Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4653 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ebay.com/itm/16-17-Car-Motorcycle-Wheel-Rim-Stripe-Wheel-Tape-Reflective-Decal-Stickers-/390662064810?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item5af5460aaa&vxp=mtr

זה מעין פס מדבקה, שמדביקים סביב הג'אנט והוא כנראה מחזיר אור, כמו הצהובים האלה, רק שזה בצבע כחול.

זה חוקי?, אולי כחול זה בעייתי כי זה יכול להיות דומה למשטרה, מה לגבי ירוק, אדום או צהוב?

ומצד שני, מה דעתם על זה מבחינת יופי? ואיזה צבע הכי ישתלב ולא יראה ערסי מידי?

פורסם

אני יגיד לך את דעתי האישית, מצד אחד זה רק פס עם צבע לקישוט הרכב / מחזיר אור שיבחינו ברכב בצורה טובה יותר.

מצד שני לומר את האמת זה יכול לבלבל אנשים רבים ולהפריע לנסיעה לידך.

פורסם

אין כאן משהו לא חוקי, המדבקה לא מאירה ולא משנה את צורת הרכב ומאפיניו.

לא יגידו לך כלום על זה ואם אהבת את זה אתה יכול להשתמש בה - אין עברה על אף חוק.

קיוטים לרכב מותר לך לשים.

היא לא מפריעה לאנשים ליד כי היא לא גורמת לסינוור או משהו כזה.

ועל טעם וריח נאמר מזמן אין מה להתווכח אז כל אחד וטעמו הוא בקישוטים.

קובי

:-)

פורסם

זו מדבקה שמחזירה אור, לא תקבל על כך דוח.

לדעתי לפי טעמי האישי לא נראה יפה, ואני חושבת שתתאכזב כאשר תראה את התוצאה על הרכב.

כאן זה רק השיקול שלך אם לרכוש ולהדביק.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דווקא על אופנוע מהיר היא יכולה להיראות יפה. על רכב לא ממש. אבל, אני גם לא בטוח שהתוצאות יצאו כמו שאני מצפה שהן יצאו.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

רוכבי אופנועים בדרך כלל מדביקים את המדבקות מהסוד הזה על הגלגלים. :arrow:

המדבקה שהוא מראה בתחילת השרשור מחזירה אר, אני לא בטוחה שהיא תחזיר אור בעוצמה כזו שיבחינו בה למרחוק, בדומה ללד או נורת תאורה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לזה התכוונתי (התמונה שהעלת). אני בטוח שזה לא יצא כמו לדים או ניאון. השאלה היא האם זה שהיא מחזירה אור תהפוך אותה ליותר נאה, או יותר "ערסית". אני לא בטוח. לשם מה הרכישה? בטיחות או יופי?

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם

על רכב זה לא יפה, על קטנועים ואופנועים זה יפה מאוד.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה נחמד על אופנוע אם אתה חובב TRON. לדעתי על רכב זה לא.

עם חוקיות אין בעיה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לזה התכוונתי (התמונה שהעלת). אני בטוח שזה לא יצא כמו לדים או ניאון. השאלה היא האם זה שהיא מחזירה אור תהפוך אותה ליותר נאה, או יותר "ערסית". אני לא בטוח. לשם מה הרכישה? בטיחות או יופי?

יופי, אם זה יוסף לבטיחות שיראו אותי אז הרווחתי כפול.

בתכלס , סה"כ זה עולה 5 שקל, הזמנתי כזה אדום, אני אשים לאוטו יראה מכוער, אני אוריד.

פורסם

בתכלס , סה"כ זה עולה 5 שקל, הזמנתי כזה אדום, אני אשים לאוטו יראה מכוער, אני אוריד.

עוד דבר חשוב שיש להוסיף, זה, עד כמה עמידות תהיה למדבקה הזאת, יש גשם, מים, שמש והיא לבטח תתקלף אבל שוב, 5 שקלים, כפרת עוונות.. :)

פורסם

נו אז מה אתה מחרפן לנו ת'שכל? :lol:

חשבתי זה עולה איזה 100 שקלים. אם 5 שקלים, אז תרכוש ותראה איך זה נראה. תאהב-תשאיר ותעלה תמונות. לא תאהב- אל תשאיר.

• תוכן חדש...