Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תגידי מה האזור שלך וימליצו לך על מתקין יש מספיק מתקינים טובים.

בניה בדלתות עולה 1000+שקל .לגבי מחיר התקנה שנתנו לך לדעתי מוגזם ,אבל אני לא יודע כמה עולה בניה לטוויטר.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה ויש סאב רצוי ומומלץ לוותר על סט אחורי או 6/9 , עדיף להשקיע בהתקנה.

לגבי הדלתות, אני לא מכיר את הדלת של הקיה, יכול להיות שחיתוך של הפח הפנימי, טבעות עץ וחיתוך של הדיפון יספיקו, זה לא אמור לעלות אלפייה, יכול להיות שלא אפשרי ברכב הזה.

בכל אופן, מה שמופיע בתמונה של PAPULA לא הייתי עושה (המידבאס נחסם ע"י המושב, מאבד מהאפקט).

לגבי בחירת סט ספציפי, אם זה 4" אז ה האפשריות לא רבות, שווה לנסות לשמוע.

יש כמה משתמשים בפורום שיש להם סטים 4" עם מערכת מאד מאוזנת, נסי לפנות אל המשתמש pashok.tr

SCANSPEAK

פורסם

גם אני חושבת שזה מוגזם אבל כבר הייתי מוכנה לשלם עד שהבנתי שמשהו לא מסתדר לי עם הרמקולים כביכול קומפוננט שישימו לי...אני מאשקלון לא ביקשתי המלצות על מתקינים כי ראיתי שזה נוגד את חוקי הפורום אבל אם אפשר לפרטי אני אשמח.

פורסם

מצטרף לדעתו של bengee אגב לגבי ההתקנה בדלתות כפי שנראה בתמונה.

לא רק שהרמקול חסום ע"י המושב, אלא שהמיקום שלו הוא לצידי הראש במקום מלפנים.

פורסם

כן אם בדלתות זה יראה ככה גם אצלי כי הדלת שלי אותה דלת..חוזרים לבמה בקוטר 4 הכי טוב.האופציות לא מרובות בהחלט.. אני אפנה פאשוק ואשאל אותו כמו שהצעתה. תודה :)

פורסם

הסאב הנ"ל מגיע בשני דגמים MTX rt12-04 עם סליל בודד של 4 אום או MTX rt12-44 עם שני סלילים של 4 אום.

אני מקווה ששלך הוא MTX rt12-04 שמתאים להגברה ע"י הקראנצ'.

לא הייתי מחליף את הקומפוננט 4 ,ראשית המיקום על הדשבורד הוא מיקום אקוסטי מעולה

ושנית המורל וירטוס 402\ דוטק אוביישן 4 הוא רמקול 4 מעולה את לא תאמיני שזה 4 אינצ אני מבטיח לך.

אם את יכולה להביא סט כזה ב -800 שח לדעתי שווה ביותר.

אני ממליץ לך על סט אחורי מאותה סידרה בגודל 6.5 אינצ' ,את תקבלי תמורה גבוהה מאוד לכסף.

הסטים הנ"ל בנויים להגברה והתוצאה בהתאם.

אם את מעוניינת במותג אחר ,זה עניין של טעם אישי

תחליטי מה יותר לטעמך.

פורסם

אם אתה אומר שהמורל וירטוס יתן לי תמורה טובה אין לי בעיה . אז אתה בעצם אומר לשים גם מאחורה קומפוננט רק בגודל 6.5? יכנס לי במגש 6.5 בכלל?

פורסם

זה נכון לגבי מה שאתם אומרים מעבד אפקט ולא משהו .אבל לדעתי זה נשמה טוב,לא מעבד אפקט וממוקם יפה וזה בסוף פיתרון זול לפיקנטו.

אני לא בא פה להגן על עצמי זה לא אוטו שלי ,זה של חבר.

6וחצי יכנס במגש דרוש חיתוך .

ולא הבנתי בכל השרשור זה למה לשים 2 סטים .אם אתם אומרים ש 4 אינץ מקדימה מספיק .זה אוטו די קטן ובסאב יוכל את הקומפוננט על המגש.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

איך מתקדם? כל אחד ודעתו ;) אני נראה לי בסופו של דבר לא אבלבל לעצמי יותר מדי במוח. אתקין קומפוננט קדימה בגודל המקורי (4) ומאחורה אשים רמקול רגיל ומתישהו אם אראה צורך אשדרג..רק מקווה שזה יספיק לי בכל אופן הרכב קטן..היונדאי שלי הייתה יותר גדולה והיה נשמע בסדר עם אותו הציוד רק שהקומפוונט היה גדול יותר (היה של jbl ) ומאחורה היו רמקולים רגילים..ועוד הייתה לי התקנה שאם להסתכל אחורה לא הייתי משלמת עליה אז גם 100 שקל..אבל מי ידע :)

פורסם
אתקין קומפוננט קדימה בגודל המקורי (4) ומאחורה אשים רמקול רגיל ומתישהו אם אראה צורך אשדרג

1+ 8)

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

פורסם

לא אוהב לצטט את עצמי אבל זה מתבקש.

יש כמה משתמשים בפורום שיש להם סטים 4" עם מערכת מאד מאוזנת, נסי לפנות אל המשתמש pashok.tr

אתקין קומפוננט קדימה בגודל המקורי (4) ומאחורה אשים רמקול רגיל ומתישהו אם אראה צורך אשדרג

1+ 8)

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם

הסאב הזה הוא 12", אני חושב שהוא גדול מידי לפיקנטו. יתפוס את כול התא מטען.

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

• תוכן חדש...