Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בנוגע ללהשקיע 800 שקל על סט - זו שאלה של איכות.

אם מחפשים לעשות רעש וזהו - אפשר להסתפק בסט של 300 שקל.

אםמחפשים לתת עצה מועילה, עדיף לחשוב לפני שמייעצים אחת שלא תמיד נכונה....

במקרה של הפיקנטו היות וההשקעה היא לבניה של במה איכותית מקדימה עם HU שיתן סיגנל איכותי וסאב שישלים את הטווח.

אני בהחלט חושב שזו השקעה נבונה כן ללכת על סט ברמה גבוהה.

כי אם הבחור שהגיב בנושא הקומפוננט ה"לא שווה" ב800 היה שומע סט איכותי ומייד אחרי את אותו דיסק בסט נחות, אני בטוח שהוא היה מסכים איתי.

לא נשמע מדברייך שאת פשוט רוצה לשמוע חזק. נשמע שאת רוצה לבנות מערכת מקיפה ואיכותיתת הבנתי נכון?

הכוונה היא שסט של 4 אינץ' לא שווה לקנות ב 800 שח.

ולא הוא לא יספק יותר "דרייב" או פאנץ' מסט של 400.

במיוחד שהכותבת מעוניינת באיכות שמע טובה.

עדיף בכסף הזה "לעלות" במידה ולהביא 5.25/6.5

ואני אומר את זה מתוך ניסיון

לחבר יש 4" GENESIS PROFILE, MOREL HYBRID ומזל שיש סאב טוב של FOCAL

כי הרמקולים אומנם מאוד נקיים אבל חסר את הפאנץ' שרמקול במידה אחרת יכול לספק.

HU:PIONEER COMP:RAINBOW AMP:BOSTON ACOUSTICS SUB:SOUNDSTREAM

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באמת שאני כבר מבולבלת :/ בקצב הזה אני אמשיך ליסוע ככה עוד הרבה זמן...אני אדם מאוד לא החלטתי ואוהבת לבדוק לפני שאני קונה לשאול ולברר אבל אתם סבכתם אותי יותר...אז כן להשקיע בקומפוננט טוב לקחת את הקומפוננט של מורל או לא מאחורה לשים רמקולים או גם קומפוננטים עם בכלל..וזה עוד מבלי שהגעתי להחלטה אצל מי להתקין

פורסם

חברה מה שאני רוצה זה להתבסס על מה שכבר יש לי לקנות רמקולים/קומפוננטים ולהפיק את המיטב מזה, עם התקנה טובה, להנות מצליל נקי וווליום חזק שיתאים למה שאני שומעת שזה רוק היפ הופ ראפ דאבסטפ ופרוגרסיב(בעיקר ראפ ודאבסטפ שזה מה שמתנגן לי רוב הזמן)

פורסם

חבר שלי התקין קומפוננט 6.5 בדלתות מקדימה .המתקין ביצע חיתוך בצדדים של הדיפון ומיקם את הרמקולים .הכל יצא פיקס ויפה.

יש לי תמונה של זה אבל המשקל שלה גבוה כדי לעלות אותה לפה.אם את מעונין אני ידאג ויעלה.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

אני אשמח לראות כי הדלתות לא מהסוג שקל כלכך לחתוך ולמקם שם בצורה יפה הוא בטח חתך מהצד הימני בסוף כי בשמאל יש כמו חיתוך כזה לשתייה ואיחסון. מעניין אותי לראות איך זה נראה

פורסם

יש לי מגבר רוקפורד ישן (מעלה תמונה של האחורה שלו) מגבר נוסף קראנץ שקניתי אז בנוסף בשביל לפצות על הכניסות של הרוקפורד (רק 4) סאב mtx שזכור לי שהוא כ200-250rms פלסטיקה לדאבל דין ודאבל דין פיונר 5550. צריכה רמקולים/קומפוננטים.המטרה שיהיה צליל נקי כמה שאפשר התקנה טובה מבחינת כיוון הציוד ועבודה נקייה מבחינת אסתטיקה. הבעיה שהרמקולים הקדמיים הקיה זה קוטר 4 ואני אוהבת ווליום.vadydaze.jpg

פורסם

אוקי.

תראי יש פה טרייד אוף, מתקין מנוסה יוכל להתאים לך סט 6.5" בדלתות, אבל זה יכלול בניה דיי מורכבת, לא תשמר המקוריות של הרכב, והאסטטיות תהיה ביחס ישר למה ששילמת.

מצד שני אפשר ללכת על סט 4" שישמע טוב - אבל מאד יכול להיות שקצת צעקני בעוצמות גבוהות, בייחוד כשמדובר בהתקנה ללא בידוד.

אישית הייתי מנסה לגשת לכמה מתקנים ולבבר מה תהיה העלות של התאמת סט 6.5" בדלתות.

SCANSPEAK

פורסם

ניגשתי להצעת מחיר אצל מתקין שנחשב אחד הטובים לא יזכיר שמות..המחיר שנתן לי להתקנה זה 1400 שזה כולל בנייה לטוויטרים כבלים וכל חיבור הציוד שזה 2 מגברים סאב והרמקולים והחלפת הדאבל דין.כמה שזה היה נשמע לי מחיר לא הגיוני אמרתי אוקי נשלם-על איכות משלמים ואז המתקין אמר לי שבמידה ורמקולים אני לא קונה ממנו אז מחיר ההתקנה יעלה ל1700-1800...עכשיו פה זה כבר היה נשמע לי אבסורד אבל עדיין זרמתי...ואז הוא אמר שהוא מתקין לי קומפוונט קדימה של מורל טמפו ב650 ופיונר אחןרה ב450..החלטתי לבדוק הכל לעומק (כזה בן אדם אני) ואז גילית שבעצם אין בכלל מורל טמפו קוטר 4..אז פה כבר נדלקה לי מנורה אדומה והחלטתי לוותר על המתקין..אז איך אני יכולה לסמוך על מתקין שיעשה עבודה כמו שצריך אם אין לי ידע טוב ומנצלים את עצם היותי בחורה שלא מבינה עניין...אני עדיין הייתי רוצה שהמתקין הספציפי הזה יתקין לי אבל אני לא צריכה פיונר מאחורה כשאני יכולה להביא מורל או פוקל כמעט כמו במחיר שהציאה לי את הפיונר וגם זה פיונר...בכל אופן אתה צודק הרבה תלוי פה במתקין השאלה על מי לסמוך..אז אם מחיר ההתקנה הוא סביבות 1500 אז כמה תעלה לי בנייה בדלתות? 2000 ההתקנה? אני אוותר ואזרום עם קוטר 4 ולא 6.5...אלו מחירים של התקנות שהם לא לכיס שלי ובאיזשהו מקום גם מחיר כבר די מופרח..אני לא מפשת בניות מטורפות מאחורה ואיטום הרכב וציוד ב30 אלף

פורסם

תכננתי לשים מורל וירטוס קוטר 4 קדימה ומורל טמפו6x9 אחורה.. 6.5 לא נראה לי שיכנס מאחורה.או שבכלל ללכת גם על קומפוננט מאחורה? אני לא נעולה על מורל..אולי פוקל?

• תוכן חדש...