Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה טוב ליושבי הישות מרובת המודעויות הידועה כפורום אוף טופיק

לפני כמה שעות נתקלתי באסון קטן- על דיסק און קי שניתן לי היה וירוס, ברוב טיפשותי לא סרקתי אותו לפני פתיחת הקבצים שבו.

התוצאה היא שמערכת ההפעלה נדפקה ואינה עולה יותר.

הבעיה היא כזו- מדובר באולטראבוק, הארדיסק 500gb ועוד קאש msata 32gb שמסונכרנים כ accelerated volume.

ניסיתי לשלוף את ההארדיסק ולחבר אותו בעזרת מתאם ל usb למחשב השולחני שלי- כלום. אפילו ה storage manager של ווינדוס לא מזהה אותו בכלל.

כל live cd או repair disk לא זיהו שקיים הארדיסק במחשב, וגם שהשלמתי עם הגורל של לאבד את המידע בכונן c כדי להציל את מה שב D- התקנת ווינדוס אינה מזהה הארדיסק.

הפתרון היחיד שנשאר הוא להסיר את ההאצה מההארדיסק המכני, מה שיעשה אותו ללא ספק גלוי להתקנת ווינדוס. אבל! האם מישהו יודע מה בגורל המידע שלי? האם אחרי הסרת הקאש המואץ אוכל לחבר אותו דרך usb למחשב השולחני ולשלוף את המידע?

הדרך השניה להתמודד עם המצב היא להזמין מ hp דיסקים מיוחדים לשחזור ולחכות מעל חודש שיגיעו. לא בא בחשבון.

אם למישהו יש נסיון עם המצב העקום הזה, אשמח לשמוע. אני לחלוטין אובד עצות כרגע, חלק מהדברים על הכונן קריטיים ליום שישי.

(והאירוניה? בדיוק השבוע דאגתי לארגן 2 כונני 500gb חיצוניים כדי שיהיה לי גיבוי, וגיבוי של הגיבוי. עדיין לא הספקתי לבצע את הגיסוי הראשון, והנני מתבכיין בפניכם.)

מודה מראש על כל עזרה.

פורסם

עד כמה החומר קריטי למחר?

אם מספיק קריטי כדי לשלם סכום של 4 ספרות אז פנה לאחת ממעבדות השחזור - הם נותנים שירות מהיר בתשלום מתאים.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

wil- נשמע לי הזוי לפנות למעבדת שחזור שההארדיסק תקין לחלוטין.

אני רק מחפש מידע אם ביטול המערך העקום יגרום לאי נגישות למידע לפני שאני מבצע את הצעד הזה....

פורסם

המערך הזה זה פיצ'ר של לוח האם?

אם כן אז ההצעה של דויד הכי טובה.

מה אתה רואה ב live cd?

נניח כשאתה עושה lsblk

פורסם

המערך אכן פיצ'ר של לוח האם. אני כרגע באמצע הכנת fedora live usb, אדווח מהשטח שיהיה מוכן.

win xp pe לא הראה כלום, אבל הוא לא כולל דרייברים ל AHCI/RAID שצריך כנראה להשתמש בהם.

WIN7 LIVECD- מסתבר שאף אחד באינטרנט לא יודע איך מכינים דבר כזה, ויתרתי אחרי שעתיים וחצי של התעסקות עם winbuilder

פורסם

כל בעלי המחשבים הניידים, רשמו לכם-

Ubuntu עם mraid. פדורה לא עבד, שום דבר לא עבד, אך ורק אובונטו עם mraid, אמור להגיע בפנים כבר בגרסאות 13 ומעלה.

זיהה את המחיצות, אני כרגע בחילוץ מידע.

פורסם

ERD תמיד עבד בשבילי.

פתרון נוח אחר - לקפוץ לאחת חנויות המחשבים ולקנות מארז שהופך HD לנייד. פרק את המחשב נייד, פרק את ה - HD, חבר למארז המיוחד. חבר את המארז למחשב הקרוב לביתך ותוציא את כל הנתונים שאתה צריך..

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

לא קראת את ההודעות הראשונות בשרשור?

הדבר הראשון שהוא ניסה זה לחבר ככונן חיצוני למחשב אחר.

זה לא עבד בגלל הקומבינה הזו של ההאצה ע"י כרטיסון SSD קטן בניהול של חומרת לוח האם.

מטריד מאוד לטעמי - זה אומר שאם לוח האם מתפגר אז הלך המידע אלא אם מצליחים להשיג אחד אחר זהה.

פורסם

ERD לא עבד ולא זיהה שום מחיצה.

במקרה של הסיפור העקום הזה של ה fake raid- אך ורק הפצות לינוקס עם mraid, באובונטו זה בא מובנה.

אני די משוכנע שזה יעבוד גם אם אחבר את ההארדיסק למחשב אחר עם אובונטו ולא רק עם הלוח המקורי.

• תוכן חדש...