Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
תודה על התגובות שמח שאהבתם :)

היום שמתי את האוטו אצל פחח, (כמו שבטח ראיתם בדיון ההוא שפתחתי) מקווה שיעשה עבודה יפה וטובה, את השיפשופים לא אני עשיתי, ככה קניתי את הרכב לצערי, אבל לא יכולתי להשאיר את זה ככה, זה כל כך מציק בעין ולא נראה טוב.

שכנעתם אותי אני לא ישים מדבקת קרבון, גם לא השחרת הפנסים מאחורה, וגם לא הנמכה, חבל אחרי הצבע להתחיל לנסות להתחמק מכל במפר או מדרכה, בארץ זה לא מתאים.

עכשיו אני מחפש פנסי ערפל מקורים, אבל אפילו באיביי המחיר מאוד יקר, ובארץ רוצים מימני 1000 ש''ח + ועוד על פנסים חלופים, חיפשתי בפרוקיות וגם אין, אבל בכל הונדה שניה כזאת אני רואה שיש פנסי ערפל, אבל להשיג כאלה במחיר שפוי זאת כניראה משימה קשה.

השחרה אני לא יעשה כי אני לא אוהב שזה מושחר קצת, אם כבר אני אנסה להשיג בקליות מושחרות מקוריות, עם איזה תוספת לדים, האמת שמצאתי משהו כזה (אפילו שני סוגים) אבל אין להם תקן אירופאי

הייתי מת להזמין אותם אבל בגלל העניין שאין תקן אירופאי זה לא מתאפשר, אין שום סיכוי שאני יהיה יכול להביא אותם בכל זאת בדרך כל שהיא?

CV8%20LED%20light-3.jpg

$%28KGrHqNHJBEE7%29%29HtcwUBPEpWCr26%21%7E%7E60_12.JPG

שמח שהחלטת לא להשחיר את הרכב (מכסה מנוע ספוילר פנסים בלאגן..), ובנוגע להודעה הקודמת בה ציטטת אותי -

אני הראשון שיגיד לכל בן אדם לעשות רק מה שהוא אוהב, כי בסוף הוא זה שנוסע על האוטו - בשרשור הזה שאלת את דעתנו, אז אמרתי לך מה אני חושב - מה גם שהייתי חייב לכתוב את דעתי גם אם לא היית מבקש מאיתנו להביע דעה כי אם הייתי רואה את האוטו הזה עוד שבוע עם קרבון על המכסה מנוע, ספוילר והשחרה בפנסים הייתי מרגיש תחושת פספוס והייתי מתבאס מאוד..

כמו שהרכב שלך נראה עכשיו (בתוספת טיפול דיטיילינג רציני) זה בדיוק מה שהייתי רוצה לראות בכבישים בארץ - בדיוק הרמה של התוספות - שיהיה יפה אבל לא מוגזם...

לפי הפוטסים שלך נראה כאילו זה לא ייגמר בזה כי תמיד יש לך את הרצון להמשיך עוד ועוד ועוד ואני מקווה שתקח נשימה תעצור ותבין שלדעת כולם ככה האוטו הכי יפה שהוא יכול להיות...

אם בכל זאת בכל פעם שתעלה לאוטו תרגיש שחסר משהו - אז לך עם הראש שלך...

פורסם
שמח שהחלטת לא להשחיר את הרכב (מכסה מנוע ספוילר פנסים בלאגן..), ובנוגע להודעה הקודמת בה ציטטת אותי -

אני הראשון שיגיד לכל בן אדם לעשות רק מה שהוא אוהב, כי בסוף הוא זה שנוסע על האוטו - בשרשור הזה שאלת את דעתנו, אז אמרתי לך מה אני חושב - מה גם שהייתי חייב לכתוב את דעתי גם אם לא היית מבקש מאיתנו להביע דעה כי אם הייתי רואה את האוטו הזה עוד שבוע עם קרבון על המכסה מנוע, ספוילר והשחרה בפנסים הייתי מרגיש תחושת פספוס והייתי מתבאס מאוד..

כמו שהרכב שלך נראה עכשיו (בתוספת טיפול דיטיילינג רציני) זה בדיוק מה שהייתי רוצה לראות בכבישים בארץ - בדיוק הרמה של התוספות - שיהיה יפה אבל לא מוגזם...

לפי הפוטסים שלך נראה כאילו זה לא ייגמר בזה כי תמיד יש לך את הרצון להמשיך עוד ועוד ועוד ואני מקווה שתקח נשימה תעצור ותבין שלדעת כולם ככה האוטו הכי יפה שהוא יכול להיות...

אם בכל זאת בכל פעם שתעלה לאוטו תרגיש שחסר משהו - אז לך עם הראש שלך...

נכון שהחלטתי לבטל כמה דברים, אבל אני עדיין מעוניין להוסיף כמה תוספות, ואם הספויילר יגיע אני ישקול גם אם להרכיב אותו

יכול להיות שכן יכול להיות שלא, אך בנתיים הוא לא מגיע ולא ניראה שהוא הולך להגיע.

אני רוצה להביא פנסי ערפל מקורים, מצאתי באיביי למרות שקצת יקר אני חושב להזמין.

מחפש שני סופיות לאגזוז, בארץ הסופיות לאגזוז לא מתאימות, האגזוזים בהונדה קצת יותר גדולים מאגזוזים רגילים.

אני ממש רוצה להשיג את הבקליות לד האלה, עם פנסי אנגלייז או משהו יפה אחר לקדימה.

הזמנתי גם סמל אדום להגה של האוטו, האורגינל שלי הגיע מקולף מהבעלים הקודמים.

ראיתי היום הונדה שחורה עם סמל אדום, ואני חושב שזה גם יכול להתאים לרכב שלי במיוחד שהוא לבן.

גם את הסמלים האלה ראיתי באיביי והם לא זולים בכלל.

וכמו שאמרתי אני חושב שיש לי טעם טוב, אני לא יגרום לרכב הזה להראות רע, כל תוספת תבוא עם מחשבה והתאמה מלאה לרכב.

lg28.jpg

פורסם

לא רוצה לבאס אותך אבל חרא צביעה, על הפנים, האדיוט הזה צבע לך את המספר (הקדמי והאחורי) לשחור, אתה לא שם לב ? :lol::wink:

יפה מאוד, עכשיו מספיק, תחסוך כסף וקנה לה איפור (אוטמים, ווקסים, גלייזים ושאר ירקות).

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
לא רוצה לבאס אותך אבל חרא צביעה, על הפנים, האדיוט הזה צבע לך את המספר (הקדמי והאחורי) לשחור, אתה לא שם לב ? :lol::wink:

יפה מאוד, עכשיו מספיק, תחסוך כסף וקנה לה איפור (אוטמים, ווקסים, גלייזים ושאר ירקות).

יש לי :) הזמנתי אתמול גם כמה דברים מאוטו סטור, אני מתכוון לעשות לה פוליש.

יש לי מכונת פוליש, פלסטלינה חומרים הכל.

הזמנתי את הפד הירוק הזה, האם אני יכול לעשות איתו בלבד פוליש? רשום שהוא מסוגל להוריד סווירלס

הוא לא אגרסיבי ולא הכי עדין, אז האם מתאימה עבודה רק איתו?

יש לי את שני הפולישים האלה 1 2

ואוטם שניראה ככה אבל אני לא חושב שזאת אותה התמונה

3672750-5748.jpg

פורסם
ושם מוזיקה בווליום דיי גבוה...

כשמשאירים רכב במוסך, תמיד לוקחים איתך את הפאנל של המערכת.

או שאצלך זה יחידה מקורית שהיא חלק מהדש?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מערכת מובנת בדש' של האוטו

הרכב באמת נראה פצצה!

מכרת את הירוקה?:roll:

חח יפה שאתה זוכר, וכן מכרתי אותה לידידה ב 8 אלף.

פורסם

:lol: :lol: :lol:

אני מדמיין את עצמי הולך עם כל הפנל של המערכת והמזגן מהקיה...

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

היום קיבלתי מכתב בדואר שהספויילר הגיע, אחרי חודשים הוא נזכר לבוא!

בכל מקרה אני ישקול אם להרכיב אותו או לא.

שמתי לב שבתמונות של קישור המוצר, מופיעות תמונות שהספויילר כבר צבוע והכל, ואז יש תמונות שהספויילר לא צבוע.

כלומר איך שאני אמור לקבל אותו ליפני הצבע, ושם שמתי לב שבכלל לא מדובר באותו הספויילר שמופיע בתמונה עם הצבע, לבין הספוילר שמופיע בתמונה ללא צבע.

אלה התמונות שמופיעות בעמוד הזמנת המוצר, שמים לב שזה לא אותו ספויילר המופיע בתמונה שהוא כבר צבוע לבין הספויילר שמופיע בתמונה שהוא לא צבוע.

זה ממש הטעיה!

UT8y.KbXexcXXagOFbX3.jpgUT8bS1cXcBdXXagOFbXR.jpgUT874qeXjRdXXagOFbXi.jpgUT86VmfXa0XXXagOFbX6.jpgUT8ezyeXi0bXXagOFbXq.jpgUT8KhudXgddXXagOFbXB.jpgUT8A6SeXb4XXXagOFbXF.jpgUT8LLybXjddXXagOFbXb.jpgUT8dRKeXbRcXXagOFbXB.jpgUT8GSeeXo4bXXagOFbXd.jpgUT8b2CeXnFXXXagOFbX6.jpg

פורסם

והנה תרומתי לנושא:

הסיוויק שלך נראית פשוט מדהים!

האמת שהג'אנטים האלה יושבים מעולה על הרכב ומקנים לו מראה באמת ייחודי.

המגיני רוח מוסיפים למראה הכללי של הרכב מאוד.

הצבע שעשית לרכב יחד עם השילוב של הג'אנטים והמגיני רוח מעניקים לרכב פתאום מראה זוהר,

לי זה נראה מהעין כאילו הרכב פתאום הפך לאחד עם המון גאווה על הכביש.

אני חושב שספויילר ופנסי לדים וכדומה ממש לא יוסיף לרכב ואולי גם יזיק.

אני לא אוהב קשקושים על המכוניות, אולי זה הטעם השמרני שלי במכוניות אבל זו דעתי- תשאיר אותה ככה.

אתה יכול לפנק אותה בעוד אלף ואחד דרכים וצורות גם מבלי ספויילר כזה ופנסים אחרים.

שלומי.

פורסם

שלומי, האמת שדווקא מימך ציפיתי לתגובה יותר מוקדמת, ולא הבנתי למה לא הגבתה לי בדיון הזה עד עכשיו.

כאחד שחובב הונדה, כשקניתה את ההונדה שלך, אפילו קנאתי בך, כי בזמנו זה גם הרכב שאני חיפשתי, הונדה סיויק מודל 99-00 לבנה עם סנרוף מקורי.

והבאתה אחת שמורה בול כמו שחיפשתי, עוד המשכתי לחפש הרבה אך ללא הצלחה, עד שיום אחד אבא שלי ראה שאני מחפש לקנות כבר משהו אז הוא הציעה לי לקנות את ההונדה הזאת שהייתה שייכת לחבר שלו.

אמרתי לאבא שלי, למה שהוא ירצה למכור לי אותה? והיא יותר מידי יקרה לתקציב שלי, אז הוא אמר לי, אתה תראה שהוא ירצה למכור לך אותה, יש לו חובות יש לו זה וזה..

התקשר אל אותו חבר ובאמת הוא היה מעוניין למכור, בגלל שאותו חבר של אבא שלי גם מכיר אותי, ואני מכיר גם את שאר המשפחה שלו, הוא עשה לי מחיר יפה למרות הקילומטרג' הגבוה יחסית.

ליפני הקניה הוא סיפר הכל על האוטו, אמר לנו שאין צורך אפילו לקחת לבדיקה חבל על הכסף, אבל אפילו שלא היה נעים לנו לקחת את האוטו לבדיקה, אמרתי אין דבר כזה בדיקה זה חובה.

ובאמת בבדיקה לא נמצאו שום תקלות מיוחדות, ומה שהוא אמר ליפני גם אמרו בבדיקה, החליפו טמבון ושטויות כאלה, רק אמרו שמומלץ להחליף תושבות מנוע, שהבנתי שזה מחלה בדגם הזה.

אז בסופו של דבר אחרי שרציתי כל כך למצוא את הדגם 99-00 כמו שלך ולא מצאתי, אז כמו שאומרים כל עכבה לטובה, בסוף לקחתי את הדגם החדש גם לבנה וגם עם סנרוף מקורי, חשבתי שמדובר בדגם המפואר, וקצת ביאס אותי לגלות שמדובר בדגם ה LX ולא ה EX אבל זה רק דירבן אותי יותר..

כי ידעתי שעכשיו אני הולך להשקיע ברכב הזה בגאנטים ותוספות, באמת מתוך אהבה לרכב.

ולמזלי מצאתי את הגאנט הלבן המתאים אחרי הרבה חיפושים ובירורים בחנויות גאנטים, אמרתי אני משקיע עד הסוף, היה לי גאנטים 16 עם חתך 55 שלדעתי זה חתך דיי גדול וגאנטים 16 לא ישבו עליו כל כך יפה, ולמרות שהצמיגים שלי היו בני פחות משנה העדפתי לקנות גאנטים וצמיגים חדשים.

המידה הזאת 225-45-17 הייתה חוקית באוטו דטה רק להונדה סיויק 5 דלתות באותו מודל כמו שלי, ולא חשבתי שזה יעשה לי בעיות 5,4 דלתות, אך מסתבר שכן

הייתי ב 3 מכוני רישוי, כולל בחברת הונדה עצמה, כדי לנסות לאשר את מידת הצמיגים הזאת, בכל מקום עשו לי בעיות.

הונדה סיויק 4DR סדאן 2006+ לא מופיע באוטו דטה בכלל, לכן כל מי שמאשר מידת צמגים מעל המידה המקורית מאשר אותה לפי הונדה סיויק 5 דלתות.

למזלי במכון רישוי אפק אישרו לי את המידה הזאת בלי שום בעיה, הגאנטים יושבים מצויין לא משתפשים בכנפיים לא בבמפרים ולא בבורות (למזלי)

הצבע לפגושים היה חובה, השיפשופים האלה כיערו את הרכב, גם בפגוש האחורי הצבע היה יבש והיו סדקים בצבע, הייתי חייב לצבוע את הפגושים.

בקרוב אני הולך לעשות גם פוליש ידני לרכב, שהולך להשלים בין הצבע החדש לבין הצבע הישן של הרכב.

עשיתי פוליש מקומי לבגאז' עם מכונה, ועכשיו הוא ממש חלק בניגוד לאיך שהיה קודם, ונתגלה צבע לבן שנהב יפיפה.

חשבתי לעשות פוליש במכונה על כל הרכב, אבל אני קצת חושש בגלל ששכבת הצבע ברכב ממש דקיקה ואני מפחד לעשות טעויות, לכן הוחלט לבצע פוליש ידני.

שמח שאהבתה, מקווה שתמשיך לאהוב גם לאחר שאר התוספות שיכנסו בהמשך, בנתיים הזמנתי פנסי ערפל מקורים..

וגם את הדבר הבא: אנגלייז לפנסים המקוריאים של הרכב

UT8CvJ_XlpbXXagOFbXj.jpg

UT8sMmXXXVaXXagOFbX3.jpg

הלכתי על הצבע הכתום שלפי דעתי יכול להראות פצצה, רק צריך למצוא מישהו שידע להתקין לי אותם אל תוך הפנס כמו שצריך, סוג של קסנון.

UT87eeXXblbXXagOFbXZ.jpg

זהו בנתיים עד לשיגעון הבא :-D

• תוכן חדש...