Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יפה מאוד!!! אני במקומך הייתי עושה כבר את המהפך עד סופו וצובע את האזור העליון של הספוילר בשחור כמו הטיפ אר סמלים של טיפ אר ומספר אמריקאי קטן.

• תגובות 119
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
יפה מאוד!!! אני במקומך הייתי עושה כבר את המהפך עד סופו וצובע את האזור העליון של הספוילר בשחור כמו הטיפ אר סמלים של טיפ אר ומספר אמריקאי קטן.

שוקל גם אם לצבוע בקרבון את הפס האמצעי של הספויילר כמו הטייפ אר המקורי

סמל אחורי אדום אני גם רוצה להביא, אבל לא מוצא במחירים שפויים, 90 אחוז זיופים ורוצים עליהם כל כך יקר.

באתי להזמין סמלים מאמזון שמצאתי במחיר טוב, מלאתי פרטים והכל ואז באתי להזמין והופ לא שולח לארץ :?

יפה מאוד, תחשוב אולי על סופית לאגזוז נראה שחסר שם.

כן הוזמנו שני סופיות לאזוז, בארץ לא מצאתי כי האגזוזים דיי גדולים, מדדי עם מטר והזמנתי מאיביי מקווה שאכן המידה תתאים.

פורסם

אגיד את דעתי בנודע לספוילר, לדעתי מוגזם מדיי הרכב בתצורה הקודמת היה עדיין אלגנטי ועדין (פשוט הונדה יפה) עכשיו היא יותר ברוטאלית ויסלחו לי בני המגזר אבל גם יותר בסטייל שלהם.

לא אהבתי את התוספת הזו.

פורסם

אמרתי מוכן לקבל כל דעה לא פוגע בי או משהו, אבל אני לא חושב שזה כזה משפיע על שאר מראה הרכב, נכון נוסף ספויילר אבל הרכב נשאר איך שהוא.

בחול דגם הטייפאר מגיע ככה מקורי ומה שהחברה שם מוסיפים לרכבים האלה זה לא יאמן.

תגיד לי עכשיו אם התוספת שלי מוגזמת חח

פורסם
בחול דגם הטייפאר מגיע ככה מקורי ומה שהחברה שם מוסיפים לרכבים האלה זה לא יאמן.

תגיד לי עכשיו אם התוספת שלי מוגזמת חח

כן היא מוגזמת. בכל זאת, הרכבים שבסרטונים הם טייפ-אר, ואני גם די בטוח שרובם משופרים ולא באמת מסתפקים ב200 כ"ס שהרכב הזה שחרר כשיצא משערי המפעל. למרות שאני עדיין לא מסכים עם כל השיפורים החיצוניים האלה (אני בקטע של סליפר, רכב שנראה סטנדרטי, אבל יודע לתת בראש, מין זאב בעור של כבש) במקרה הזה לפחות מדובר ברכבים שגם יודעים לעמוד מאחורי החזות הקרבית שהם מציגים.

כמו שאמרתי מקודם, אני הייתי מוצא את הספוילר העדין יותר, ומתקין אותו. את הספוילר הגבוה תמכור. אני בטוח שיהיו מספיק קונים לזה בארץ.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

מצטער ידיד,

הסטראוטיפ שמייצרת אצלי סיוויק עם מתלה כביסה(המצאה של אשתי) ישר יוצר אנטי.

תעיף אותו ותתקין משהו עדין שמחמיא לרכב.

בכל מקרה-שאפו על הרכב השמור.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

פורסם

יש בעיה במדינה הזאת שכל מה שעושים לרכב מבחינה חיצונית זה ישר "ערבי" או ערסי, אם הבחור הזה היה גר כרגע בארצות הברית או בכל מדינה אחרת אף אחד לא היה אומר לו את זה.

אחי זה יפה לפי דעתי, עוד כמה נגיעות וזה מושלם.

שים סופית לאגזוז,מדבקת קרבון באמצע של הכנף,ואתה מסודר.

ותעשה מה שטוב לך ברכב!

Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

בפעם האלף.

הפורום נועד להבעת דעה-חיובית או שלילית.

אף אחד לא מכריח אף אחד שום דבר.

אפילו פותח השרשור מודע לזה ומקבל את זה באהבה.

פורסם (נערך)
כן היא מוגזמת. בכל זאת, הרכבים שבסרטונים הם טייפ-אר, ואני גם די בטוח שרובם משופרים ולא באמת מסתפקים ב200 כ"ס שהרכב הזה שחרר כשיצא משערי המפעל. למרות שאני עדיין לא מסכים עם כל השיפורים החיצוניים האלה (אני בקטע של סליפר, רכב שנראה סטנדרטי, אבל יודע לתת בראש, מין זאב בעור של כבש) במקרה הזה לפחות מדובר ברכבים שגם יודעים לעמוד מאחורי החזות הקרבית שהם מציגים.

כמו שאמרתי מקודם, אני הייתי מוצא את הספוילר העדין יותר, ומתקין אותו. את הספוילר הגבוה תמכור. אני בטוח שיהיו מספיק קונים לזה בארץ.

נו באמת, עכשיו אתה מצדיק את המראה המקורי של הטייפאר בגלל החוזק שלו, כמו שאתה אומר "יודעים לעמוד מאחורי החזות הקרבית שלהם".

אז מה שבעצם אתה אומר פה זה בגלל שהמנוע שלי הוא לא בחוזק של הטייפ אר, אז העיצוב החדש של הספויילר לא מתאים לו?

לא יודע אם זאת הכוונה שלך, אבל ככה זה נשמע. אז אולי באמת אני ישפר את המנוע שהחזות הקרבית של הספויילר כן תתאים לו.

אני לא בא לריב איתך, אני פשוט לא מבין את האימרה הדיי מצחיקה שלך.

לפחות הייתה אומר שגם על הטייפ אר עצמו לדעתך זה לא נראה טוב, אז הייתי מבין.

אבל להצדיק את המראה הזה בגלל כוח של מנוע זה טיפשי.

עריכה אחרונה על ידי civic07
פורסם

כנראה שקראת את התגובה שלי מהר מידי ולא שמת לב לשורה הזאת שאומרת שאני נגד זה באופן כללי, אחרת אני לא יודע להסביר מאיפה הבאת את זה שאני מצדיק ספוילר בגלל כוח.

למרות שאני עדיין לא מסכים עם כל השיפורים החיצוניים האלה (אני בקטע של סליפר, רכב שנראה סטנדרטי, אבל יודע לתת בראש, מין זאב בעור של כבש)

הכוונה שלי שאם לאוטו יש כזאת חזות קרבית, אז בטייפ-אר לפחות גם יש מנוע שמצדיק את החזות. מה שנקרא, יאללה בסדר, שיהיה.

למען הסר ספק, גם אם הייתה לי טייפ-אר, או אימפרזה STI, או לא משנה מה, הייתי מוריד כל סממן חיצוני מהרכב. אם היה לי למשל STI עם הכונס אויר הענק שלה שיכול לבלוע אותך פנימה, הייתי בודק אופציה להפוך אותו לשטוח כמו של המיצובישי איבו על מנת שיראו את זה כמה שפחות.

נשבע לך שאפילו הייתי שוקל לשים טאסות במקום מגנזיום באוטו כזה. כמה שפחות סממנים חיצוניים, יותר טוב.

עכשיו הבנת אותי?

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הבנתי אותך, אבל פחות הבנתי את הראש שלך, אתה רציני הייתה שוקל טסות במקום גאנטים? חח טוב באמת כל אחד לפי הראש שלו :)

פורסם

הוא לא היחיד...בגלל זה אחד הרכבים האהובים עליי זה אוקטביה RS מתחילת העשור ובכלל רכבי סטיישן חמים ומרגשים (שנמצאים בעיקר באירופה) ושכמעט לא משדרים רוח מלחמה אבל יודעים לתת בראש כשצריך.

פורסם

הכל יחסי, במלזיה איפה שהסרטונים צולמו זה חלק מהתרבות וזה לא נראה שונה.

פה בארץ זה בולט ושונה מהעדר.

• תוכן חדש...