Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אל תעשה את זה !

תמכור את הספוילר בארץ למישהו אולי גם תרוויח כמה שקלים, ותשאיר את הרכב שלך כמו שהוא - הוא בדיוק בטעם הטוב וחבל לעבור את הגבול מ"רכב ברמה ושמור ונראה מושקע" ל - "הנה עוד ערס שיש לו הונדה סיוויק וחושב שהוא וין דיזל"...

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לדעתי המדבקות לא יוסיפו לרכב, בטח על מכסה המנוע, יצא לך מראה מאופוק ומיוחד לרכב כרגע, חבל להעמיס עליו לדעתי.

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

פורסם
אל תעשה את זה !

תמכור את הספוילר בארץ למישהו אולי גם תרוויח כמה שקלים, ותשאיר את הרכב שלך כמו שהוא - הוא בדיוק בטעם הטוב וחבל לעבור את הגבול מ"רכב ברמה ושמור ונראה מושקע" ל - "הנה עוד ערס שיש לו הונדה סיוויק וחושב שהוא וין דיזל"...

למה לא? אני חושב שזה מוסיף המון, (עניין של טעם) ואני לא אוהב את הדעות האלה שאנשים חושבים שכל אוטו עם מדבקות קרבון וגאנטים והשחרות זה ישר מתקשר לאנשים שהם ערסים, ומחפשים לעשות פוזות.

אני לא ערס, ולמרות זאת אני מאוד אוהב את המראה הזה של האוטו, זה עושה לי אישית הרגשה טובה שהאוטו שלי ניראה ככה.

אין לי לוק של עבריין, ולא איזה גבר גבר שניראה מאיים כאילו עוד שניה בא לשבור לך את הפנים.

ערסים יש להם טבע של פוזה, אותו דבר גם ערבים, רק שלערבים לא תמיד יש טעם, וגם אם כן אז הם כניראה יותר מידי מגזימים בעניין של תוספות, והמראה החיצוני של האוטו, בגלל זה גם יצא הכינוי של השם ''אוטו ערבי''

רוב הפורום כאן אוהב את המראה של תוספות מקוריות ועדינות שמשפרות קצת את הלוק המקורי של האוטו, ולא מעבר לזה.

אני גם חושב ככה, אך גם חושב שאפשר לחרוג קצת מהמראה המקורי ולתת עוד לוק יחודי נוסף שמשפר את המראה המקורי, שוב הכל עניין של טעם.

ולזה שרצה לראות תמונה של הגאנט מקרוב. (חייב להזמין פקקים נורמלים עם לוגו של H לגאנט) לינק

eqz4.jpg

פורסם

תתחדש,

ג'אנט יושב מצוין על הרכב.

טוב עשיתה שלא הרכבת צמיגים סיניים, לפני כל הג'אנטים ושאר צעצועים שמור על רמת בטיחות ותחזוקה נאותה.

לכן ברקסים, צמיגים קפיצים וכד' סיניים תוציא לך מהראש, השתמש רק בחלקים איכותיים, לא חייב מקוריים יש הרבה אפטרמרקט איכותי ובפורום תמצא טון של מידע.

לגבי הפנסים, ניתן להשחיר אבל לא בצורה ששמת בתמורה זה כבר אוברקיל וגם מושך אש(זה לא חוקי כמובן), תן השחרה עדינה (תראה את הת'רק של TOMER FR כאן בפורום לצערי לא יכול לצרף לינקים)

לגבי מדבקות מכסה המנוע, גם לדעתי האישית זה פחות יפה. לרכב לבן מאוד מתאים גג דמוי זכוכית אם ויניל שחור חלק מבריק ובמיוחד שיש לך חלון גג.

לגבי השפשוף, זה מחלה של הסיביקים האלה , יש שם פינה בולטת והפגוש נמוך יחסית לכן קצת חוסר זהירות והסחת דעת וחוטפים "פנס" גם המנוסים, הפתרון זה לתקן ולשים מדבקה של 3M נגד שריטות. מדובר בעסק לא זול בכלל אז ההצעה היא לשים רק באזור הפינות של הפגוש.

בהמשך למה שרשמתי מעלה, סיוויקים כאלה באים יחסית נמוכים מהמפעל לכן הנמכה נוספת עם שני אנשים מאחור אתה הולך להפגיש את הגחון עם הבאמפרים לא מעט, הוא נראה די אסטטי כמקורי לכן לשיקולך.

שתסע בדרכים טובות!!!

פורסם

תודה על התגובות שמח שאהבתם :)

היום שמתי את האוטו אצל פחח, (כמו שבטח ראיתם בדיון ההוא שפתחתי) מקווה שיעשה עבודה יפה וטובה, את השיפשופים לא אני עשיתי, ככה קניתי את הרכב לצערי, אבל לא יכולתי להשאיר את זה ככה, זה כל כך מציק בעין ולא נראה טוב.

שכנעתם אותי אני לא ישים מדבקת קרבון, גם לא השחרת הפנסים מאחורה, וגם לא הנמכה, חבל אחרי הצבע להתחיל לנסות להתחמק מכל במפר או מדרכה, בארץ זה לא מתאים.

עכשיו אני מחפש פנסי ערפל מקורים, אבל אפילו באיביי המחיר מאוד יקר, ובארץ רוצים מימני 1000 ש''ח + ועוד על פנסים חלופים, חיפשתי בפרוקיות וגם אין, אבל בכל הונדה שניה כזאת אני רואה שיש פנסי ערפל, אבל להשיג כאלה במחיר שפוי זאת כניראה משימה קשה.

השחרה אני לא יעשה כי אני לא אוהב שזה מושחר קצת, אם כבר אני אנסה להשיג בקליות מושחרות מקוריות, עם איזה תוספת לדים, האמת שמצאתי משהו כזה (אפילו שני סוגים) אבל אין להם תקן אירופאי

הייתי מת להזמין אותם אבל בגלל העניין שאין תקן אירופאי זה לא מתאפשר, אין שום סיכוי שאני יהיה יכול להביא אותם בכל זאת בדרך כל שהיא?

CV8%20LED%20light-3.jpg

$%28KGrHqNHJBEE7%29%29HtcwUBPEpWCr26%21%7E%7E60_12.JPG

פורסם
וואי יפה מאוד כמה עלה יש לי גם 2007

לא זול, היו לי 4 צמיגים חדשים לפני זה באוטו, שהבעלים הקודמים שם, בני פחות משנה.

אבל הם היו 16 עם חתך 55 ורציתי חתך יותר נמוך אז הלכתי על 17 עם חתך 45.

הצמיגים 2000 שקל והגאנטים 2500, והיום עשיתי קניות באוטוסטור ב 450 שקל.

עוד לקחתי את האוטו היום על הבוקר לפחח שזה עוד 750 שקל.

בקיצור אני משקיע ונהנה למרות שקצת כואב בכיס, ואבא שלי מתעצבן אבל מפרגן על הדרך :-D

פורסם

הסיויק שלך יפה בלי קשר לשפשוף שצריך לתקן היא נראת נהדר והניקילים יצא עדין ומתאים מאוד .

אגב הלבן של הסיויק שלך ניראה חדש כאילו יצא עכשיו מהחנות :-)

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

פורסם

כל הכבוד על ההשקעה גבר הרכב שלך נראה מעולה,תשמור עליו ככה ותסע בזהירות.

כל הכבוד שלא קניתה צמיגים סיניים.

פורסם

תודה חברה, היום קיבלתי את האוטו אחרי צבע של הפגוש הקידמי ואחורי, יש טיפלה הבדל בגוון הצבע.

אבל האוטו הזה כניראה לא עבר הרבה זמן פוליש, (אלה רק שטיפות איכותיות מימני)

אז אני מאמין שפוליש דיי ישווה את בין גוון הצבעים.

תמונות

ליפני

kqpk.jpg

אחרי

3ebz.jpg

ליפני

yut7.jpg

אחרי

ertj.jpg

ליפני

xuxs.jpg

אחרי

rxfv.jpg

ליפני

htco.jpg

אחרי

l0wp.jpg

לפני (פה לא היה לי כל כך התאמה לתמונה)

ib31.jpgאחרי

evu6.jpg

ועוד תמונה שצילמתי היום אחרי הצבע

a76e.jpg

פורסם
נראת עבודה מקצועית.

הוא פירק את הפגושים?

האמת שאני לא יודע, אבל אני מאמין שכן, כי גם הפגוש האחורי שלי היה קצת יוצא כלפי חוץ ותקנו את זה

אתה יכול לראות את זה בין תמונה מספר 7 לבין תמונה מספר 8, בתמונה מספר 7 לא רואים אפילו את הפס השחור איפה שהכנף הימינית

רואים רק חלק לבן כי הבליטה מסתירה את זה, ובתמונה 8 אין בליטה.

ואמרתי לו שיסדר את זה על הדרך, והוא אכן סידר את זה, ואני לא רואה דרך אחרת לסדר את זה חוץ מלפרק ולהדביק שם את זה

שמתי שם את האוטו שילשום, והיום ב 12 בבוקר באתי לקחת אותו.

שבאתי לקחת אותו לא ראיתי שם את האוטו שלי, שאלתי שם את העובדים איפה ההונדה הלבנה?

ואמרו לי שלקחו אותה לשטיפה, נראה לי הזוי שטיפה אחרי צבע?מסתבר שכן!

ניקו לי אותו גם מבפנים וגם מבחוץ, לא היה גרגיר אבק אחד באוטו.

שהאוטו חזר אחרי השטיפה כמו שהם אומרים, ראיתי את הבנאדם שחזר עם האוטו

האוטו היה עם הגג פתוח ושם מוזיקה בווליום דיי גבוה והפעיל את המזגן, כאילו שהוא הלך לעשות איתו סיבוב פוזה.

אבל בדקתי את האוטו והכל נשאר במקום, (גם ליפני שהבאתי להם אותו הוצאתי מישם הרבה דברים).

פורסם

הרכב נראה פצצה אחי , באמת אש ..

הנמכה חובה ! אפשרות ראשונה זה לקנות קפיצי הנמכה ב1000 ולהוסיף עבודה .

אפשרות שניה היא לחתוך קפיצים ב2 טבעות בערך מה שנותן הנמכה של כ40 ממ בערך ועלות משוערת של 600+

במידה והעבודה מבוצעת כשורה , והבולם שלך במצב טוב ואתה לא מתרגזן איתו בבמפרים ובכבישים שבורים אין בעיה להחזיק ככה גם עשרות אלפי קילומטרים .

HONDA Civic 4doors | AT | 125Bhp | SOHC VTEC AT 6800 RPM:evil:

• תוכן חדש...