Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למרות שאני לא אוהב תוספות מיותרות ברכב

אצלך זה נראה יפה ואסתטי. (תקן את השפשוף בטמבון דחוף)

קודם כל הג'אנטים ממש יפים , דבר שני כמו שיוגב אמר באמת השפשופים ממש מציקים לעין אז תנסה לסדר בהקדם =]

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוהד נכון ? שמע אחי שיחקת אותה,פצצה של ג'אנטים ממש אהבתי. :-D

הניקל לא מפריע בעין,אבל לרכב יש לוק חבל'ז עכשיו D:

מאיפה הם ? אפשר לינק ?

פורסם

הג'אנטים סוף הדרך,תתחדש! הייתי מתקן את השפשוף בטמבון.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אז כמו שאמרתי תיקוני צבע בהקדם האפשרי, אין ספק שהרכב לא ניראה מושלם עם השיפשופים האלה.

כן קוראים לי אוהד, ואני מהקריות, יש כאן בחוצות המפרץ חנות גאנטים שנקראת המאסטרו (חפשו בגוגל) שם קניתי את הגאנטים, והם עלו לי 2500 ש''ח מידה 17.

הוא בטח קורא את זה עכשיו, כי הוא כבר אמר לי שהוא ראה את ההודעות שלי בפורום שדיברתי עליהם.

אז קודם כל בהתחלה רציתי לקנות צמיגים סינים זולים בשם אובישן, הוא אכן עשה לי מחיר טוב 1100 שקל על 4 צמיגים 225/45/17

אך שבאו להרכיב לי אותם, בדקתי תאריך שלהם והם היו בני שנה, כמובן שלא הסכמתי לקבל את הצמיגים האלה ודרשתי שיזמינו לי חדשים, ואמרו שלמחרת בשעה 1,2 בצהרים כבר יגיעו הצמיגים.

נכנסתי לאינטרנט לקרוא קצת על הצמיגים האלה (אובישן) ולמרות שכבר ליפני זה ידעתי שהם סינים ולא משהו החלטתי ברגע האחרון לבטל את ההזמנה שלהם (למרות שהם כבר הוזמנו והגיעו) ולהזמין צמיגים יותר איכותים, וכך היה.

הלכתי על צמיגי טויו, בשביל השקט הנפשי, וגם בגלל שעשיתי חושבים, ואמרתי לעצמי השקעתי 2500 שקל על גאנטים

אז אני יחפף בצמיגים? אמרתי יאללה כפרה עוד 900 שקל אבל יש לי צמיגים טובים ושקט של 4 שנים לפחות עם צמיגים איכותיים.

הפעם התאריך של הצמיגים היה טוב, בדקתי את זה עם המוכר ליפני שבכלל ראיתי אותם.

לבסוף גם קיבלתי מתנה מהמוכר (שלא תגיד שלא אמרתי על המתנה) נועלים לגאנטים..

שזה אומר 4 ברגים מיוחדים עם סגירה של מפתח מיוחד, שבלי המפתח הזה אי אפשר לשחרר את הברגים האלה, וככה זה בעצם מונע גניבה של הגאנטים, או לפחות מעקב ומסבך את הגנבים.

לגבי קרבון למכסא מנוע שאני חושב שזה יכול להיות יפה, ביחד עם הספויילר שגם על הגב שלו הולך להיות ציפוי קרבון שחור מבריק

כמו בתמונה הזאת, (או שרק אני חושב שזה יפה:cry:)

DSC01727.jpg

DSC01730.jpg

DSC01729.jpg

פורסם

אוהד חבל להרוס...הרכב נראה ככה פגז.

עדיף תשמור את הכסף של הקרבון לחומרי ניקוי עבור הג'נטים האלה :lol:

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

כמה שגאנטים עושים את ההבדל אה 8)

אולי באמת אני יוותר על הקרבון, ד''א הספויילר בדרך.

אני חושב אולי כדי להנמיך קצת את הרכב, מה אתם אומרים שווה להתעסק עם זה, או שבארץ לא כדי?

בכל זאת אשמח אם מישהו יהיה יכול לומר לי לגבי הלינקים האלה, במה בידיוק מדובר ובכמה הנמכה מדובר?

http://www.ebay.com/itm/06-11-Honda-Civic-2-4dr-JDM-Racing-Spec-Lowering-Springs-/281122352625?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&fits=Model%3ACivic&hash=item417432adf1&vxp=mtr

http://www.ebay.com/itm/2006-2009-HONDA-CIVIC-2-4DR-JDM-LOWER-LOWERING-SPRINGS-GREEN-2007-2008/230978943015?rt=nc&_trksid=p2047675.m1851&_trkparms=aid%3D222002%26algo%3DSIC.FIT%26ao%3D1%26asc%3D261%26meid%3D4141553578426744108%26pid%3D100005%26prg%3D1088%26rk%3D1%26rkt%3D5%26sd%3D281122352625%26

פורסם

1. ג'אנטים יפים ומעניינים, תתחדש. אפשר תמונה יותר קרובה על הגאנטים?

2. הניקל בחלונות לא ממש בעייתי, הסיבה היחידה שאני לא ממש מתחבר אליו היא שבכל הרכב שלך אין בכלל ניקל. נראה לי לצבוע את הניקל בלבן יצא מדהים.

3. לטעמי האישי, בספוילר האחורי לא הייתי עושה את כל האמצע בקרבון אלא רק הייתי עושה את כל הליפ האחורי של הספוילר בקארבון לכל רוחב הספוילר, משהוא דומה לזה (וסליחה מכולם על הטיזינג עם הסיירה, שלא לדבר על האוודי מאחוריה):

Donington_Historic_Festival-030_Ford_Sierra_RS_Cosworth_Senna.jpg

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לע אם כבר קרבון אז על כל החצי של החלק.

הייתי רוצה לדעת גם לגבי עניין של השחרת פנסים אחורים, בעניין החוקיות של זה, ואם זה פוגע משמעותית באיכות האור של תאורת הבקרס, האם משטרה עושה עם זה בעיות?

P-CIVIC8-RBL_1291873234604.jpg

P-CIVIC8-RBL_1291873234793.jpg

פורסם

1. תקשיב לGABI , תשמור על הכסף של המדבקות לחומרי ניקוי.

2.תתרחק מקפיצים סינים, יש לך רכב יציב ונוח, אל תהרוס את זה עם משהו זול,לא בטיחותי ולא אמין.

אם אתה רוצה להנמיך(החלטה מבורכת), עשה זאת בדרכים כשרות.

קפיצים או קוילאוברים איכותיים,מחברה טובה(TEIN,EIBACH,KONIלדוגמא).

3.אסביר לך למה חברי הפורום חושבים שהמדבקות מיותרות;

כל חובב רכב אמיתי יזהה זיוף/חיקוי מוצר של הדבר האמיתי.

חובבי רכב מעריכים מראה וסגנון שמתאים לרכב, בניגוד לאנשים רגילים שרואים משהו לא סטנדרטי ומתלהבים.

חובבים אוהבים לראות את הדבר האמיתי(Type R FD2 במקרה שלך) או לפחות רפליקה באיכות גבוהה בניגוד לחיקוי זול.

יש קו דק מאוד בין טעם טוב להגזמה.

הרכב שלך נראה נקי ופרקטי כרגע, אל תחרוג יותר מדי.

.When a man opens a car-door for his wife, it's either a new car or a new wife

טבלאות השוואה לפולישים,פדים ועוד.

פורסם

פנסים אחוריים שחורים זה ערסי וזה לטעמי גם מחוער.

אם כבר, תרכוש איזה סט לדים יפה ואלגנטי עם רקע שחור.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אל תקשיב להם ;)

מניסיון ואהבה עמוקה אני יודע מה יפה ומה לא .

או שאתה עושה צביעת קרבון או טבילה.

ממליץ על שחור מבריק

וגם על הכנף :)

מוזמן להכנס לפורום האמריקאי ולעבור על חומרים :

http://www.8thcivic.com

פורסם
1. תקשיב לGABI , תשמור על הכסף של המדבקות לחומרי ניקוי.

2.תתרחק מקפיצים סינים, יש לך רכב יציב ונוח, אל תהרוס את זה עם משהו זול,לא בטיחותי ולא אמין.

אם אתה רוצה להנמיך(החלטה מבורכת), עשה זאת בדרכים כשרות.

קפיצים או קוילאוברים איכותיים,מחברה טובה(TEIN,EIBACH,KONIלדוגמא).

3.אסביר לך למה חברי הפורום חושבים שהמדבקות מיותרות;

כל חובב רכב אמיתי יזהה זיוף/חיקוי מוצר של הדבר האמיתי.

חובבי רכב מעריכים מראה וסגנון שמתאים לרכב, בניגוד לאנשים רגילים שרואים משהו לא סטנדרטי ומתלהבים.

חובבים אוהבים לראות את הדבר האמיתי(Type R FD2 במקרה שלך) או לפחות רפליקה באיכות גבוהה בניגוד לחיקוי זול.

יש קו דק מאוד בין טעם טוב להגזמה.

הרכב שלך נראה נקי ופרקטי כרגע, אל תחרוג יותר מדי.

דני (נכון?) מה האפשרויות שלי לגבי קפיצי הנמכה איכותים? חברות רשמתה לי אך אני לא מכיר ולא מבין בנושא, אתה יכול לתת לי אולי לינק טוב מאיביי או אתר אחר ששולח לארץ, לקפיצים איכותים במחיר טוב אם אכן קיים דבר כזה?

קוילאוברים זה עניין יקר מידי, ובשביל מישהו שלא מחפש משהו מקצועי אלה רק להנמיך בכמה מ''מ את הרכב, אז קפיצים יספיקו.

ואני מבין אותך לגבי התוספות, ולהצמד למקור זה הכי יפה ואיכותי שיש, אבל שהתקציב דל אז אין כל כך אפשרות להוצאות על כל התוספות המקוריות ואיכותיות האלה.

אומנם יש לי תקציב לשלם על כמה תוספות איכותיות, אבל הוא מוגבל, ואני לא יכול להרשות לעצמי לחרוג יותר מידי בדברים האלה, כי אין לזה סוף (בנוסף כרגע אני לא עובד אבל יש מקור הכנסה קטן)

אז אני מנסה לחפש כל מיני תוספות מעניינות שיוסיפו למראה של הרכב גם בתקציב דל.

בטוח שהייתי רוצה קליברים איכותים במקום קפיצים אבל קליברים זה הוצאה יקרה.

הייתי רוצה דוד אחורי עם סאונד יפה שגם יורק אש וצנרת איכותית, אבל אני יכול להרשות לעצמי להסתפק רק בסופית אגזוז מניקל.

הייתי רוצה קיט ספורטיבי לרכב כמו בלינק הזה וכמובן שאפשר לתת עוד אין סוף דוגמאות.

אבל אני מסכים איתך שתוספות זולות ולא איכותיות גם לא ניראות טוב ורק הורסות את כל העניין, למרות שיש כאן גם הרבה עניין של טעם אישי.

אבל אני יודע גם מתי זה כבר יכול להיות מוגזם, ומתי לא, ומה יכול להתאים ומה לא, אני חושב שיש לי טעם דיי טוב בעניין של מראה חיצוני תוספות לרכב.

מקווה לשמור על מראה איכותי ולהמנע מתוספות מיותרות, למרות שיש לי את הדחף הזה תמיד להוסיף עוד ועוד חח אבל זהו מקווה להגיע למצב מסויים שאני ירגיש איתו שלם ושלא יהיה צורך יותר לגעת בכלום מלבד להנות מהרכב והמראה החיצוני שלו.

פורסם
אל תקשיב להם ;)

מניסיון ואהבה עמוקה אני יודע מה יפה ומה לא .

או שאתה עושה צביעת קרבון או טבילה.

ממליץ על שחור מבריק

וגם על הכנף :)

מוזמן להכנס לפורום האמריקאי ולעבור על חומרים :

http://www.8thcivic.com

אומרים שאהבה עיוורת..

אהוד, כנס לפורום השכן (שיפורים) אני מאמינה ששם תמצא יותר תשובות לשאלות הטכניות.

Mini Cooper S R56 - לכיף

• תוכן חדש...