Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4546 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם

יש לי מגני רוח בחלונות, ויש מקומות שהדבק כבר לא מחזיק ועלול לצאת לי כל המגן בזמן הנסיעה

איך מומלץ לחדש את הדבק?

אוכל למרוח דבק מהיר רגיל?

האם שארצה להחליף את המגיני רוח הדבק שאני אמרח שם עכשיו ייצא בקלות?

תודה

פורסם

מהניסיון שלי עם מגני רוח, דבק הדו"צ שמגיע לא שווה הרבה ומומלץ להדביק עם סיליקון סופר 7. הרבה יותר חזק ועם זאת ניתן בקלות לפירוק.

פורסם
מהניסיון שלי עם מגני רוח, דבק הדו"צ שמגיע לא שווה הרבה ומומלץ להדביק עם סיליקון סופר 7. הרבה יותר חזק ועם זאת ניתן בקלות לפירוק.

אוקיי תודה על הממלצה אבדוק את זה נשמע טוב

פורסם
עוד דרך טובה זה לקנות דבק דו״צ איכותי (עם הספוג שדבוק אליו עדיף) ולהדביק מחדש

יש לי דבק דו צדדי שקניתי, איכותי? לא יודע עלה 7 שקל שי יעקובי

אבל הוא די עבה ולא נראה לי הוא יישב יפה, יש כאלה ממש דקים?

פורסם
יש לי דבק דו צדדי שקניתי, איכותי? לא יודע עלה 7 שקל שי יעקובי

אבל הוא די עבה ולא נראה לי הוא יישב יפה, יש כאלה ממש דקים?

אני ראיתי הדבקה של חבר בצורה הזו לא ראו את הדבק ועד כמה שזכור לי הוא קנה את הדבק מחנות לחומרי בניין איטום וכו׳ זה מחזיק מעולה עד עכשיו עבר משהו כמו חצי שנה

פורסם

טיפ חשוב לפני הדבקה מחדש.

לנקות את המסגרת והשטח המיועד להדבקה באמצעות אלכוהול רפואי וצמר גפן, כמו כן להסיר דבק קודם ולהדביק אחד מדגמיהם של 3M בעלי העובי הדק ביותר.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

כמו שרשמו מעלי .

לנקת טוב טוב עם אלכוהול (ipa) דבק דוצ אך ורק תוצרת 3M.

סיליקון שקוף סופר 7 אפשרות טובה אבל צריך לעשות את זה יפה מאוד שלא ינזל סיליקון בעת ההצמדה

פורסם

תוריד את הכל לגמרי ,תוריד את השאריות של הדבר ותקנה דבק דו צדדי של 3m ותדביק מחדש אני עשיתי את זה ועכשיו המדיני רוח מודבקים חזק יותר מאשר עם הדבק המקורי,

אם אתה צריך לינק לאתר שממנו הזמנתי את הדבק אני אשלח לך בפרטי.

דרך קלה להסרה

http://m.youtube.com/watch?v=CGBZ1z5kCwA

הדבקה

http://m.youtube.com/watch?v=k_B5PqrM4NA

פורסם

הדבק האדום הדו צדדי של 3M חזק מאוד, אני הדבקתי איתו דברים הזוים ועשה את העבודה מעולה.

לידידה שלי פעם נשבר הרגלית של העקב, ובמקרה היה לי באוטו את הדבק הזה, הדבקתי לה אותו והחזיק מעולה, ממש הציל אותה.

עוד הדבקתי פלטה על הדשבורד בשביל להדביק משהו על הפלטה, זה נתפס כל כך חזק, שרציתי להוציא את זה הייתי צריך לעקם את כל הפלטה, למרות שהיא הייתה דיי גמישה אבל עדיין דבק מעולה.

פורסם

תודה רבה על התגובות והעזרה כולם

בהחלט עניתם לצרכיי, אנסה את להזמין ולהדביק עם הדבק M3

תודה

• תוכן חדש...