Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יונדאי I25 או שברולט סוניק

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

מבקש את עזרתכם בבחירת ליסינג.

כדי לחדד את העניין - אנחנו משפחה של 5 נפשות.

מאחורה מקום ל 2 בוסטרים + אשה באמצע.

מקדימה - כסא תינוק.

מבקש את עצתכם בעניין מרווח ובטיחות. כמו כן, כמובן שעניין הנוחות והאבזור גם חשוב ....

מדובר על מכוניות חדשות (2013 או 2014) . מה דעתכם ?

תודה

פורסם
שלום לכולם,

מבקש את עזרתכם בבחירת ליסינג.

כדי לחדד את העניין - אנחנו משפחה של 5 נפשות.

מאחורה מקום ל 2 בוסטרים + אשה באמצע.

מקדימה - כסא תינוק.

מבקש את עצתכם בעניין מרווח ובטיחות. כמו כן, כמובן שעניין הנוחות והאבזור גם חשוב ....

מדובר על מכוניות חדשות (2013 או 2014) . מה דעתכם ?

תודה

לא זה ולא זה.

היונדאי מאכזבת ברמות,

חוץ מזה שהיא נראית(יחסית) טוב,אקסנט פשוטה ועלובה למדי,

לגבי הסוניק,

תמיד תהיה תחת השם (המאכזב יש לומר) של שברולט (כמו האחות הקודמת-אבאו).

לטענת שברולט,שיפרו שם את הכל,

עשיתי עליה נסיעת מבחן ונהניתי,

השאלה האם אתה מוכן לקחת סיכון שהיא תהיה כמו האבאו?

לפי מה שאתה מחפש,התקציב שלך יפה מאוד,

הייתי ממליץ לך לבחון חלופה של רכב טיפונת יותר גדול(עדיפות לסטיישן).

יונדאי I30 סטיישן 2011 אולי אפילו 12 עם ק"מ נמוך,יכול לענות על הדרישות שלך,

בהצלחה.

פורסם
אין לי תקציב. זה ליסינג.

החברה נתנה לי 2 אופציות I25 או סוניק.

על זה ההתלבטות .

תודה

למיטב הבנתי אין לך הרבה בחירה. כשהתינוק יגיע לגיל של שנה תהיה חייב להעביר אותו למושב בטיחות מלא במושב האחורי, אל מול כיוון התנועה. לידו תצטרך לדחוס את שני הבוסטרים (בוסטרים עם או בלי גב?), קח את מושב הבטיחות שיש לך (בהנחה שהשתמשת בו לפני שהקטנים עברו לבוסטרים), קח את שני הבוסטרים וכנס לאולם התצוגה של שני הרכבים: מה שמכיל את שלושת הזאטוטים בצורה הטובה ביותר = זה מה שתצטרך. דרך אגב, משפחתית פול-סייז ברוב המקרים לא תכיל את הנ"ל אלא אם כן יש לך בוסטרים וכיסא תינוק ממש צרים. רוב הסיכויים שתצטרך לבקש מהחברה שלך לנסות ולשקול חכירה של סקודה רומסטר (אמור להיות באותה קבוצת מחיר בליסינג) שמכיל 3 מושבים נפרדים על מסילות במושב האחורי, כך שאפשר להתקין מושב בטיחות במרכז, להזיז על המסילה את שני המושבים מימין ומשמאל לכיוון אחורה או קדימה ולחגור בנפרד.

בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

הייתה לי יונדאי I25 Premium בדיוק חצי שנה. קודם כל, בחירת דגם Premium זאת היתה טעות כי גלגלי מגנזיום 16 אינץ עם חתך נמוך גרמו לגב שלי להרגיש כל בור ומעיכה קטנה על הכביש. הגה קל ועצבני - כל תנועה קטנה והרכב סוטה מהמסלול - לא נעים. בגאז' סביר אבל לא עמוק וגדול כמו בסוניק סדאן. לעומת יונדאי, סוניק מרגיש יותר בוגר מבחינת התנהגות כביש ויותר מתקשר. בגאז ענק בדגם סדאן, כפי שאמרתי. שדה ראייה מצויין וישיבה גבוהה - מאוד נוח. ללא ספק שהייתי בוחר בסוניק. הוא לא זריז כמו יונדאי, אבל יש לו נוחות ובטיחות מצויינת.

• תוכן חדש...