Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הוא לא היחיד...בגלל זה אחד הרכבים האהובים עליי זה אוקטביה RS מתחילת העשור ובכלל רכבי סטיישן חמים ומרגשים (שנמצאים בעיקר באירופה) ושכמעט לא משדרים רוח מלחמה אבל יודעים לתת בראש כשצריך.

לאוקטביה גם יש ספוילר (אני לא ידע אם מקורי אבל אני מאמין שכן)

(יש לי תמונה אבל מספר, איך עורכים את זה באייפון ?)

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יש בעיה במדינה הזאת שכל מה שעושים לרכב מבחינה חיצונית זה ישר "ערבי" או ערסי, אם הבחור הזה היה גר כרגע בארצות הברית או בכל מדינה אחרת אף אחד לא היה אומר לו את זה.

ברור, היו אומרים לו שהרכב נראה "צ'יקנו" (מילת גנאי למקסיקני).

בכל מקרה, לטעמי, הספוילר לא כזה נורא, הבעיה המרכזית איתו היא שבמוקדם או מאוחר יגיע מי שירצה לגנוב אותו ואו שישבור אותו וישאיר 2 תושבות מוברגות לדלת הבגאז' או שישבור ויעקם את כל דלת הבגאז'.

באסה שזה המצב עם ספוילרים כאלה אבל מה לעשות, זה מה יש!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
תכלס לדעתי עדיף לך לצפות במדבקה, כי במקרה שלא תאהב את המראה אז תוכל להוריד, להבדיל מצביעה.

כן חשבתי על זה ככה מתי שלקחתי את הספויילר לצביעה, אמרתי קודם כל שיהיה בלבן, ואחריזה אני יראה אם אני ירצה להדביק מדבקה בשחור אז תמיד תיהיה לי את האופציה גם להוריד אותה.

למרות שבמקור החלק העליון הזה צריך להיות בצבע שחור אבל לא חייב.

הייתי בחנות שמישהו מבצע ציפויים, אך לא היה לו צבע שחור מבריק כמו שרציתי, היה לו רק דמוי קרבון מט כזה ולא רציתי בסוף לא עשיתי.

הוא גם רצה לעשות את העבודה, רק שהספויילר מפורק, ולא יודע אם אני רוצה להתחיל לפרק אותו

כי שהרכיבו לי אותו הוא לא בא הכי ישר אז קצת שיחקו איתו כדי שישב במקום כמו שצריך.

ולא רוצה עכשיו בעיות כי אף אחד לא יתן לי אחריות על זה במידה ולא ישב טוב.

לגבי גנבות של ספויילרים, גם שמעתי על זה, שאנשים פשוט עוקרים אותו מהמקום, אין לי יותר מידי מה לעשות נגד זה, חוץ מלקוות שלי זה לא יקרה.

ולא לפרסם פרטי מיקום או מספר רכב, למזלי אני לא גר בשכונה שאנשים מחפשים לעשות דברים כאלה, מקווה שזה באמת כמו שאני חושב.

פורסם

לא רוצה להרוס את החגיגה, אך לדעתי הג'נטים האלה נראים די רע וזול (וכשתרצה למכור, תהיה לך בעיה די קשה לדעתי). לא חבל להרוס מקוריות של רכב?

פורסם

לדעתי גם תצבע את הפס של הספוילר,הרכב נראה מצועצע מדי בגלל הג'אנטים לדעתי...הייתי שוקל על החלפה של משהו יותר סולידי.

מגני רוח הייתי מחפש בלי הניקל שיש לך שם אלה דווקא בהכנסה לחלון,נראה יותר מקורי ולא בולט מדי.

Scan Speak

פורסם (נערך)

ומראות קשים, קדיחת החורים!

1lfa.png

m24j.png

שמו לך צבע יסוד או איזה חומר אוטם איפה שקדחו?

אם לא, אז הנקודות האילו כנראה יהיו יותר פגיעות לחלודה בעתיד.

עריכה אחרונה על ידי Old-School
פורסם
שמו לך צבע יסוד או איזה חומר אוטם איפה שקדחו?

אם לא, אז הנקודות האילו כנראה יהיו יותר פגיעות לחלודה בעתיד.

שמו סיליקון, לאיטום, אומנם סיליקון זה לא חומר שמגן על חלודה, אבל אני חושב שאם הוא מכסא את החורים, זה גם סוג של הגנה

כי הם לא חשופים למים או כל דבר אחר, הם מוגנים בתוך הסיליקון.

ETAA ו DAn-BP 1.8 נשבע לכם, אתם הראשונים שאומרים לי שהגאנטים והמגני רוח לא נראים טוב על הרכב, או לא מתאימים לו.

לפי דעתי הגאנטים האלה זאת אחת מהבחירות היותר טובות והמוצלחות שלי, בניגוד לספויילר שלא כולם אהבו, ואני כבר מתחיל יותר לאהוב אותו מ 50 50 שהיה בהתחלה חח, אפילו אבא שלי אומר שהוא יפה.

בקיצור הגאנטים זה אחת מהתוספת היותר מוצלחות שלי באוטו הזה, וזה מה שנתן את כל היופי, לא רק שזה מתאים לאוטו בצורה מושלמת לדעתי, הם גם מאוד מיוחדים.

פורסם

הג'אנטים = פצצה !!! . מתאימים לרכב כמו כפפה ליד :) .

הספויילר פחות אבל הכי חשוב שאתה אוהב את זה . לי לא היה את האומץ ללכת לעשו חורים בגאז' ( הספיק לי החורים של חיישני רוורס ) .

פורסם

הג'אנטים האלה באמת נראים מושלם לאוטו הזה.

בכלל אהבתי את הרעיון של חזית של הג'אנט שחור והבפנים בצבע של האוטו, יכול להיות יפה גם באוטו לא לבן.

גם המגני רוח יפים (לא יודע אם יפים כמו בלי ניקלים אבל מספיק יפים)

פה הייתי עוצר חח

את הדלת של התא מטען הייתי מחליף עם מישהו שיש לו סיוויק לבנה זהה ושיוסיף קצת כסף.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
הג'אנטים האלה באמת נראים מושלם לאוטו הזה.

בכלל אהבתי את הרעיון של חזית של הג'אנט שחור והבפנים בצבע של האוטו, יכול להיות יפה גם באוטו לא לבן.

גם המגני רוח יפים (לא יודע אם יפים כמו בלי ניקלים אבל מספיק יפים)

פה הייתי עוצר חח

את הדלת של התא מטען הייתי מחליף עם מישהו שיש לו סיוויק לבנה זהה ושיוסיף קצת כסף.

וואלה הבאתה פה רעיון שלא חשבתי עליו, אם אני ירצה מתי שהוא למכור או להוריד את הספויילר, אז או שאני באמת יכול להחליף דלת בגאז' עם מישהו שיש לו הונדה לבנה, ואז אני חוסך את הצביע מחדש + תיקוני חורים, או שאני יכול גם להביא אחת מפירוק, אם יש לבנה עוד יותר טוב, אבל בנתיים לא בונה על אף אחת מהאפשרויות האלה, חלאס טוב לי עם הספויילר חח.

פורסם

סה''כ זה באמת עניין של טעם וזה נורא אינדיבידואלי.

דעתי היא שאין ספק שהספויילר הזה מיוחד ויושב מיוחד על האוטו וזו לווא דווקא מחמאה אבל המראה בהחלט שונה.

הסיוויק מהדור שלך היא הרבה יותר אלגנטית ובוגרת מהסיוויק מהדור כמו שהיה לך וכמו שיש לי כרגע,

היא מאוד רגועה, חמימה יותר (בייחוד עם גוון קרם מבפנים) ומרגישה הרבה יותר יוקרתית.

ספויילר כזה מתאים אולי לגירסאות הטייפ R שהם עם חצאיות קרביות ואגרסיביות יותר, עם מנוע חזק וקולני ועם סגנון נהיגה

יותר ספורטיבי הספויילר הזה יכול לזרום יפה עם האופי הספורטיבי של הטייפ R.

אני חושב שליפ ספויילר לבן יכול להיות הרבה יותר יפה לרכב שלך, הפכת אותה ליפייפיה אמיתית, הספויילר פחות מחמיא לה,

תשקול את זה.

שלומי.

• תוכן חדש...