Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4582 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מוכר את המיצובישי שלי. לא בגלל בעיות, לא בגלל כסף, אלא פשוט בגלל חוסר התאמה. אני מעוניין ברכב חזק והמיצובישי היא משפחתית יפנית אמינה ומשעממת(לטוב ולרע)

הרכב במצב מעולה,עם קילומטראג נמוך, בעל היסטוריית טיפולים מלאה במורשה מהרגע שהוא יצא מהליסינג(היה שנה אחת), שמור ברמה מטורפת. המחירון המשוקלל והנמוך ממילא שלו הוא 28 אלף ואני מוכר ב-23. לטעמי מי שמחפש רכב מהסוג הזה, זאת בהחלט אופציה מעולה.

אבל מה? אני רק מקבל טלפונים מטיפשים שבכלל לא מעניין אותם כול זה. תן להם את השנתון הכי גבוה במחיר הכי נמוך והם יהיו מבסוטים. מצידם שהרכב יהיה מורכב מ-8 רכבים, עם מנוע מתפגר עם וצמיגים שלא החליפו אותם כבר 5 שנים.

זה כול כך מעצבן אותי, שהייתי מעדיף למכור בפחות למישהו שכן מבין וכן חשוב לו, מאשר לאחד האידיוטים האלה.

מעניין אותי האם זה משהו ששמור רק לרכבי ליסינג כאלה, או שגם ברכבים הפחות נפוצים קיימת התופעה הזאת?

פורסם

שמור רק לרכבים נפוצים מהסוג הנ"ל.

עם כל הכבוד ל-23 שאתה דורש, אני יכול לגשת היום עם הכסף הזה במזומן לכל סוכנות ליסינג, לקבל מימון שיעלה לי 450 ש"ח בחודש ולצאת עם מיצובישי בת 3 או לחילופין סופר מיני בת שנתיים (או קצת פחות) או מיני בת פחות משנה.

תיקח בחשבון שרוב האנשים מעדיפים לעשות את זה, ולקבל אחריות על מכלולים לשנה ובתכל'ס לשלם פחות על מוסכים (כי מה לעשות, רכב בן 3 כיום בד"כ לא יראה מוסך) - ותבין למה אנשים לא מעוניינים לקנות את הרכב שלך, גם עם הפחתה של 5K.

חוצמזה - תהייה הוגן - כשקנית אותה קיבלת X שקלים הנחה, לא אחוזים. תפחית את אותו מספר שקלים גם היום מהמחירון הבסיסי, ותראה מה הסכום המבוקש. יש מצב שזה המחיר שתמכור בו.

פורסם

אולי המחיר שלי לא אטרקטיבי לעומת התחרות של חברות הליסינג והמגרשים. לא שללתי את זה בודאות. גם אין לי בעיה אם אלה שלא מתקשרים.

הבעיה שלי היא רק עם אלה שמתקשרים, אני מספר להם על מצב הרכב והם מריצים בראש "בלה בלה בלה" והשאלה הראשונה שלהם היא "לכמה מקסימום אני מוריד במחיר?" אולי כול מי שמתקשר אלה סוחרים שרק מנסים הם מזלם? אולי. לא יודע.

פורסם

פשוט תמכור את הרכב לקונה עם ההצעה הכי טובה.

מניסיון של דוד שלי עם לנסר 2008 שמורה לא פחות זה לא מעניין אף אחד אם התקנת צמיגים של GOOD YEAR או GOOD RIDE ולאף אחד לא באמת אכפת אם שטפת את האוטו עם פרי ומטאטא או עם כפפה מייקרופיברית וסבון של מגווייר'ס.

אנשים(רובם) אוהבים לראות היסטוריית טיפולים ורכב תקין בכמה שפחות כסף.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

בנאדם רציני שרוצה לקנות אוטו שמור הולך לראות את האוטו, עושה לו בדיקה ורק בסוף מדבר על המחיר.

תחכה שמישהו כזה יתקשר.

פורסם

סתם שאלה, למה הרכב לא מפורסם בפורום ?

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

כמו שאמרתי לך - יש פער גדול בין המציאות שמציעה לבעלי 25 אלף ש"ח אפשרות לקנות רכב בן 3, ולא רכב בן כמעט 8 שנים - לבין אלה שלא יכולים להשיג את המימון, ויש להם סביבות 15-16K, והם מנסים את מזלם על רכבים בני 8, במקום לקנות רכב בן 12.

אני אישית, בתור אחד שכן יכול להשיג את המימון, לא הייתי פוזל לרכב שלך. ואם הייתי במצב שיש לי 15-17K בכיס, בהחלט הייתי מתקשר לאנשים כמוך ומנסה להוריד אותם בטלפון 8) תקבל את זה כמו שזה...

אגב, אם זו הייתה מכונית קטנה וידנית (שהיא לא גטס), היית מקבל טלפונים בלי סוף ומוכר מהר במחיר מחירון.

פורסם

בוקר טוב,

בעסה.

יש לך אוטו יוצא ליסינג. לחכמים בשוק זה לא משנה שאתה שומר על האוטו ומטפח אותו, מבחינתם זו נבלה שקרעו אותה בתור ג'יפ, ואתה הפראייר שמנסה להשחיל להם את הרכב.

תתעלם ממה שאתה יודע על האוטו בתור הבעלים שלו, ותחשוב שמישהו מנסה למכור לך רכב עם נתונים דומים שאתה לא יודע עליו דבר. זו בדיוק התחושה של זה ששוקל לקנות ממך את הרכב.

לדעתי, בלי לשרוף את האוטו בשוק - תמכור לראשון הרציני שסופר לך כסף ביד. עוד 1000 או פחות 1000 - בכל חודש המחירון יורד עוד קצת, ואתה עלול להידרש לתיקון כזה או אחר, ובשום מקרה לא תוציא את ההשקעה שלך ברכב.

זהה את הקונה הרציני הראשון - וסגור איתו.

אתה יכול לומר לאנשים בטלפון שמי שמתמקח איתך בטלפון, הוא בנאדם לא רציני. שיבוא ויראה את האוטו, ואז תגיעו להסכמות. אתה צריך כנראה להפנים שלא תקבל עבורו 23.0 אלף שקלים. אחרת הוא כבר היה נמכר.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כמו שאמרו לך אחת הבעיות העיקריות היא עניין הליסינג

אני מהסיבה הזו לבד לא הייתי מתקשר בכלל (אבל זה אני)

ומי שכן מתקשר לא מוכן לשלם קרוב למחירון

קצת סבלנות ועוד קצת פשרה במחיר והרכב ימחר בסוף

בהצלחה

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

קודם כל יש את עניין החשיפה, דוגמה אישית אני מציץ מדי פעם בפורום מכירה ומחפש רכב שני, מציאה מעניינת כלשהי.

להיכנס ליד2 או winwin זה לא אופציה כי יש עשרות דגמים שמתאימים, ולחפש רכב שמור מבית טוב ב20K זה חתיכת הרפתקה שאני מעדיף להימנע ממנה, ואעדיף לחכות קצת ולרכוש משהו מעניין מחבר פורום.

שנית הרכב עצמו, לאנסר קלאסיק זה רכב יפני אמין ופשוט להחריד, כמו הסוג שאושריקו מפטפט עליו בלי סוף, רק עם קהל fanboys יותר קטן. (הרבה יותר קטן)

זה משחק לרעתך. כי ייקח זמן ש"אחד שמכיר" יגיע למודעה שלך, ועד אז תצטרך לסבול מהמון טלפונים של סוחרים, או סתם אנשים משועממים שקונים רכב בטלפון.

לא יודע כמה זמן אתה כבר מנסה למכור, אבל תתנחם בזה שהיו פה אנשים שניסו למכור פולו דיזל במשך חצי שנה, קליאו ספורט מעל שנה, אימפרזה 1.6 ביותר משנתיים תחת שלושה כינויים שונים (ואותו מספר טלפון, LOL)..

סבלנות סבלנות סבלנות, או אם בוער לך תרד במחיר וזהו.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

שלח לי הודעה פרטית עם כל פרטי הרכב ודרך להשגיך.

ייתכן ויש לי קונה בשבילך.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
והשאלה הראשונה שלהם היא "לכמה מקסימום אני מוריד במחיר?"

תענה להם מה שאני עניתי כששאלו אותי את זה כשמכרתי את האוטו: "אתה לא!".

אם אתה לא לחוץ למכור, פרסם אותה בחשיפה כמה שיותר רחבה, ובסוף - כמו במקרה שלי - יגיע הקונה שידע להעריך את האוטו.

• תוכן חדש...