Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דברי הספד לנון-מוביל

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בצער רב אנו מודיעים על גניבתו, בטרם עת, של חברינו הטוב מר מיצובישי סופר לנסר 96.

החבר, שנחשב מבוקש הודות לאמינות הגיר הידני, בילה את יומו האחרון במתחם החניה המאולתר של בית החולים בלינסון.

מבחוץ צחצחתי והברקתי, ובשבילי החיים נסעתי וטסתי ואת הדוחות אט אט אספתי... אך במנוע כמעט לא נגעתי.... אבל הגיל עשה את שלו וכתמי חלודה צבועים ומטופלים קישטו את הגג ושיוו לה מראה מכובד!

תודה לך שהיית :cry:

פורסם

מי גונב כזה רכב?

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בדקת שהוא לא נגרר?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

בני דודים, הבדואים בדרום מתים על הרכב הזה משום מה.

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
מי גונב כזה רכב?

גונבים היום כל רכב, מכל שנה. תסתכל על הכתבות באינטרנט.

אני מכיר מישהו שגם ניסו לגנוב לו את הרכב הזה, פירקו לו לחתיכות את כל הסוויץ', כנראה מישהו הפריע להם אז ברחו באמצע. אזור תל אביב.

ומה זאת הכותרת הזאת? מה הבעיה ב- "נגנבה מיצובישי סופר לנסר 1996?"

פורסם

אני נוהג על ה 97, אם אני אספור כמה עוצרים אותי בני דודים למכירה של הרכב הנ"ל, אין לי מושג למה לעזאזל מישהו ירצה לקנות או לגנוב רכב שכזה

Opel Adam S 2017

פורסם

יש בירושלים אחת כזאת יד ראשונה 97 עם 100 אלף ק"מ שמורה כמו חדשה.חבר שלי הציע לבעלים 8000 ש"ח והוא לא היה מוכן למכור.135 אלף איש לא טועים ככה כתוב לה מאחורה:lol:

חבר,אתה חופר

פורסם
איך מצאתם?

דרכים לא דרכים.

דרך אגב למי שאמר "מי גונב רכב כזה" ,גונבים הרבה רכבים ישנים,במיוחד כאלה שנפוצים אצל הבני דודים.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

זה רכב שצריך לחבר עליו מנגנון התאבדות, ברגע שהבעלים לא מנטרל את ההשהייה, הרכב מתפוצץ.

אם אומרים שהמוות בטוח, בסופר לאנסר רוב הסיכויים שהגניבה היא הבטוחה. (נולדתי בדרום, כל החיים אני בדרום, ואני לא יעזוב את הדרום, וכבר ראיתי זובר-לאנסרים מכל צבעי הקשת:wink:)

ממש מצער שגונבים רכב ישן, בעיני אחרים זה חתיכת פח בלי ערך, בעיני הבעלים זה קודם כל רכב שנוסע (לפחות אצלי) אחר כך רכב שאוהבים.

פורסם
מי גונב כזה רכב?
בני *ו***.

בני דודים, הבדואים בדרום מתים על הרכב הזה משום מה.
לא רק בדרום.

אני נוהג על ה 97, אם אני אספור כמה עוצרים אותי בני דודים למכירה של הרכב הנ"ל, אין לי מושג למה לעזאזל מישהו ירצה לקנות או לגנוב רכב שכזה
כי זה רכב פשוט, אמין, מבוקש ונראה טוב בעיני, אהה, "צעירים מהמגזר הכפרי".

יש בירושלים אחת כזאת יד ראשונה 97 עם 100 אלף ק"מ שמורה כמו חדשה.חבר שלי הציע לבעלים 8000 ש"ח והוא לא היה מוכן למכור.135 אלף איש לא טועים ככה כתוב לה מאחורה:lol:
תגיד לבעלים שעדיף לו למכור מאשר לחכות לגניבה. לשכן שלי גנבו השנה אחת כזו מתחת לבית.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

רכב מאוד גניב אין מה לעשות, לרכבים האלה אין ערך אבל התמורה שהם נותנים גדולה מהמחיר של הרבה משפחתיות קומפקטיות,באותו זמן הסופר לנסר הייתה בין המשפחתיות החזקות בקטגוריה, עם השילוב של גיר ידני בהחלט היה רכב זריז .

Miata ND2

• תוכן חדש...