Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו מכיר איזה דונגל אנדרואיד hdmi טוב לטלוויזיה שיש לו חיבור לכבל רשת וusb 3.0 ? כרגע יש לי מחשב עם openelec וזה סתם פחות נוח עכשיו שיש kodi נורמלי לאנדרואיד.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 1.9 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אפשר להתקין ישר מהplay store ואתה יכול קודם כל להתקין על המחשב ווינדוס שלך (זה אותה תוכנה בדיוק), לשחק עם זה לראות אם אתה מצליח לראות ערוצים בעזרת כל הפלאגנים וההגדרות שצריך בקודי, צריך ידע כלשהו במחשבים כדי להסתדר עם זה, תחפש מה שאתה רוצה להגדיר שמה בגוגל.

אחרי שתצליח לעשות את זה בווינדוס שלך בחינם, לעשות אותו דבר בדיוק באנדרואיד יהיה לך קל.

פורסם (נערך)

אני רכשתי את זה והתקנתי עליו קודי לפי המדריך הזה. לא לשכוח להוסיף את התוסף של Israel Live אחרי ההתקנה, לעוד יותר ערוצים שגם "יציבים". אצלי העסק גם מחובר ברשת קווית ולא ויי-פאי.

יש לציין שלא מדובר בפאר היצירה- HTPCים של אינטל איכותיים יותר, מה גם שהם באים בתצורת WIN שהכי מומלצת עבור KODI. לפעמים אתה מפעיל את התוכנה והיא קורסת, צריך להפעיל שוב. לעיתים התוסף "טלוויזיה חיה" עולה במצב מנוטרל וצריך להפעיל אותו.

א-ב-ל בכסף שזה עולה, אין בכלל מה לדבר. התקיעות הנ"ל זניחות, וקורות על בסיס (אולי) שבועי, כך שמבחינתי זה פתרון מצויין, ובטח עדיף על השתעבדות לכלבים\NO.

אה, חיכיתי לראות שהעסק עובד לפני שהזמנתי את זה (עוד בדרך)- השימוש בו עדיף על פני השלט.

עריכה אחרונה על ידי yohai71
פורסם

תודה לשניכם.

הסיבה שאני שואל אם צריך להתעסק עם מחשב בכל שימוש, היא משום שהבנאדם שאני רוצה להתקין את זה בטלוויזיה שלו לא יודע להשתמש במחשב באותה צורה כמונו, הוא אדם מבוגר שצריך שזה יהיה כמה שיותר פשוט.

אין לי בעיה לעבוד עם מדריך התקנה אבל כל עוד זה יהיה חד פעמי, ז"א שהעבודה הקשה תהיה איתי בעת ההתקנה ולא בזמן השימוש היום יומי שלו, אני צריך שממשק השימוש יהיה פשוט ככל שניתן, וטוב לפחות שה-kodi הזה הוא בעברית.

יוחאי, בדקתי את המוצר שציינת והוא לא תומך בפורמט הוידאו MKV, יש מוצרים מהסוג הזה שתומכים בפורמט הזה?

חשוב לי שזה יהיה מוצר נוח לשימוש והמחיר שלא יתקרב לעלות של 1000 ש"ח (מתקרב לעלות התקנת צלחת לווין פרטית).

והמדריך מעולה.

פורסם

ממליץ לך לבדוק את הFire Tv stick או Fire Tv Box של אמאזון, אני מעדיף את הBOX כי יש לו חיבור ישיר למודם, בשניהם ניתן להתקין קודי עם כל התוספים.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
...

יוחאי, בדקתי את המוצר שציינת והוא לא תומך בפורמט הוידאו MKV, יש מוצרים מהסוג הזה שתומכים בפורמט הזה?.

...

למה לא עובד? עובד מצויין.

למענך טרחתי ובדקתי עכשיו- הפרק האחרון של טופגיר (השאריות שנותרו מהעונה האחרונה לאחר הפיאסקו של קלארקסון) ב-MKV, גודל קובץ 2.08GB, וניגנתי מתוך טושיבה ישן:

toshiba-hayabusa-usb-flash-drive-8gb-thunu38la1ph1k-white-2.jpg

עבד חלק ויפה, כמובן ב-HD ואפילו הקפצתי קדימה בלי שום בעיה.

פורסם
אני רכשתי את זה והתקנתי עליו קודי לפי המדריך הזה. לא לשכוח להוסיף את התוסף של Israel Live אחרי ההתקנה, לעוד יותר ערוצים שגם "יציבים". אצלי העסק גם מחובר ברשת קווית ולא ויי-פאי.

יש לציין שלא מדובר בפאר היצירה- HTPCים של אינטל איכותיים יותר, מה גם שהם באים בתצורת WIN שהכי מומלצת עבור KODI. לפעמים אתה מפעיל את התוכנה והיא קורסת, צריך להפעיל שוב. לעיתים התוסף "טלוויזיה חיה" עולה במצב מנוטרל וצריך להפעיל אותו.

א-ב-ל בכסף שזה עולה, אין בכלל מה לדבר. התקיעות הנ"ל זניחות, וקורות על בסיס (אולי) שבועי, כך שמבחינתי זה פתרון מצויין, ובטח עדיף על השתעבדות לכלבים\NO.

אה, חיכיתי לראות שהעסק עובד לפני שהזמנתי את זה (עוד בדרך)- השימוש בו עדיף על פני השלט.

אבל אין לו USB 3.0 :(

בקודי / אנדרואיד לא ממש נוח להשתמש עם הארדיסק ברשת, צריך לחבר ישירות למכשיר עם הKODI, ואז ההורדות ממחשב אחר ומעבירים ברשת, אבל עם USB2 זה יהיה העברה איטית. (יש לי רשת ג'יגה קווי ואלחוטי AC)

כרגע יש לי מחשב שהוא סוג של NUC, הוא באמת עובד יציב (בלי ווינדוס, יש לי OPENELEC) אבל לא נראה לי שיהיו בעיות עם אנדרואיד איכותי - בקודי 14 זה לא היה מותאם איכותית לאנדרואיד, מגרסה 15 הם מתייחסים לאנדרואיד כשווה לווינדוס.

יש לי גם שלט כמו שהזמנת כבר מלא מלא זמן, הוא ממש נחמד, עובד טוב.

תודה לשניכם.

הסיבה שאני שואל אם צריך להתעסק עם מחשב בכל שימוש, היא משום שהבנאדם שאני רוצה להתקין את זה בטלוויזיה שלו לא יודע להשתמש במחשב באותה צורה כמונו, הוא אדם מבוגר שצריך שזה יהיה כמה שיותר פשוט.

אין לי בעיה לעבוד עם מדריך התקנה אבל כל עוד זה יהיה חד פעמי, ז"א שהעבודה הקשה תהיה איתי בעת ההתקנה ולא בזמן השימוש היום יומי שלו, אני צריך שממשק השימוש יהיה פשוט ככל שניתן, וטוב לפחות שה-kodi הזה הוא בעברית.

יוחאי, בדקתי את המוצר שציינת והוא לא תומך בפורמט הוידאו MKV, יש מוצרים מהסוג הזה שתומכים בפורמט הזה?

חשוב לי שזה יהיה מוצר נוח לשימוש והמחיר שלא יתקרב לעלות של 1000 ש"ח (מתקרב לעלות התקנת צלחת לווין פרטית).

והמדריך מעולה.

השימוש וההתקנה והיציבות לא כל כך מתאימים למישהו שלא ידע לפתור דברים ברמה בסיסית. גם זה לא מאוד נוח לשימוש כמו ממיר רגיל פשוט כי יש מלא אפשרויות. תנסה על מחשב רגיל לפני שאתה קונה דברים בכסף

פורסם
אבל אין לו USB 3.0 :(

בקודי / אנדרואיד לא ממש נוח להשתמש עם הארדיסק ברשת, צריך לחבר ישירות למכשיר עם הKODI, ואז ההורדות ממחשב אחר ומעבירים ברשת, אבל עם USB2 זה יהיה העברה איטית. (יש לי רשת ג'יגה קווי ואלחוטי AC)

כרגע יש לי מחשב שהוא סוג של NUC, הוא באמת עובד יציב (בלי ווינדוס, יש לי OPENELEC) אבל לא נראה לי שיהיו בעיות עם אנדרואיד איכותי - בקודי 14 זה לא היה מותאם איכותית לאנדרואיד, מגרסה 15 הם מתייחסים לאנדרואיד כשווה לווינדוס.

יש לי גם שלט כמו שהזמנת כבר מלא מלא זמן, הוא ממש נחמד, עובד טוב.

...

רגע, לא הבנתי אותך- למה צריך USB3? הבנתי את עניין אי-הנוחיות בשימוש ברשת, אבל בהנחה ואתה מעביר את ההורדות מהמחשב ל-HD החיצוני, ואח"כ מחבר אותו ל-USB של הקודי ורואה את הסרט מתוכו- אין צורך ב-USB3. אני יודע כי הרגע ניסיתי. 8)

חיברתי ווסטרן דיגיטל 500GB למכשיר וראיתי סרט HD בלי שום בעיה (גם כן MKV). "ווידאו"> "קבצים"> "SD1" וכן הלאה.

עריכה: אני מסכים שבכללי זה לא אינטרפייס שמזמין את עצמו, כמו נגיד פופקורן טיים או נטפליקס, שנגישים הרבה יותר.

פורסם

אני לא רוצה לחבר את ההארדיסק כל הזמן, אני מוריד טורנטים כל יום בטאבלט ואז מעביר ברשת ישירות אל ההארסדיסק שתמיד מחובר למחשב kodi, אז אם ההארדיסק מחובר לusb 2 הוא יהיה איטי ממש.

פורסם

כנראה שעדיין לא הבנתי אותך...

שורה תחתונה; אם אתה רואה סרטים מההארד-דיסק שמחובר למחשב קודי, (אצלי) אין בעית מהירות- יכול להיות אפילו שזה בכל זאת USB3 והסינים בעצמם לא יודעים מה הם מייצרים, לא בדקתי. אבל הסרט רץ חלק.

פורסם

חלק ירוץ גם מusb 1, אני מדבר על העברה של הקובץ אל המחשב קודי - כשהארדיסק מחובר אל הקודי, מעביר דרך הרשת.

מקווה שהבנת ואם לא אז לא משנה במילא :)

רק מחפש דונגל או מחשב אנדרואיד טוב עם usb 3, קיים בכלל כזה אחד?

פורסם

ממליץ על נרתיק לאכסון סוללות ליתיום (במיוחד ליתיום פולימר), או בכלל כל מוצר כמו מצלמות רכב שיש בהן סוללות ליתיום מכל סוג.

קיימים עוד סוגים ובצבעים שונים, לדעתי כסוף (לפחות מחזיר קרני שמש) הכי מתאים לשימוש הזה.

במידה ואתם מנתקים את המצלמה ומשאירים ברכב בתא הכפפות וכו'..

http://www.ebay.com/itm/281705632619

שימו לב שיש 2 גדלים (אני הזמנתי את הגדול 30X23).

חפשו ביוטיוב lipo fail או lipo fire וכאלה.. ע"מ שתבינו בשביל מה צריך את המוצר הזה.

המחשה למוצר:

https://www.youtube.com/watch?v=mq_qEh57otw

• תוכן חדש...