Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אח שלי היא יפה בלי הספויילר והיא יפה אם הספויילר כמו בטאפ אר רק תוסיף סמלים אדומים כמו שאתה רוצה ותשחיר חלקים עליונים של הרכב

ואתה תראה שמה שאתה ! בחרת לעשות יצא כמו שרצית :) אגב ראיתי מישהו שעשה אותו הדבר באחת כזו לבנה והשחרה עליונה אני ישלח לך קישור לפרטי כי אני לא רוצה חלילה לפרס תמונה שרכב של מישהו מבלי שידע לכן אשלח לך בפרטי כדי שתראה .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

וואלה שלומי צודק, אין ספק שהספויילר הזה היה ניראה יותר מתאים עם טמבונים וחצאיות ספורטיבים כמו של ה fd2

לא שאני ירוץ עכשיו להתקין חצאיות וטמבונים, אבל עכשיו אני מבין למה, חלקכם התכוונו בעניין החזות של הטיפאר, אבל בגלל שהם מאוד דומים זה עדיין נראה מתאים

ולא איזה ספויילר לא קשור שהבאתי משום מקום והתקנתי על האוטו.

פורסם

יש לי גם הונדה סיוויק, כחולה, שמורה אבל בלי התוספות אז יש לי למה להשוות.

את הג'אנטים מאוד אהבתי, גם את המגני רוח.

לגבי הספויילר, לדעתי הוא הורס ובגדול.

ככה האוטו באמת היה נראה טוב, ספויילר קטן גם היה נראה טוב.

אבל ה''ספסל'' שתקוע לך כרגע על הבגז', במלו גודלו לדעתי הורס.

אני מסכים שכרגע האוטו נראה יותר ''ערסי'' כזה, אם אתה לא רוצה שהוא יהיה ערסי, אז גם אל תוסיף לו חצאיות.

לגבי ה טי פאר, לדעתי הונדה סיוויק זה לא רכב ספורטיבי, והוא גם לא מתיימר להיות כזה. זה רכב רגוע, לא ספורטיבי.

מקווה שתקבל בהבנה :)

פורסם

דבר ראשון קבל מחמאה, ההונדה נראת יפייפיה.

הג'אנטים לא לטעמי, אבל יושבים על האוטו בול (כנראה בגלל הצבע שלו) ומאוד מחמיאים לו.

נכון הספויילר קצת גדול מידי אבל זה עדיף על ספויילר לא מקורי שלא קשור בכלל לרכב ומצד שני נותן מראה שונה, שאין בארץ.

ממליץ לא להוסיף חצאיות, לא חושב שישב טוב על הרכב. קרבון בטוב טעם יכול להיות מאוד מתאים.

פורסם

אני דווקא בעד הוספת חצאיות במקרה הזה ספציפית, זה ייתן את המראה הסופי כי במצב הנוכחי רואים שהדברים לא מתחברים ביחד.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם
יש למישהו עודף מ 1000 דולר?

$_3.JPG

ברגע שנכנסתי לקישור יצא לארנק החשק.

התוספת הכי טובה שיכולה להיות לסיוויק.

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

פורסם (נערך)
שמו סיליקון, לאיטום, אומנם סיליקון זה לא חומר שמגן על חלודה, אבל אני חושב שאם הוא מכסא את החורים, זה גם סוג של הגנה

כי הם לא חשופים למים או כל דבר אחר, הם מוגנים בתוך הסיליקון.

ETAA ו DAn-BP 1.8 נשבע לכם, אתם הראשונים שאומרים לי שהגאנטים והמגני רוח לא נראים טוב על הרכב, או לא מתאימים לו.

לפי דעתי הגאנטים האלה זאת אחת מהבחירות היותר טובות והמוצלחות שלי, בניגוד לספויילר שלא כולם אהבו, ואני כבר מתחיל יותר לאהוב אותו מ 50 50 שהיה בהתחלה חח, אפילו אבא שלי אומר שהוא יפה.

בקיצור הגאנטים זה אחת מהתוספת היותר מוצלחות שלי באוטו הזה, וזה מה שנתן את כל היופי, לא רק שזה מתאים לאוטו בצורה מושלמת לדעתי, הם גם מאוד מיוחדים.

הג'נטים די מצועצעים וחסרי עידון. עובדה שאף יצרן רכב לא מוציא מהדורה של ג'נטים בסגנון הזה ברכב מקורי.

עכשיו גם ראיתי את התמונה של הרכב שלך עם הכנף. נו טוב. זה הפך את הרכב לפרודיה על גלגלים. מצטער על הישירות, אך זו דעתי. זה משדר התלהבות של מישהו שאין לו את הדבר האמיתי אז דחף לרכב הסטנדרטי שלו כנף מוגזמת כדי להרגיש עם ולהיות בלי. WANNABE

ברכב, כמו באיפור, צריך לשמור על מינונים. יותר מדי איפור, רק גורע.

עריכה אחרונה על ידי ETAA
פורסם
יש למישהו עודף מ 1000 דולר?

$_3.JPG

ברגע שנכנסתי לקישור יצא לארנק החשק.

התוספת הכי טובה שיכולה להיות לסיוויק.

ולי ירד החשק, לא מוכן להוציא סכומים כאלה על פגושים וחצאיות.

1000 דולר, ולהשיג משלוח ומכס ואז צבע ועבודה לפחות 6-7 אלף.

וזה גם לא מה שהייתי רוצה כלכך.

סתם צחקתי שהבאתי את הקישור הזה.

הג'נטים די מצועצעים וחסרי עידון. עובדה שאף יצרן רכב לא מוציא מהדורה של ג'נטים בסגנון הזה ברכב מקורי.

עכשיו גם ראיתי את התמונה של הרכב שלך עם הכנף. נו טוב. זה הפך את הרכב לפרודיה על גלגלים. מצטער על הישירות, אך זו דעתי. זה משדר התלהבות של מישהו שאין לו את הדבר האמיתי אז דחף לרכב הסטנדרטי שלו כנף מוגזמת כדי להרגיש עם ולהיות בלי. WANNABE

ברכב, כמו באיפור, צריך לשמור על מינונים. יותר מדי איפור, רק גורע.

על טעם ועל ריח חבר, כולם חלוקים פה בדעות שלהם.

אבל באמת שאין לי בעיה עם התגובה שלך, כל אחד ודעתו.

בסופו של דבר הדעה שלי הכי חשובה לעצמי.

אך אתם עוזרים לי מאוד לקבל כיוון כללי ולחשוב אם כדי לי לשנות משהו או לא.

פורסם

קיבלתי היום את הפנסי ערפל לסיויק, מכס 35 שקל שזה בעצם מע''מ, הביאו לי את זה עד הבית.

אני חייב לציין שהאיכות של הפנסים האלה היא ברמה הכי גבוה שיכול להיות! גם בלי להרכיב אותם ובלי להפעיל אותם.

החבילה הגיע עם כל החיבורים, כבלים מסודרים עם חיבורי שקעים מיוחדים בלי חיתוכים, הפנסים הגיע בניילון סגור הרמטי עטוף בצלופן

פתחתי פנס אחד הוא ניראה נוצץ בלי גרגר אווק אפילו הכי קטן שיש.

יש מפסקים לחיבור לרכב, לשקע המקורי, + חיבור של 3 מפסקים שניתן להחליף עם החיבור המקורי להוספת מפסק נוסף במיוחד לפנסי הערפל.

בנוסף הביאו עט מגניב מתנה,3 צבעים, שחור כחול ואדום של החברה שלהם :) מרוצה מאוד מהחבילה את הפידבק החיובי שלי הם הרויחו בכבוד.

hlxq.jpg

פורסם

יקח קצת זמן, אני מחכה לעוד משהו שהזמנתי מחול שזה אנגלייז לפנסים שזה מצריך פירוק של הפנסים

אז אני רוצה שיתקינו לי כבר את הכל ביחד.

בנתיים לפי אתר של aliexpress האנגלייז לפנסים אפילו לא יצא לדרך, באתר גם רשום שיש חג לסינים והם בחופש עד תאריך מסויים, ככה שאמורים להיות עיקובים :|

בנתיים קבלו תמונה של הספויילר מהצד :silly:

que5.jpg

• תוכן חדש...