Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חשבתי שכבר הורדתי את הרובוטית מהפרק.

אבל היום ראיתי כזאת עם ק"מ נמוך מאוד 29,000 ק"מ

דגם gli פרטית שנת 2009.

נקיה לחלוטין לטענתן חברה גדולה ומכובדת.

מחירון 72,000 ש"ח

כמה יהייה מחיר ריאלי לרכב כזה.

והאם באמת שינוי הגרסא לגיר שינה באופן דרסטי את הנסיעה ?

מבקש לקבל תשובות הוגנות ומקצועיות.

תודה

שבת שלום.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לדעתי, אתה לוקח כאן סיכון גדול מאוד.

השוק אמר את דברו, בעקבות זאת, היבואן החליט להפסיק לייבא גרסה זו.

הבעיה בגרסה זו- שיש מצמד אחד, בגלל זה יש את הקפיצות במהלך הנסיעה.

לא משנה עדכון גרסה כזה או אחר- טויוטה וגם יצרנים אחרים שנתנו תיבה מסוג זה עם קלאץ אחד- פישלו ובגדול.

בשביל מה לקחת משהו שהשוק שונא?

יהיו שיאמרו לך שגם תמורת 40,000 ש"ח זה לא שווה לקנות את זה- כי תהיה לך בעיה קשה למכור את זה בהמשך.

ממליץ לך לא להכניס ראש בריא למיטה חולה. קנה לך מכונית טובה, ללא בעיות, שהשוק מקבל, שתוכל למכור אותה בהמשך.

והעיקר: שתהנה מהמכונית. בשביל מה לך קפיצות? בעיות וחארטות?

בהצלחה

פורסם

תודה על תשובתך והתייחסותך האמיתית !

"באמת בארץ ברגע שהשוק אומר את דברו"

זה כואב ולא חסר דוגמאות.

הבעיה שהתקציב שלי מוגבל.

ואני דיי נעול על טויוטה.

והמחיר שלה הוא הגבוה מבין המשפחתיות.

אשמח להמלצתך בנושא.

תקציב עד 60000

מזדה 3,ניסן טידה וסוזקי sx4 כבר ירדו מהפרק אצלי.

הן בגלל הצורה ומזדה כבר נדושה.

תודה

פורסם

אז כדאי שתצא מהלופ הזה של "נעול על טויוטה", יש מספיק רכבים טובים, לא פחות מהקורולה.

אני הייתי שוקל קיה פורטה או יונדאי i30CW. אמינות לא פחות מטויוטה, מספקות תמורה מצוינת למחיר, ביצועים טובים, אמינות גבוהה, טיפולים זולים, צריכת דלק טובה יחסית, אבזור טוב וביונדאי גם הבטיחות מצוינת.

הקורולה היא חבילה גרועה שלא מצדיקה את המחיר שלה. רכב לא סחיר שקשה למכור, גיר מועד לפורענות, בטיחות נמוכה ביחס לקטגורייה ואבזור דליל.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אז כדאי שתצא מהלופ הזה של "נעול על טויוטה", יש מספיק רכבים טובים, לא פחות מהקורולה.

אני הייתי שוקל קיה פורטה או יונדאי i30CW. אמינות לא פחות מטויוטה, מספקות תמורה מצוינת למחיר, ביצועים טובים, אמינות גבוהה, טיפולים זולים, צריכת דלק טובה יחסית, אבזור טוב וביונדאי גם הבטיחות מצוינת.

הקורולה היא חבילה גרועה שלא מצדיקה את המחיר שלה. רכב לא סחיר שקשה למכור, גיר מועד לפורענות, בטיחות נמוכה ביחס לקטגורייה ואבזור דליל.

חבילה גרועה אין ספק במיוחד דגם הSUN

אין ספק שהפורום כאן לא מייצג את השוק הישראלי.

פורסם

בהתחשב בעובדה שלהוריי הייתה GLI, האבזור שם די מביש ביחס למה שהיה להם בi30CW מהדגם הבסיסי (אינספייר).

6 כריות אוויר ביונדאי, בקורולה 4.

ביונדאי יש ESP, בקורולה אין.

ביונדאי מערכת עם AUX וUSB, לקורולה אין.

לשתיהן יש שליטה מההגה.

לקורולה יש בקרת אקלים, ליונדאי מזגן סטנדרטי.

ליונדאי חלון בגג, לקורולה לא.

ליונדאי שני שקעי חשמל, לקורולה לא.

ליונדאי קירור בתא הכפפות, בקורולה עד כמה שזכור לי אין.

לשתיהן 4 חלונות חשמל, מראות חשמל.

ליונדאי אופציה לנעילה אוטומטית של הדלתות בתחילת נסיעה, לקורולה אין.

בשתיהן טיפולים זולים, בשתיהן מנוע חזק יחסית בקטגורייה (1.6 עם 124 כ"ס בקורולה ו126 כ"ס ביונדאי).

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אם אתה מתכוון להחזיק את הרכב מעל 4 שנים, ונסעת על הרכב, ומבחינתך הגיר הרובוטי עובר, אז לך על זה.

אני מכיר כמה בעלי טויוטה רובוטית שנהנו מאוד מהרכב.

למעט הגיר הקופצני, הדגם הרובוטי חזק וחסכוני משמעותית מהדגם האוטומטי.

בעוד 4 -5 שנים ההבדלים במחיר המכירה בין הדגם הרובוטי והאוטומטי משנת ייצור 2009 יהיה זניח, ויתבסס בעיקר על מצב הרכב אותה עת.

פורסם

מזדה 3,ניסן טידה וסוזקי sx4 כבר ירדו מהפרק אצלי.

הן בגלל הצורה ומזדה כבר נדושה.

תודה

והקורולה לא נדושה? אני מתנייד בימים אלו בקורולה 2009 אוטו' של אחותי. אחת המכוניות הגרועת ביותר שראיתי. הפלסטיקה מגעילה וחלולה, תחושה מאוד זולה, 0 אבזור (רק 4 כריות אוויר ומאחורה אין אפילו חלונות חשמל) הנסיעה לא נוחה, המושבים לא נוחים ואפילו האמינות לא משהו (ביומיים שהאוטו איתי התקלקלה המשאבת מים).

מאזדה 3 עדיפה עשרות מונים על הזוועה הזאת שנקראת קורולה.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם
והקורולה לא נדושה? אני מתנייד בימים אלו בקורולה 2009 אוטו' של אחותי. אחת המכוניות הגרועת ביותר שראיתי. הפלסטיקה מגעילה וחלולה, תחושה מאוד זולה, 0 אבזור (רק 4 כריות אוויר ומאחורה אין אפילו חלונות חשמל) הנסיעה לא נוחה, המושבים לא נוחים ואפילו האמינות לא משהו (ביומיים שהאוטו איתי התקלקלה המשאבת מים).

מאזדה 3 עדיפה עשרות מונים על הזוועה הזאת שנקראת קורולה.

קורולה עדיפה מבחינת צריכת הדלק (וכל אחד שתשאל יגיד סוס עבודה אמינות גבוהה ואפס תקלות)

וכן אתה צודק גם קורולה נדושה !

בימים אלו אני אפילו חושב על הצרפתיות עם כל הסטיגמות שיש.

פיג'ו 308 עשתה לי רושם טוב.

כל כך הרבה רכב בקצת כסף יחסית לקורולה.

פורסם

לפני שאתה פוזל לכיוון ה-308 תסתכל על היסטוריית טיפולים של רכב כזה. רוב הסיכויים שיהיו שם כמה הפתעות לא נעימות (למנוע הזה היו הרבה חבלי לידה).

חובה רכב משפחתי?

אם כן אז זה צריך להיות הכיוו שלך.

אם לא אז אני הייתי הולך על זה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
לפני שאתה פוזל לכיוון ה-308 תסתכל על היסטוריית טיפולים של רכב כזה. רוב הסיכויים שיהיו שם כמה הפתעות לא נעימות (למנוע הזה היו הרבה חבלי לידה).

חובה רכב משפחתי?

אם כן אז זה צריך להיות הכיוו שלך.

אם לא אז אני הייתי הולך על זה.[/QUOT

תודה על ההמלצות.

כן חייב רכב משפחתי.

ובחנתי את היונדאי במיוחד זאת שכולם ממליצים כאן ולא התחברתי לרכב.

לגבי הסוזוקי קטנה מידי.

אם יש לך עוד המלצות אשמח לשמוע

תודה רבה

פורסם

אפשר לשאול מה בדיוק לא אהבת ביונדאי?

תבדוק את האחות התאומה קיה סיד. קיה פורטה גם אופציה טובה אבל הבעיה שבתקציב שלך תוכל להכניס רק רכבים לפני מתיחת הפנים, זה אומר גיר אוטומט עם 4 הילוכים במקום 6.

מה הנסועה השנתית שלך? אם מעט אז הייתי פוזל לכיוון רנו פלואנס.

הרכב קצת עגלתי וזללן אבל מאוד מרווח. ועקב השוק הגרוע תוכל לרכוש אפילו 2010 (או 2011 מליסינג).

אם כבר התחלנו לדבר על רכבים לא אמינים :wink: אז כדאי גם שתבדוק גם את הסיאט לאון וסקודה אוקטביה.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

אני לא מבין מדוע פסלת את הניסן טידה. אני עובד בת"א ויצא לי לנסוע מס' פעמים במוניות ניסן טידה, הנהגים פשוט מקלסים ומהללים את הרכב הזה. נכון שאין לו לוק טוב, אבל זו מכונית נוחה, הצרפתים הנדסו את הכסאות, מושבים ברמה של רנו, לא פחות, מנוע של ניסן, אמין ביותר, גיר אמין.

בקיצור: אחלה אוטו.

שווה לך לבדוק, רצוי לקחת אקזמפלר שלא שירת בחב' השכרה או ליסינג

פורסם

יש עוד אופציה שכדאי לך לבחון

ניסאן פרימרה הרבה אוטו בקצת כסף

הרכב גדול אמין חזק יציב ונראה מצויין מבחוץ מבפנים

ואם אתה מתכנן להחזיק אותו כמה שנים טובות הרכב יתן לך את התמורה הכי טובה

פורסם
יש עוד אופציה שכדאי לך לבחון

ניסאן פרימרה הרבה אוטו בקצת כסף

הרכב גדול אמין חזק יציב ונראה מצויין מבחוץ מבפנים

ואם אתה מתכנן להחזיק אותו כמה שנים טובות הרכב יתן לך את התמורה הכי טובה

יצוין שהניסן פרימרה הינה מכונית נדירה ביותר, לדעתי, קשה מאוד למצוא רכב כזה, בשל העובדה שנמכר בכמויות יחסית קטנות.

אם תמצא אחת במצב טוב, אכן זה דיל משתלם, כי בשל הנדירות שלו- המחירון שלו נפל חזק.

בהצלחה

• תוכן חדש...