Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4527 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

LeonG תודה, היום הלכתי להביא את הספויילר מהמכס חיפה, שילמתי 100 שקל לשחרר אותו, הוא שאל אותי אם זה כולל אור ברקס או לא

כמובן שהזמנתי ללא אור ברקס כי לא רציתי בעיות, וגם הסגנון של הספויילר הזה מגיע ללא אור ברקס, אבל הוא אפילו לא פתח את החבילה,

זתומרת שאם זה כן היה עם אור ברקס והייתי אומר לו שזה בלי אור ברקס הייתי יכול לשחרר אותו בקלות.

ולא ניראה לי שצריך לרשום ברשיון או משהו על ספיילר עם אור ברקס.

בכל מקרה בידיוק היום ראיתי הונדה בול כמו שלי לבנה עם אותו ספויילר כמו בתמונה וכמו שהזמנתי, זה ניראה פצצה לדעתי זה מראה מיוחד ושונה.

אחרי שהבאתי את הספויילר החלטתי שאני מרכיב אותו, נסעתי לפחח שאני מכיר, ונתן לי הצעה טובה לדעתי אחרי קצת מיקוחים נקבע הסכום 450 ש''ח צבע + הרכבה.

השארתי אצלו את הספויילר לצביע, מחר בבוקר אני יבוא להרכיב אותו ויעדכן כאן תמונות.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם (נערך)

טוב אז זהו הספויילר הותקן זה סופי עשו צבע, קדחו חוריםהבריגו התקינו, אין דרך חזרה חח.

שמעו אני יגיד את האמת אני חצוי קצת בדעה שלי 50-50, יש מצבים שזה ניראה לי יפה ומגניב ויש מצבים שפחות

שאני חושב אולי שזה נותן מראה טיפה מוגזם של ערס או ערבי מידי.

אך אין ספק שזה שונה, לא מה שרואים ביום יום, לי אישית גם יקח זמן להתרגל למראה, בגלל שלא רואים את זה על רכב ובטח שלא ספויילרים בגדלים כאלה.

בסופו של דבר זאת הייתה החלטה שלי, אני בדרך כלל לא הכי מקשיב לדעות של אחרים שיש לי דעה של משהו שאני דיי סגור עליו.

אתם מוזמנים להביע את דעתכם, אני יקבל כל דעה לטוב ולרע.

אז בשביל להראות את השינוי הבאתי תמונות של ליפני ואחרי..

4zk9.jpg

f4g7.jpg

1nmj.jpg8dy8.jpg

mn0y.jpg

s5h1.jpg

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם
אהבתי ממש! תתחדש על כל הסט! :)

תודה, שמח שאהבתה את הספסל החדש שלי.

עוד תמונה

szvw.jpg

תמונה של הטייפאר, אותו ספויילר בידיוק.

fd2civic1.jpg

s5h1.jpg

פורסם
באמת 50-50,

נחמד, ייחודיי ומצד שני , האוטו שלך נראה כמו צעצוע מביצת קינדר :)

נו אז זה טוב, כולם אוהבים ביצת קינדר :p

פורסם

תשמע, לדעתי זה נראה ממש רע. אני באופן כללי נגד ספוילרים, ברוב הרכבים, גם רכבי ספורט קשיחים ואגרסיביים, זה פשוט נראה רע.

אם כבר ספוילר, אז משהו קטן, עדין, לא בולט, לא מושך תשומת לב. זאת דעתי, אתה רשאי לקבל אותה או לא. אבל שאלת "מה דעתכם?" אז עניתי.

אני הייתי מפרק את זה, ובגלל שיש כבר חורים, פשוט מתקין ספוילר קטן ועדין.

אגב, לדעתי הספוילר הכי פחות נוראי שיש, זה מה שנקרא "ליפ ספוילר".

1000x1000.jpg 1000x1000.jpg compactspoiler.jpg

או שבמקסימום ספוילר קצת יותר גבוה, משהו בסגנון הזה

abs143a-l406197473.jpg 5259dc5c2845d7768e11d3fcbe23.jpg

אל תתייחס לזה שהרכב בתמונות נראה שונה משלך, זה פשוט הדגם האמריקאי.

בקיצור, לדעתי מה ששמת נראה פשוט רע. ממש.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

GhostBuster אני מקבל את הדעה שלך, וכמו שכתבתי כבר למעלה, אני מוכן לקבל כל דעה חיובית או שלילית.

אני מכיר את הדגם האמריקאי הזה, אני כל הזמן נתקל בו שאני מחפש שטויות לרכב שלי באיביי ובאתרים בכלל.

הליפ ספויילר הזה אפילו לא צריך חורים, זה פשוט נדבק עם דבק, אני אישית אף פעם לא אהבתי את הליפ ספויילר הזה.

האמת אם הייתי יכול להשיג את הספויילר המקורי של ההונדה סיויק סדאן אולי הייתי מעדיף אותו, רק בגלל שהוא יותר צנוע

ואני לא מאמין אבל תוך כדי שחיפשתי תמונה לספויילר המקורי, מצאתי מישהו שגם מוכר אותו, פרסם את ההודעה ממש היום.

468_355_95e5e210-0327-4901-a.JPG

468_355_6950216a-85df-4492-a.JPG

אבל מה לעשות כבר התקנתי, כמו שאמרתי, נכון לעכשיו אני 50 50 עם הדעה שלי כי מצב אחד אני כן רואה את זה יפה ומצד שני אני רואה את זה קצת מוגזם.

אבל זה לא שהבאתי איזה ספויילר לא קשור והדבקתי אותו על ההונדה, זה הספויילר המקורי של הטייפאר, ככה הרכב במקור אמור להראות.

ראיתי הרבה תמונות שלו ליפני וידעתי שככה גם זה הולך להראות אצלי, אהבתי את המראה הזה עוד ליפני, ועכשיו אולי אני נבהל קצת מהגודל אבל לדעתי זה עדיין ניראה טוב.

תמונה של הספויילר בצד שעוד לא הורכב

mjdy.png

ומראות קשים, קדיחת החורים!

1lfa.png

m24j.png

פורסם

אוהד לדעתי קצת הרסת,הוא נראה לא קשור לרכב בכלל אבל זו רק דעתי.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

נראה לי מוגזם, אבל אני לא אוהבת ספויילרים. לא בדיוק הבנתי אם התמונה שפרסמת מWINWIN, הספויילר למכירה או כל האוטו?

אם רק הספויילר, נראה לי כדאי לך לקנות אותו ולמכור את שלך. הוא הרבה יותר יפה.

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם

לדעתי הספויילר באנת הרס את המראה של הרכב שבהתחלה היה נראה ממש יפה כעת כמו שאמרת מראה של ערס וכנראה שמשטרה תאהב מאוד לעצור אותך לבדיקות במיוחד בערבים ובימי שישי

פורסם
נראה לי מוגזם, אבל אני לא אוהבת ספויילרים. לא בדיוק הבנתי אם התמונה שפרסמת מWINWIN, הספויילר למכירה או כל האוטו?

אם רק הספויילר, נראה לי כדאי לך לקנות אותו ולמכור את שלך. הוא הרבה יותר יפה.

Murzilka התקשרתי סתם לברר, זה בכלל חנות רד ליין, שאלתי על הספויילר הזה, אמרו לי אין אותו בכלל במלאי..

ולפי המחירים של החנות הזאת, אפשר לחלום על מחיר של 650 שקל לספויילר כזה מקורי.

למרות שראיתי כזה באיביי אפילו בפחות מיזה אבל צריך אישור ממשרד התחבורה לגבי האור ברקס.

למרות שלא ניראה לי שיהיה בעיה להשיג אישור כי זה כמו הספויילר המקורי.

בכל מקרה במקרה הכי גרוע אפשר לשנות הכל זה כולה כמה חורים, בנתיים אני דיי מרוצה מהעניין נשאיר את זה ככה.

• תוכן חדש...