Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4640 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

האם אפשרי לחבר חיבור חשמלי בין hu לבין מספק כוח של מחשב?

רוצה לבדוק את הhu +רמקולים לפני הרכבה

(הhu ישן ובודק אם אין לו תקלות).הבנתי שזה אפשרי כי הספק הופך בסופו של דבר את זרם החשמל כמו ברכב.

חיברתי אם ספק 300 v .הhu עבד אבל,לא כמו שצריך.איזה הספק צריך של הספק על מנת להפעיל כמו שצריך את הרדיו דיסק?

החיבורים שאני מחבר זה :אדום ,שחור .יש גם את הצהוב אותו אני מחבר לצהוב של הספק- האם חיבור זה בכלל נחוץ בבדיקה?

בבקשה תשובה

פורסם

יודע שהנושא נדון בפורום בעבר.אבל-למה לא עובד אם הספק הזה?האם צריך ספק בעל הספקים יותר גדולים?בבקשה תשובה איזה ספק מחשב ייעשה את העבודה?

פורסם

תחבר גם את הצהוב וגם את האדום של הרדיו לצהוב של הספק. לאדום של הספק אל תחבר כלום.

דני

פורסם

אפשרי אבל זה בעיקר למטרות בדיקה.

את החוט הירוק בספק הכוח של המחשב תקצר עם החוט השחור, ברגע שתחבר את הספק לחשמל זה יגרום לו להדלק ולעבוד קבוע כל עוד הוא מחובר לחשמל.

תבדוק שאין לספק מפסק הפעלה כמובן אחרת אל תתפלא למה לא נדלק.

החוטים הצהובים בספק הם 12 וולט והאדומים 5 במידה ואתה גם רוצה לבדוק חיבורי USB וכדומה.

אל תשכח שספק כוח מחשב סטנדרטי יכול לספק משהו באזור ה15 אמפר ולא יותר אז לא להתפרע עם הווליום לאורך זמן למרות שלמוזיקה זה צריך להספיק.

בעבודה חיברתי על ספק שכזה מגבר לרכב 4*50 וואט ואייפון כhu על זוג רמקולים וסאב 10 אינטש עדין והחברה מהותי השני של הקומה באו לראות מה קרה :-)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רבותי-החיבורים כמו שכתבתם,זה אני מבין.למה לא מפעיל את ה hu כמו שצריך?אין אור ,הווליום לא עולה ולא יורד ,לא מפעיל את הדיסק.ברכב הרדיו דיסק עובד גם עובד.חיברתי צהוב לצהוב ,אדום לאדום ,שחור לשחור.

האם כל ספק מחשב יפעיל את ה hu ?או שצריך מינימום-זאת השאלה. אצל כולם עובד ואצלי לא עובד,למה?

פורסם

לפי מה שכתבת כנראה שלא קראת עד הסוף, קרא שוב.

האדום בספק הכוח הוא 5 וולט

האדום ברדיו הוא 12 וולט

לספק כוח של המחשב אתה צריך להתחבר רק לשחור ולצהוב ולא להתחבר לחיווט האדום שלו כי זה לא המתח הנכון.

ברדיו דיסקים ישנים יכול להיות חוט תאורה שמדליק את התאורה שלו רק כשהוא מקבל שם מתח 12 וולט ברכב זה מתחבר לסחוט פלוס שבא אחרי הדלקת אורות.

יכול להיות שזאת הסיבה אבל קודם כל תתקן את החיבור.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ערב טוב לילה טוב

צודק, החיבור היה טעות "סורי מן".לאחר יום העבודה נחבר נכון וניבדוק.

שאלה נוספת -מדובר ברדיו טייפ ישן (שהוא חדש).יש לו בצמה 2 זוגות rca

אחד- כתוב עליו pre in cd האם זו כניסה יאני כניסת aux?

שניים-כתוב עליו pre out rear מה תפקידו?

לאן אני צריך לחבר את חיבורי הrca ? האם אחת הכניסות היא בעצם מה שכתבתי "כניסת aux" ?אני הולך לחבר או אייפון או cd .

הרדיו דיסק בעצם משמש גם כמגבר .אני מחבר אליו זוג רמקולים של רכב.זה יהיה הניסיון.

בקיצור מחכה לתשובת המשך ,תודה מראש

פורסם

לי זה נראה שהPRE IN זה באמת AUX והPRE OUT נשמע כמו יציאת מגברים - כנראה יציאה שרוכבת על הערוצים של הרמקוליים האחוריים במגבר הפנימי של הHU.

בשביל לאשר את זה - אם אתה תחבר לשם מגבר כלשהוא ותעביר את הFADER לרמקולים הקדמיים - אתה כנראה לא תשמע כלום ממה שיחובר על הPRE OUT שלך.

Pioneer TS-X150

פורסם

קודם כל תודה למשיבים. בצמה יש 2 פיוזים -1)3v

1)5v

האם להשאיר אותם או צריך להחליפם ?

אני מבין שאני טיפה משגע אבל,אותי לימדו שלא בושה ללמוד .תודה

• תוכן חדש...