Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עמיתים לשריטה שלום,

אחד האפקטים שנוצרים לאחר ששרוטים כמונו מבצעים או משלמים לאחרים לבצע דיטיילינג למכונית הוא המנעות מוחלטת מכניסה למכוני שטיפה מכל סוג שהוא. הרצון לשמור על הצבע נטול סווירל'ס הוא טוטאלי אצל כולם, אני מניח, ולאחר שהבנתי עד כמה מנהרות השטיפה מזיקות (עד כדי סוג של סיוטי לילה מגרגירי חול ששורטים את הצבע בתוך המנהרה...) נשבעתי לעצמי כי מעתה ועד עולם כל שטיפה תהיה עצמית, שיטת שני הדליים וכל זה.

נאה דורש.

אה, צריך גם לקיים.

אופס, בשביל זה רצוי שהיה מקום + מקור מים + אספקת חשמל. מקום וחשמל יש, אבל מים? את זה לא תכננתי ממש טוב ("כבר נסתדר") והשטיפה הראשונה נסמכה בעיקר על מילוי וריקון בקבוקי 1.5 ליטר.

שורה תחתונה - לא משהו שאני מאחל לאף אחד או מייחל להתמיד בו. שורה עוד יותר תחתונה: &^%$#!)^@$@!!!!!!!!!!!!!!!!

זה לא שאין ברז מים, אבל מעצם היותו משותף לדיירי הבניין, החלטתי מראש שאני מוותר על דיונים עם יתר הנפשות הפועלות ופשוט לא עושה שימוש בצינור מתחת לבניין. מפה לשם, ואחרי חפירות אינטרנט, החלטתי לרכוש מרסס Marolex להתזה ראשונית של סבון (בטרם שימוש בכפפת מיקרופייבר) ומכונה ניידת לשטיפה בלחץ, Mobi V-15.

ובכן, כ-5 שבועות לאחר ההחלטה הכל כבר הגיע, נכנס לעבודה ואפשר לסכם כי בסטנדרטים שלי העסק אכן פועל. אני עדיין לא סגור לגמרי לגבי אלתור ה-Marolex כדי שיתיז סבון ברמת foaming מתקבלת על הדעת, וגם פיית ה-foaming התואמת שהזמנתי לא פתרה את הבעיה עד כה, אבל אני מניח שחפירה נוספת באינטרנט תאפשר לי להבין מה ואיך צריך לבצע.

ההפתעה החיובית הגדולה היתה מידת השימושיות של ה-Mobi... אמנם אין לחץ מטורף, אבל מראש כל מה שרציתי היה זרם מים רציני מספיק שיאפשר לפנות מי-סבון ממשטחי הרכב ולהוריד לקרקע בוץ שמצטבר בקשתות הגלגל (ובונוס - יכולת ניקוי טוטאלי של אופני שטח שבילו רכיבה בבוץ) - את כל אלה ה-Mobi מבצע בלי להזיע ובלי להתאמץ. 15 ליטר נשמעים אמנם כלא הרבה ואכן מסתבר שהם לא מספיקים לשתי "הורדות" סבון מהמכונית שלי (~4.8 מטר אורך, בכל זאת...) אבל כ-20 ליטר הם בול מה שאני צריך לפעמיים התזות-היקפיות יסודיות, כך שמילוי חוזר חלקי או מלא פותר את העניין הזה.

סיכום אישי שלי - בעייה פתורה. שטיפה עצמית יכולה להיעשות כעת בכל מקום ואם יש ברז במרחק הליכה העסק בכלל קל - Case closed!

P2069876.JPG

P2069868.JPG

P2069867.JPG

The older you get, the better you used to be

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

MOBI + MAROLEX + פייה + משלוחים + מיסים: כ-1,000 ש"ח.

יקר, כן. חלק בלתי נפרד מהשריטה.

פורסם

אשמח גם לקבל פרטים על "המכונת שטיפה ניידת" הזאת כולל לינק ומחיר .

אולי אני אשקול גם בעתיד לרכוש במידה והמחיר "הגיוני".

תודה

פורסם

• MOBI V-15 הוזמן מכאן, עלות כ-530 ש"ח, מיסים כ-220 ש"ח, סה"כ כ-750 ש"ח
  • MAROLEX 2000 הוזמן מכאן, עלות כ-170 ש"ח כולל משלוח
  • פיית OASIS הוזמנה מכאן, עלות כ-110 ש"ח (משלוח ביחד עם ה-MAROLEX)

סה"כ: בערך 1,030 ש"ח.

פורסם
גם אני כבר חצי שנה עם מכשיר שטיפה נייד, המובי מתחבר למצת או על בטריה נטענת?

לצערי החיבור רק דרך שקע 12V. לא מפריע עקרונית, אבל תמיד צריך לזכור שיש כבל מתחת לאיזה דלת...

בדגם V-17 יש סוללה נטענת אבל לא הצלחתי למצוא שום מקום שאפשר לרכוש אותו כיום.

פורסם
יפה! יצא לך לפרק את הפיית oasis ? תמיד רציתי להבין מה יש בתוכה.

יש מצב לתמונות?

עדיין לא פתחתי בסדרת פירוקים אבל גם זה יגיע עוד מעט. כנס ללינק ששלחתי בהודעה למעלה, יש שם תמונה של כל החלקים.

פורסם
עדיין לא פתחתי בסדרת פירוקים אבל גם זה יגיע עוד מעט. כנס ללינק ששלחתי בהודעה למעלה, יש שם תמונה של כל החלקים.

אני מכיר כמעט את כל התמונות באינטרנט חחח..

חיפשתי משהו יותר 'אינטימי ' כדי להבין איך הקסם הזה עובד

פורסם

פתרון יפה!

אני גם גר בבניין עם עוד דיירים, מה שעשיתי הוא חיבור נקודת מים נפרדת ישירות לשעון מים של הבית שלי, כך כשאני שוטף את הרכב זה מחייב את החשבון מים שלי ולא של כלל דיירי הבניין.

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

אני מניח שעדיין יש שכנים שלא יודעים את זה וחושבים שאתה שוטף על חשבון הבניין, ועוד עם צינור!

נשמות טובות כאלה יכולות ממש להוציא לך את החשק מהשטיפה

• תוכן חדש...