Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4488 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניקו מה היה הנזק לרכב השני (יותר חשוב - איפה היה הנזק לרכב השני)?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כל מיני שריטות וסימנים בצד שמאל של הרכב. אני אפילו לא זוכר אם היו כיפופי פח. האוטו שלו גם ככה כולו נראה שרוט, חבוט ומלוכלך. המראה שלו נשארה במקומה. יצאתי מהרכב, שאלתי אותו אם הוא והילדים בסדר (היה לו ילד לא חגור במושב האחורי, אני לא זוכר אם היה שני, אבל אני זוכר שאמרתי ילדים - ברבים). אחרי שווידאתי שלא צריך משטרה ואמבולנס, החלפנו פרטים. אפילו אמרתי לו איזה פרטים שלי הוא צריך, והבאתי לו דף או עט. לא זוכר. לאחר מכן נפרדנו לשלום.

הדבר היחיד שאולי ישחק לטובת אלבר זה שלאחר המכה הוא פשוט המשיך לנסוע כאילו כלום, בעוד שאני בלמתי (יותר מההלם, אבל גם כדי להשתלט על הרכב ש"זגזג" מעט). רק אחרי שדלקתי אחריו הוא עצר בצד.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

איפה השריטות והסימנים היו אצלו? בכנף, פגוש, דלת?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

הכל היה אצלו מלא שריטות. אי אפשר לדעת מה נגרם מהתאונה. הפגיעה הייתה ממש כשהיינו מקבילים או קצת לפני. אני אפילו לא יודע אם המראות פגעו אחת בשנייה או שהוא פגע לי במראה עם החלון שלו. מאוד מסקרן אותי לדעת מה השופט יחליט.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
הבאסה שצריך ללכת לחכות שעות בבנק כדי לקבל אישור על ניהול חשבון בבנק.

צילום צ'ק מבוטל לא מספיק להם?

ואם לא, אני די משוכנע שאם תתקשר לבנק הם ישלחו לך את האישור הנ"ל בדואר בשמחה.

אל תשכח לבקש מהשופט שיוסיף להוצאות שלך גם את העמלה על האישור הזה...

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

תודה וויל. 19 שקלים עלה דף עם 3 שורות שכתוב בו: הנ"ל מקיים חשבון עו"ש בלה בלה.

פורסם

עדכון:

הלכתי. חטפתי הלם תרבות. מסתבר שבית המשפט הוא "שכונה" בדיוק כמו שאר הגופים הממשלתיים. עורכי דין שסוגרים קומבינות אחד עם השני כי אין להם זמן. כל שנייה נכנסים ויוצאים מהרשם. הרשם צורח על עורכי הדין ואנשים נכנסים עם סלולריים לדיונים. מדהים. עורכת הדין אמרה לי שהפרט הכי חשוב זה שצד ג' המשיך בנסיעה כאילו כלום. בסוף עורכות הדין סגרו בינן לבין עצמן ולא הייתי צריך להעיד. נכנסתי ללשכת הרשם, ישבתי 25 שניות בזמן שעורכת דין צעירה מנסה לקרוא מילים משפטיות שאין לה יכולת לשונית לקרוא אותן. בזמן הזה גם הספקתי לראות מישהי שיושבת ליד עורכת הדין "שלי" ומשחקת קנדי קראש. כעבור חצי דקה עורכת הדין שלי ביקשה מהנתבעת לשלם את הוצאות העד, 250 שקלים. אמרה לי: "תודה, אתה יכול ללכת." לאחר מכן הלכתי למסור למזכירות את טפסי חשבון הבנק שלי. חיכיתי שעה ובסוף אמרו לי שלא צריך, כי לא בית המשפט משלם לי את ההחזר, אלא אלבר/צד ג'. כשביקשתי אישור הם אמרו שלא יכולים לתת לי, כי מי שזימן אותי צריך לתת אישור. אמרו לי שאשמור את מכתב הזימון, למקרה שיתנערו מתשלום ההחזר.

אז מה היה לנו. שעה של המתנה בשביל שיגידו לי שלא צריכים אותי. עוד שעה המתנה בשביל שיאמרו לי שאני לא אמור להמתין. התאכזבתי מהמראה של מערכת המשפט. אנדרלמוסיה שמאפיינת שיכון בברזיל, ולא בית משפט במדינת ישראל. מגעיל.

פורסם
עדכון:

הלכתי. חטפתי הלם תרבות. מסתבר שבית המשפט הוא "שכונה" בדיוק כמו שאר הגופים הממשלתיים. עורכי דין שסוגרים קומבינות אחד עם השני כי אין להם זמן. כל שנייה נכנסים ויוצאים מהרשם. הרשם צורח על עורכי הדין ואנשים נכנסים עם סלולריים לדיונים. מדהים. עורכת הדין אמרה לי שהפרט הכי חשוב זה שצד ג' המשיך בנסיעה כאילו כלום. בסוף עורכות הדין סגרו בינן לבין עצמן ולא הייתי צריך להעיד. נכנסתי ללשכת הרשם, ישבתי 25 שניות בזמן שעורכת דין צעירה מנסה לקרוא מילים משפטיות שאין לה יכולת לשונית לקרוא אותן. בזמן הזה גם הספקתי לראות מישהי שיושבת ליד עורכת הדין "שלי" ומשחקת קנדי קראש. כעבור חצי דקה עורכת הדין שלי ביקשה מהנתבעת לשלם את הוצאות העד, 250 שקלים. אמרה לי: "תודה, אתה יכול ללכת." לאחר מכן הלכתי למסור למזכירות את טפסי חשבון הבנק שלי. חיכיתי שעה ובסוף אמרו לי שלא צריך, כי לא בית המשפט משלם לי את ההחזר, אלא אלבר/צד ג'. כשביקשתי אישור הם אמרו שלא יכולים לתת לי, כי מי שזימן אותי צריך לתת אישור. אמרו לי שאשמור את מכתב הזימון, למקרה שיתנערו מתשלום ההחזר.

אז מה היה לנו. שעה של המתנה בשביל שיגידו לי שלא צריכים אותי. עוד שעה המתנה בשביל שיאמרו לי שאני לא אמור להמתין. התאכזבתי מהמראה של מערכת המשפט. אנדרלמוסיה שמאפיינת שיכון בברזיל, ולא בית משפט במדינת ישראל. מגעיל.

מה אתה מתלונן? מי מרוויח 250 ש״ח בשעתיים.

פורסם

אני לא מתלונן על השכר טרחה. אני מתלונן, או יותר נכון מתאכזב, מאיך שנראה ומתפקד בית משפט השלום בתל אביב. צפיתי ליותר.

פורסם

ניקו פ.

על סמך מה הם קבעו דווקא את הסכום הנ"ל?

הלוא גם אם הטרטור היה נטו לשעתיים, בברוטו לדוגמא לקיחת יום חופש,

נסיעה והגעה למקום וכו' מסתכם ביותר מזה.

so far so good so what

פורסם

זה מה שהתביעה (שזימנה אותי) דרשה. אני כרגע לא עובד, אז לא היו לי טרוניות לגבי שכר הטרחה.

פורסם
מדובר בשופט ולא שופטת אגב.

הוא כתב ספר נהדר על תאונות פח. מומלץ למי שמתעסק בתחום

אז הוא שופט או פחח?

פורסם
ניקו פ.

על סמך מה הם קבעו דווקא את הסכום הנ"ל?

הלוא גם אם הטרטור היה נטו לשעתיים, בברוטו לדוגמא לקיחת יום חופש,

נסיעה והגעה למקום וכו' מסתכם ביותר מזה.

נשפטתי לפני 3 שנים על תאונת דרכים. כל העדים שזומנו ע"י בית המשפט קיבלו 250 שקל. סכום סטנדרטי כנראה.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

• תוכן חדש...