Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4646 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

קיבלתי את הקורולה החדשה בליסינג לפני שמונה ימים. גמאנו ביחד 1000 ק"מ. להלן התרשמות ראשונית:

יתרונות:

מרווח פנים עצום, בעיקר במושב האחורי.

מושבים נוחים ותומכים, אם כי ההגה הטלסקופי לא יוצא מספיק לכיוון הנהג. בסה"כ תנוחת נהיגה סבירה פלוס.

הנדסת אנוש מעולה. מסך מגע קל מאוד לתפעול (וניתן לשלוט על כל הפונקציות שלו גם ממהגה). בלוטות' המתחבר במהירות וביעילות. דיבורית עם שמע טוב מאוד, ושידור המוסיקה מהנייד.

מערכת סטריאו ברמה גבוהה ביותר. איכות הצליל מרשימה מאוד.

מזגן מקפיא, לא פחות. ביום תל אביבי עם 30 מעלות, הפעלת המזגן בדרגה 1 של המאוורר, קר מאוד. לאישה אפילו קר מידי.

תאוצה זריזה מהמקום ובזמן עקיפות. כח זמין בכל המצבים (לפחות עבורי). נסיעה שקטה, בידוד רעשים טוב מאוד. חששתי קצת מהגיר הרציף, ומרעש מנוע בתאוצות או בכבישים הרריים. התבדיתי לשמחתי. בכל תנאי הכביש עד עכשיו (ואני ירושלמי), מד הסל"ד לא עלה על 4000 בכבישים הרריים, ונתן כח זמין ומספק.

מהירות שיוט של 120 קמ"ש מתבצעת ה 2200 סל"ד. ממש נעים.

צריכת הדלק עד עכשיו- 60 אחוז בינערוני, 40 אחוז עירוני והררי- 1:13.3. אותי זה בהחלט מספק.

חסרונות:

למרות איכות הרכבה טובה, הגוונים השחורים של הריפוד והדש בורד מקנים אוירה סתמית למדי.

חוסר בבקרת שיוט.

חוסר בתוכנת ניווט (פשוט ממשיך להשתמש בווייז)

סיכום:

מרוצה עד הגג!

בברכה,

עופר

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

זו דוקא כן תוספת אבזור שגרתית היום בכל המתחרות. לא נורא- לאור היתרונות הרבים נחיה בלעדיה.

פורסם

היית יכול להוסיף תמורת 1,300 ש"ח (אם אני זוכר נכון).

בנוסף, כל אחד עם קצת מוטיבציה יכול להוסיף לבד בעלות מצחיקה (תחפש בפורום, יש אנשים שהוסיפו לבד).

צריכת הדלק נראית לי מוגזמת לטובה, אתה בטוח לגבי הנתונים (יחס בן עירוני לבינעירוני) ואיך מדדת?

תתחדש.

פורסם

תודה על הסקירה המהירה, היא באמת במקום לאור כך שמדובר ברכב חדש לגמרי.

הרכב קיבל ביקורות טובות מאד בכל המבחנים שנערכו לו, בכל הפרמטרים שציינת ובכלל והביקורת שלך תואמת זאת ואני מוצא שגם הביקורת על פנים הרכב נכונה.

למי שנוסע 60 אחוז נסיעות ביעירוניות בקרת שיוט היא אביזר נוחות חובה לדעתי, אני הייתי מוסיף על חשבוני אפילו שמדובר ברכב ליסיניג.

תהנה (עד כמה שניתן לאחל זאת לגבי רכב שגרתי כמו הקורולה :-) בהקשר זה- לא היה רכב יותר ״מעניין״ לקחת או שזה לא מעניין אותך). 

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם
הביקורת שלך חיובית באפן כעט בלתי מסויג, מה הוא קנה המידה שלך להשוואה (רכב קודם, רכב שני במשפחה)?

+1

ביחס למה אתה משווה את כל זה!?

מרווח פנים עצום, בעיקר במושב האחורי.

מערכת סטריאו ברמה גבוהה ביותר. איכות הצליל מרשימה מאוד.

תאוצה זריזה מהמקום ובזמן עקיפות. כח זמין בכל המצבים (לפחות עבורי). נסיעה שקטה, בידוד רעשים טוב מאוד.

מרווח עצום!? ביחס למה? לי צפוף בה.

מערכת ברמה? ביחס למה? המערכת סבירה, לא יותר.

תאוצה זריזה? ביחס למה? האוטו לא זז! נתתי פול גז, חשבתי אני בניוטרל, יצאתי לבדוק...

בידוד רעשים? ביחס למה? לדעתי היא רועשת בפנים.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
+1

תאוצה זריזה? ביחס למה? האוטו לא זז! נתתי פול גז, חשבתי אני בניוטרל, יצאתי לבדוק...

מנסיעה לא מאד ארוכה, התרשמי לטובה מהקורולה החדשה, ואפילו די הופתעתי.

המרווח במושב האחורי הוא ברמה של מכונית מנהלים, לא פחות, ומרשים מאד עבור משפחתית.

התאוצה טובה בהחלט, שוב, ביחס למשפחתיות 1.6, צריך לקחת הכל בפרופורציות.

בידוד הרעשים טוב בהחלט, בכל זאת לא מדובר בלקסוס או מרצדס.

בהנחה שהקורולה החדשה תפגין אמינות כמצופה, יש לטויוטה קלף מנצח ביד.

היא לא מושלמת, אבל את המוטל עליה היא עושה טוב מאד.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
+1

ביחס למה אתה משווה את כל זה!?

ואתה מדבר ביחס למה?

למכונית מנהלים היא כן מרווחת תפסיק לדבר שטויות.

היא לא עצלה בכלל (שוב מכונית מנהלים 1600)

בידוד רעשים גם מוצלח יחסית לפרמטר .

אם תשווה את כל זה לפריוס שלך היא לא נופלת בכלום.

אז שוב ביחס למה....

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

הבנתי שמדובר בקפיצת מדרגה, במיוחד ביחד לקורולה הקודמת שלפי דעתי לא היתה מכונית מאוד מוצלחת. הבנתי שמדובר באמת במכונית מוצלחת ואני בטוח שביחד עם סמל טויוטה בחרטום היא תחרוך את טבלאות המכירות. אבל בהשוואה למה היא כל כך טובה וזוכה על ידי ה-OP לכזה אוסף של סופרלטיבים?

מרווחת כמו מכונית מנהלים? כמו פורד מונדיאו למשל?

התאוצה טובה ביחס למה? ביחס למאזדה3 או ביחס לאופל אסטרה טורבו?

מערכת סטריאו ברמה גבוהה ביותר? יותר טוב מהדגם הקודם (לא חוכמה)? יותר טוב ממערכות משודרגות שניתן למצוא במכוניות משפחתיות אירופאיות או יותר טוב בכלל ממערכת הייפיי ביתית שעולה עשרות אלפים?

פורסם
+1

אני רק שאלה,

תוך כדי הנסיעה יצאת לבדוק את זה? כלומר האוטו התגלגל ואתה עמדת לידו וראית שהוא במקום? :lol::lol::lol::lol:

Confidence In Motion

פורסם
ואתה מדבר ביחס למה?

למכונית מנהלים היא כן מרווחת תפסיק לדבר שטויות.

היא לא עצלה בכלל (שוב מכונית מנהלים 1600)

בידוד רעשים גם מוצלח יחסית לפרמטר .

אם תשווה את כל זה לפריוס שלך היא לא נופלת בכלום.

אז שוב ביחס למה....

קורולה? רכב מנהלים? עוד מעט תגיד שאלטו זה לימוזינה לחתונות ונשפים

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
קורולה? רכב מנהלים? עוד מעט תגיד שאלטו זה לימוזינה לחתונות ונשפים

משפחתית*

הגעתי למסקנה שמאוד משעמם לך בחיי היומיום,אתה פשוט עובר תגובה תגובה ומחפש את העקיצה.

רוצה עצות לחיים?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

פורסם

האם הצלחת להשתמש באופציית ה MIRROR LINK? לשדר את הטלפון על מסך המכונית?

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי

• תוכן חדש...