי ש״תדליק״ אותי, אני רק מקווה שאחרים מבינים שהכל בהומור.

פורסם

כתב מישהו וצדק, השידוך הזה של TSI לרכבים קומפקטיים שיבש את התחושות אצל כל מיני בעלי רכבים שחושבים שיש להם רכב ספורטיבי, זה עוד בסדר, אבל מכאן מתחילים סיפורי ״נתתי רכבת פה ושם״.

קצת פרופורציות, זה הכל.

1+

2 דוגמאות חמות מהתנור לגבי TSI:

1. אלי מחיפה שמשוכנע שהאיביזה שלו היא כמו "מטוס קטן"

2. אלון מעפולה שטוען שהפאביה שלו "טסה כמו מטוס"

מצ"ב

לוח עריכה02.jpg

לוח עריכה03.jpg

פורסם
סליחה על הבורות הסיאט לאון FR הגיעה עם 210 כוחות סוס בדיוק כמו ה-GTI ואילו הקופרה הגיעה עם 260 כמו הגולף R..

הפולו GTI הגיעה עם מנוע 1.4TSI בעוד האיביזה FR הגיעה עם מנוע 1.8T כלומר שברה לפולו את הצורה...

אז תחסוך מאיתנו את פניני החוכמה וזה באמת לא מה שהיה פעם כבודו!

אגב אני קניתי ב-2005 את ה-FR הראשונה זה מבחינתי פעם.

נגעתי בנקודה רגישה הא? אז קודם כל תנשום עמוק ושים לב למה שכתבתי.

אתה זורק מספרים ונפחים רק שלא על זה מדובר.

תרשה לי להקצין מעט - לוולוו למשל, לא חסרות גרסאות עם מנועים חזקים למדי. גם כאלה "ששוברים את הצורה" לFRים, היית מאמין?? זה הופך אותם לרכבים ספורטיביים?

ולגבי שושלת הFRים המהוללת אתה אכן צודק! 10 שנים של יצירות פאר מוטוריות מהמעלה הראשונה תחת המותג FR באו לקיצן! אבדה אדירה לעולם הרכב! מותו של מותג שהגדיר את המושג "רכב ספורטיבי" והיה שנים רבות אמת מידה בתחום הרכבים הספורטיביים! מסורת ארוכת שנים שבאה לקיצה! כעת כל זב חוטם יוכל להתהדר בסמל ה"FR" הנחשק.

אכן, זה לא מה שהיה פעם.. :roll:

ורק כדי שיהיה ברור, אני אישית חושב שאלה אחלה רכבים עם תמורה מעולה לכסף ויופי של בסיס לשיפורים.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם
סליחה על הבורות הסיאט לאון FR הגיעה עם 210 כוחות סוס בדיוק כמו ה-GTI ואילו הקופרה הגיעה עם 260 כמו הגולף R..

הפולו GTI הגיעה עם מנוע 1.4TSI בעוד האיביזה FR הגיעה עם מנוע 1.8T כלומר שברה לפולו את הצורה...

אז תחסוך מאיתנו את פניני החוכמה וזה באמת לא מה שהיה פעם כבודו!

אגב אני קניתי ב-2005 את ה-FR הראשונה זה מבחינתי פעם.

אל תקח דברים קשה מדי חבר, סה״כ הבחור ציין נקודה שהיא נכונה בבסיסה.

ה-FR יצרה לעצמה שם של ״איביזה אמיתית״- יכולה להיות מהירה רק אל תבנה על ההתנהגות שלה.

מספרים לא תמיד מגלים את התמונה, קח את הרכב שלי כדוגמא טובה לכך- הוא מאוד חזק אבל גולף GTI תרגיש יותר ספורטיבית ממנו ותרגיש יותר טבעית בכביש טובעני.

לא הכל מתחיל ונגמר בהספק.

פורסם
1+

2 דוגמאות חמות מהתנור לגבי TSI:

1. אלי מחיפה שמשוכנע שהאיביזה שלו היא כמו "מטוס קטן"

2. אלון מעפולה שטוען שהפאביה שלו "טסה כמו מטוס"

מצ"ב

חבוב, יש לו פאביה ברור שהיא תהיה מטוס.

עכשיו האלים זועמים על הזלזול שלך ואתה תיענש בזה שהפאביה שלך לא תניע בבוקר.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...