לגבי האנדרואיד אוטו: אכן בעייתי ברכבים רבים. ניתוקים תכופים. בהמלצה של חברי הפורום השקעתי בכבל USB איכותי יותר, מיועד להעברת נתונים. הזמנתי אותו באמזון ב 70 ש"ח. משתמש בו כבר חודשיים ללא ניתוק אחד. שדרוג רציני של איכות החיים.
כל האופציות טובות. תלוי מאוד אופי הנסועה שלך. נסיעה עירונית בעיקרה, או בפקקים- הנירו ההיברידית תתאים. נסיעה של קילומטרים רבים, בכבישים בינעירוניים- הדיזל יתאים יותר.
אני עם ספורטאג' דיזל חדשה בת שבועיים. 1500 ק"מ. צריכה של 16.6 ק"מ/ליטר. הקשקאי דיזל תהיה מעט חסכונית יותר, אך גם צפופה יותר. בהצלחה!
שים לב כי יש עיכוב באספקה של המון דגמים לאור המחסור בתעשיית השבבים.
לחלק מהדגמים שהזכרת יש צפי המתנה של מספר חודשים לא קטן. בדוק מה זמין ואז קבל החלטה.
שאלה למביני עניין:
רכב המצויד בבקרת שיוט רגילה (לא אדפטיבית) אך גם בבלימה אוטונומית: האם מערכת הבלימה האוטונומית תבלום את הרכב בעת סכנה, כשבקרת השיוט פועלת?
שלום חברים,
עומד לקחת את הרכב בליסינג. נוסע 40,000 בשנה כך שנוחות מושב הנהג (עניין סובייקטיבי לחלוטין) מאוד חשובה לי. האם יש בפורום בעלים של רכב זה (גרסת הבסיס) באזור המרכז שיהיה מוכן לתת לי גישה להתנסות עם מושב הנהג...?
המון תודה!
שלום חברים,
עומד לקחת את הרכב בליסינג. נוסע 40,000 בשנה כך שנוחות מושב הנהג (עניין סובייקטיבי לחלוטין) מאוד חשובה לי. האם יש בפורום בעלים של רכב זה (גרסת הבסיס) באזור המרכז שיהיה מוכן לתת לי גישה להתנסות עם מושב הנהג...?
המון תודה!
שלום חברים,
קורולה רובוטית 2008. יד ראשונה מאדם מבוגר. 55,000 ק"מ אמיתי.
יודע שהגיר הרובוטי לא נעים בהחלפת הילוכים, אך מה לגבי אמינותו?
תודה לבעלי הניסיון המייעצים
ברשותנו קרוסאובר 2014 שנקנה מהחברה ומשמש כרכב שני. נסע 74,000 ק"מ.
ממלא את ייעודו ללא שום תלונות. עד היום טיפול שנתי שוטף בלבד. אמינות מוחלטת. חסכוני מאוד. נוחות בינונית בלבד, אבל אכן ישיבה גבוהה וראות מצוינת. אל תפסול כל כך מהר.
אנחנו עם קרוסאובר 2014 עם 40 אלף ק"מ. אמינות מופתית של כל המכלולים, כולל הגיר הרציף. לא מת על הפעולה שלו, אך הוא לא שונה מגירים רציפים אחרים. אגב- צריכה משולבת של 1:14 ואנחנו ירושלמים.
המזגן מקפיא.
שוב סקירה מעמיקה ומאוזנת. אני צריך להחליט על רכב ליסינג חדש והנירו מהווה בחירה הגיונית וטובה בכל קנה מידה. חייב להודות שחסר לי בה קצת חיבור רגשי. הכל מאוד הגיוני, כלכלי, בטיחותי, מאוזן ומחושב. גם מבחינת המראה הסולידי מאוד. אבל זו כבר שריטה אישית אצלי.
תודה על הקדשת הזמן.
Green יקר,
האם תוכל לשתף ברשמיך הנוכחיים מהרכב?
מכיוון שהסקירות שלך מעמיקות ביותר, אשמח לשמוע התרשמות כיום לאחר זמן עם הרכב:
נקודות חוזק והצטיינות, ונקודות חולשה, והאם היית בוחר ברכב שוב.
תודה!!
שלום,
עבר עוד קצת זמן. האם יש נוספים בפורום שקבלו את הקורולה החדשה בליסינג?
האם מערכת המולטימדיה בהתקנה מקומית היא אנדרואידית? האם יש ווייז מובנה? איך היא מתפקדת?
תודה!
תודה.
אכן נראה כמו יישור קו, למעט חישוקי פלדה 15 אינץ׳ וטאסות והעדר פנסי ערפל.
לגבי המערכת זו לא הטויוטה קונקט המוצעת על פי המפרט אך ורק בדגם ה GLI.
האם יש בקהל מי שכבר קיבל את ה SUN הזו בליסינג?
שלום חברים,
האם יש בפורום בעלי קורולה חדשה בליסינג?
על פי קטלוג הרכב באתר של טויוטה ישנו שינוי אבזור בדגם, הכולל כניסה והנעה ללא מפתח, בקרת אקלים דיגיטלית, ומערכת מולטימדיה בהרכבה מקומית להבדיל מהמקורית שהיתה עד היום. מי יכול לאשר ולפרט?
תודה!
שלום חברים,
בדגמי הספורטאג׳ של 2018 מותקנת מערכת מולטימדיה מקורית בעברית. האם היא מותקנת בכל הדגמים או ש אורבן 1.6 עדיין מותקנת מערכת בהתקנה מקומית בארץ?
תודה לעונים
שלום גרין,
תודה על השיתופים ועל הירידה לפרטים. מאוד מסייע.
אתה יכול לתת חוות דעת על מערכת המולטימדיה, בדגש על איכות השמע ועל יציבות קליטת תדרי הרדיו? הנושא נמצא במחלוקת בין חברי הפורום...
תודה וחופשה מהנה!