Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיזו 407 היכן אפשר לקנות חלקים מקוריים לטיפול

israell
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4083 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

קניתי היום פיזו 407 2008 עם 61 אלף קילומטר

הבנתי שיש צורך בטיפול 60 אלף ,נקראה טיפול גדול ובו מחליפים -שמן,מסנן שמן,מסנן אוויר,פלגיםתמסנן מזגן,מסנן דלק,נוזל בלמים,בלמים בדיקה,סריקת תקלות

העלות של החלקים +עבודה כ 1500 ש"ח ללא מע"מ

נראה לי יקר

העם יש רכיבים תחליפים ברמה גבוהה לשמן בעיקר ולמסננים ?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• ספונסר פורום

בפתח תקווה אפשר להשיג אצל שקד חלפים.

אגב, בדוק קודם עם המוסך שלך האם הוא מוכן לקבל חלפים שאתה קונה. לא כל המוסכים מסכימים לזה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא חושב שזה כל כך יקר, אפשר להוזיל עלויות, לרכוש פילטר מזגן בחנות חלפים, יעלה 50-60₪, ויחסוך לך לפחות 200₪ במרבית המקרים.

אני חושב שעדיף לשלם קצת יותר, ולטפל במורשה או במוסך איכותי, ולא לנסות לקמץ ובטח לא כשמדובר ברכב רגיש יחסית כמו פז'ו 407.

אם כבר לא לטפל במורשה, אז לטפל במוסך שמבין בצרפתיות כמו אלו שמומלצים בפורום (לא זוכר את שמם).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני קונה בשחמון בפתח תקווה. יחסית זולים, אם לטפל אז מחוץ למורשה ועדיף את אורן מחולון או גבע מתל אביב. מוסכים מעולים.

גם ז׳אן חלפים מחזיק חלקים לצרפתיות

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...