Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4602 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לאחרונה התחלתי להבחין ברעש מוזר בזמן נסיעה. במהירות שמעל 55 קמ"ש בערך שומעים נהמה בנוסף לרעש המנוע. הלכתי למוסך מורשה, בדקו ולא מצאו שום בעיה במנוע. לטענתם הרעש בא מהצמיגים האחוריים, שהיו זולים ושחוקים. האמת שזה לא נשמע לי כמו רעש מהצמיגים, אבל מכיוון שממילא התכוננתי להחליף צמיגים, זרמתי איתם. אתמול התקנתי זוג צמיגים חדשים - Good Year EfficientGrip. מעבר להיותם נחשבים איכותיים, הבנתי שהם גם מצטיינים ברמת השקט שלהם.

אז הרכבתי, נסעתי, ו... כמו שחשבתי. הבעיה לא נפתרה. אני מרגיש אחיזה מצויינת של הצמיגים, אבל בעיית הרעש נותרה.

מכיוון שקשה לי להגדיר את הרעש, אני מניח שיהיה קשה כאן להעלות השערות ממה זה נובע. אם בכל זאת למישהו יש רעיון - אשמח, ואם לא אז גם הפנייה למומחה הונדה באיזור השפלה/מרכז תתקבל בברכה.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

פורסם

לא חשבתי על זה.

אני בספק אם בהקלטה אפשר לשים לב שיש רעש במקביל למנוע, אני חושב שצריך להיות ברכב כדי להבחין.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...