Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הסיאט FR זה לא מה שהיה פעם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

גיא אתה רק הזכרת לי את הרצון שלי לזאב בעור של כבש :-D

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נו באמת, זה לא חוכמה כשמדובר בפאביה...

עוד לא שמעתי על מישהו שעקף פאביה ונותר בחיים לספר על זה.

פורסם

קרה לי אותו דבר עם דייהטסו שרייד. זה היה קרב צמוד, אבל המאזדה 3 אקטיב זריזה בטירוף. ואפילו לא כיביתי מזגן, הוא נכבה לבד מהעומס על המנוע המסכן.

אחר כך באה SL65 AMG וניצחה אותי. לשמחתי, ברמזור הבא הייתה שם קורולה שנתנה לה בראש. נשאלת השאלה, מה יכול לתת בראש לקורולה?

פאביה?

ניידת משטרה שזיהתה חניית נכה פנויה?

מפכל המשטרה שזיהה אופנוען בצומת, וטרם הספיק לדרוס אותו?

ראש את"ן שבודק את המנוע של הפאסאט?

הפולו 1.2 TSI של חבר שלי ששם מדבקה בגריל של GTI, ונוסע רק בקיקים?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

במאמר מוסגר, במצבים כאלה חבל שאין לי רכב ספורט, מאוד משעשעת הסיטואציה הזאת.

אוייי כמה אני אוהב להשפיל אידיוטים כאלה..בעיקר מטומטמים עם לנסר "משופרת".

כל פעם שאני משפיל טמבל כזה עולה לי חיוך שמחזיק שבוע.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

יותר מצחיק לתת להם לעוף קדימה ולשחוט את המנוע תו"כ שאתה מתגלגל בנחת מהרמזור.

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

העניין הוא שבחו״ל fr הייתה תמיד רמת איבזור.גם מנוע 1.6 אטמוספרי ניתן היה לרכוש ברמה זו וגם 1.9 דיזל(ללא שבלול),פשוט סיאט בחרה למתג בארצנו את הרכב בצורה כזו שfr מגיע עם מנועים חזקים

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
יום אחד יצאתי ממקום לימודיי בדרכי הביתה. עמדתי ברמזור בנתיב הימני כשאני הראשון, בנתיב השמאלי הגיעה לאחר כמה שניות איביזה שחורה חדשה ונוצצת עם סמלי FR, נראה כאילו הנהג מלקק כדי לנקות אותה.

שני החלונות היו פתוחים, ומתוך הרכב בקעה מוסיקה שהרעידה גם לי את הרכב (לא יודע איך הנהג לא נהייה חירש). אני קולט שמדובר במנוע 1.4 85 כ"ס ומתעלם.

נהג האיביזה קולט את הפאביה, כנראה חושב שגם היא 1.4 מהמבצע משום מה.

הנהג מכבה את המערכת. פתאום שקט ושומעים את הציפורים מצייצות במקום פיצוצים ורעש אטומי.

הנהג מעלה סל"ד, המנוע עוד שנייה נפטר.

אני שנבהלתי בהתחלה הסתכלתי שמאלה, הוא מסמן לי עם הראש "פתיחות" תוך כדי שהוא מסתכל על הרכב שלי.

אני לא נוהג לעשות את זה, אבל מכיוון שכל הכביש היה ריק לגמרי, והרמזור הבא היה ממש קרוב, החלטתי להראות לו מה הרכב שלו שווה.

העברתי למצב S, כיביתי מזגן.

הרמזור ירוק... לוחץ על הגז והרכב עף קדימה לעומת האיביזה.

רואה אותו במראה אומנם במרחק לא כ"כ גדול, אבל מספיק כדי לחייך.

כשהגעתי ל- 100 קמ"ש (זה כביש בין עירוני, מותר היה 90) הורדתי את הרגל מהגז לקראת הרמזור האדום הבא.

כשהגענו לרמזור הבא, משום מה הוא עמד אחריי למרות שהשמאלי היה פנוי, כך שלא יכולתי לשאול אותו מה נשמע. אח"כ בנסיעה של כ- 20 ק"מ נוספים, הנהג נסע אחריי יפה ורגוע, לפי הספר...

במאמר מוסגר, במצבים כאלה חבל שאין לי רכב ספורט, מאוד משעשעת הסיטואציה הזאת.

+1

מעלה חיוך,

לזה אני מתכוון ילדים שרוכשים "FR" עם 1.4 וחושבים שהם עם בוגטי.

פורסם

תראה מה אתה כותב לאורך כל הפוסט, ואתה מתלונן על אותם ילדים. נו באמת...

נ.ב

עידן, אין בעיה. אם יאשרו לי :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• חברי המעגל הראשון
פורסם
יותר מצחיק לתת להם לעוף קדימה ולשחוט את המנוע תו"כ שאתה מתגלגל בנחת מהרמזור.

זה הכי כיף. עוד יותר כיף זה לראות אחד כזה שמתחיל להוציא עננים מהאגזוז, ככה אתה יודע שאתה עוזר לו לגמור את המנוע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

הכי כיף זה כשאתה בפאביה, ואז אתה מסתובב עם התחת לרמזור, ומנצח אותם במירוץ ברוורס.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תרבות השיפורים בארץ התחילה להתבסס ברובה על רכבים סטנדרטים שמגיעים עם טורבו מהיצרן.

עקב חוקי התעבורה והאיסורים השונים על שיפורים,סדנאות השיפורים מציעות תוכנה ושידרוגים מהרמה הבסיסית ביותר על מנת לשמור תא מנוע מקורי ככל האפשר ולא להסתכן בהורדה מהכביש.

מכך נובע: כל ילד(גם אם הוא מעל גיל 25)חושב שבגלל שיש לו טורבו(גם אם בגודל פיסטוק) ויש לו אפשרות להתקין שיפורים מינוריים, גם אם אינו עושה זאת, חלה עליו

תחושת העליונות שיש לו רכב ספורטיבי לעומת הרכב הממוצע בארץ.

בקיצור, מר 1.2 צא מהסרט.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^תקרא את החתימה של המשתמש יבגניפ.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

זה כל כך משעשע לראות את הנפחי מנוע האלה :lol:, אני מכיר את ההגשה שאיזה מתלהב והחברה שלו נעמדים לידך ברמזור עם רכב שרחוק להיות רכב שרירים, ואני עם רכב גדול ומשפחתי נהנה מכל רגע, הרמזור מתחלף צווחות גלגלים המנוע באטרף והרכב לא התרחק הרבה, לחיצה טובה שלי עם מזגן או בלי בהילוך D בלי לשנות לS, משיג אותו בשניה מנפנף לחברה מחייך, ומוריד את הדוושה עוד יותר ומתרחק ומתרחק אל האופק

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם
קרה לי אותו דבר עם דייהטסו שרייד. זה היה קרב צמוד, אבל המאזדה 3 אקטיב זריזה בטירוף. ואפילו לא כיביתי מזגן, הוא נכבה לבד מהעומס על המנוע המסכן.

אחר כך באה SL65 AMG וניצחה אותי. לשמחתי, ברמזור הבא הייתה שם קורולה שנתנה לה בראש. נשאלת השאלה, מה יכול לתת בראש לקורולה?

פאביה?

ניידת משטרה שזיהתה חניית נכה פנויה?

מפכל המשטרה שזיהה אופנוען בצומת, וטרם הספיק לדרוס אותו?

ראש את"ן שבודק את המנוע של הפאסאט?

הפולו 1.2 TSI של חבר שלי ששם מדבקה בגריל של GTI, ונוסע רק בקיקים?

קרעת אותי, זה היה חזק.

הרכבים שלי שניהם ליסינגים, אף אחד לא מנסה לעשות איתי פתיחות ":("

פורסם
נראה לי מעט מוגזם להתייחס לFRים כאילו זה רכבים שמותגו כספורטיביים משחר ההיסטוריה ולצאת בהצהרות כגון "זה לא מה שהיה פעם..".

הן לא מותגו כמו הGTI או הקופרות כרכבים ספורטיביים. בסך הכל זה רכבים די פושרים מבחינת נהיגה וחלקם הגיעו עם מנועים חזקים ורמת איבזור "ספורטיבית". זה לא שהלכה לעולמה מסורת רבת שנים. בסך הכל הפכו את זה יותר לרמת גימור ממה שהיה פעם :roll:

לא על זה נבכה.

סליחה על הבורות הסיאט לאון FR הגיעה עם 210 כוחות סוס בדיוק כמו ה-GTI ואילו הקופרה הגיעה עם 260 כמו הגולף R..

הפולו GTI הגיעה עם מנוע 1.4TSI בעוד האיביזה FR הגיעה עם מנוע 1.8T כלומר שברה לפולו את הצורה...

אז תחסוך מאיתנו את פניני החוכמה וזה באמת לא מה שהיה פעם כבודו!

אגב אני קניתי ב-2005 את ה-FR הראשונה זה מבחינתי פעם.

• תוכן חדש...