Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

(יעוץ ברכישת) מכשיר מאלאקספרס

לירוי1
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ראיתי מערכת שיכולה להתאים לי .אני רוצה להראות לילדים סרטים על גבי מסכים שמורכבים מאחורה.

האם המכשיר הזה שווה משהו? אין לי יותר מידי דרישות במיוחד לא בסכום הזה

http://www.aliexpress.com/item/On-board-t-a-MP5-Car-MP4-player-Usb-card-machine-Fm-transmitter-Mp5-player-Radios/1232927030.html

http://www.aliexpress.com/item/On-board-t-a-MP5-Auto-DVD-player-hd-recorder-Headrest-monitors-Dvdplayer-Monitor-touch-screen/1620773048.html

האם שווה לקחת את הסיכון ולהזמין?

עריכה אחרונה על ידי לירוי1
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אל תטרח.

המסך כל כך קטן שגם בכסא הנהג קשה לראות משהו. או שתזמין דאבל דין עם מסך (מערכת מולטימדה), או מסכים יעודיים למשענות הראש.

מעבר לכך, עדיף לחסוך, אלו מכשירי גימיק ותו לא.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רכשתי דבל דין אבל אין לי מקום להרכיב(פיגו פרטנר)

מסכים למושבים רכשתי. אבל רציתי שליטה עלהם מהמכשיר מקדימה.

אני יכול להרכיב גם מסך חיצוני מקדימה. לא אני רואה סרטים בכל אופן.

המחיר מצחיק, מה שווה המכשיר זה כבר משהו אחר

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבנתי, חשבתי שאתה רוצה שהמסך היחיד יהיה המובנה במערכת.

המכשיר הוא אופציה סבירה, לא אמינה במיוחד אך כמובן זה המחיר.

מערכת סינית דומה החזיקה שנתיים אצל חבר עד שהכפתורים איבדו את זה, כך שהשיקולים הם שלך.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...