Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4651 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תבדוק כל כמה זמן או ק"מ (בד"כ 90,000 ק"מ או 5 שנים ברכב יפני משפחתומטי מהשנתונים הללו בעל רצועת תזמון) עושים טיימינג ברכב הזה.הרכב לדעתי כבר היה אמור לעבור 2 טיפולי טיימינג.

פרט לזה,נראה טוב אך צריך לבדוק היטב אצל פחח/מכון בדיקה,שהרכב לא עבר תאונה שפגעה בשילדת הרכב.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

במשפחה היו לנו כמה אימפרזות מדורות שונים, אני אישית פשוט לא אוהב את הרכב.

נכון האמינות בשמיים ונורא נוח לטפל ברכב ביחס לרכבים אחרים, אבל הרכב מרגיש יחסית מיושן בכל שנתון שיהיה,הצריכת דלק גבוהה, לא ממש נוח עד הB3 שבה שהנוחות שופרה.

אבל מי שחשוב לו רק שקט מכני, זה האוטו בשבילו.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
שנת 2002 מנוע 1.6 עשתה אך ורק 90 אלף קמ.

טיפולים רק במוסך מורשה כולל טיימינג ב60 אלף.

מישהו יכול לתת לי חוות דעת? כי הרכב נראה ממש שמור.

ברק שלום,

נהגתי 6 שנים רצופות ב2 אימפרזות 1.6 מליסינג - 2003 ו2006

רכב פשוט, עם היגוי שמאוד אהבתי, מושבים יחסית נוחים, מנוע בוקסר מגרגר ומוצלח ונכון קצת שתיין במאמץ.

הגיע במקור עם צמיגי מישלין שלאחר החלפה בצמיגי הליסיג הסיניים חושף מתלים קצת רכים ומסביר מדוע נבחרו המישלין כמקוריים.רכב רך הרבה יותר מהמאזדה3 למשל.

ריג'קטים שהיו לאישתי: ספסל אחורי שאינו מתקפל - קצת הקשה על הקניות באיקאה..אבל היא הסתדרה :-)

מבחינת אביזרי בטיחות, **חובה לוודא שיש לרכב ABS - עד שנת 2002 זו הייתה אופציה, עד כמה שזה נשמע מוזר אבל זו עובדה **

בהצלחה!

-אבי

Alfa GT 2.0 JTS Blackline,  Alfa 159 1.8 Turbo TBI Sportwagon Elegante

אקסיות: Alfa 164 TS, Alfa 156 V6 QSystem, Alfa 166 V6,  Alfa 166 V6 Super Q2, Alfa Giulietta QV,  Renault EDC RS CUP

פורסם

הייתה לי כזו הרבה מאוד זמן.

מכונית אמינה ופשוטה לתחזוקה.

הרבה כוח אין לה והיא רועשת.

המושבים נוחים וההיגוי לא רע.

וודאו שבוצעו טיפולים בזמן(זה שהרכב עבר 90 אלף לא אומר שהיו אמורים לעשות לו טיפול כל שנתיים).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

יש ברשותי אוטו כזה

אוטו אמין, נוח לאחזקה מנוע חזק למרות שהיא לא אימפרזה טורבו

אבל לדעתי אתה תהנה ממנה המון.

קח בחשבון הרכב בא עם 95 כוח סוס

מנוע 2 ליטר מגיע עם 125 כוח סוס

צריכת דלק גבוהה בתוך העיר אבל אני מוכן לספוג את זה

במקום לבלות במוסכים.

בהצלחה חבר!

imprza new age

פורסם

יש לנו אחת כזאת במשפחה כבר קרוב לשנתיים... טוב שהאגרה מגיעה בדואר מדי פעם, זה מזכיר לנו שצריך לעשות טיפול וטסט. :-)

האמינות מוחלטת וההיגוי חביב, אבל זה בהחלט לא רכב ספורטיבי וגם לא זריז במיוחד בגרסת 1.6. לא לחסכנים בדלק ולא לאנשים שבשכונה שלהם יש הרבה במפרים. האקזמפלר המוצע נשמע כמו עסקה טובה, כדאי לבדוק שלא חסרים לו פנסי ערפל או בתי פנסים תחתונים - קשה להשיג אותם בפירוקיות והם שווים את משקלם בזהב.

אם הדגם מוצא חן בעיניך באופן כללי, הייתי ממליץ לחפש GX עם מנוע 2 ליטר והנעה כפולה. צריכת הדלק דומה עד זהה, אבל עוד 30 כ"ס עושים נפלאות לרכב הזה והאבזור עדיף.

פורסם

הייתה לאשתי אחת והעפתי אותה אחרי חצי שנה. האוטו היה כל כך כבד שלא סבלתי לנהוג בו, פשוט עגלה. היה זולל דלק 1\8 וגם לא הייתה סגירה לתריסי המזגן מקדימה, דבר שממש הרגיז. מנוע הבוקסר מרעיש ובסך הכל רכב משעמם. בזמן שב 2002 היו לך מכוניות כמו פורד פוקוס, מאזדה לאנטיס, ניסן אלמרה ועוד, הסובארו היא כבר לא ממש מציאה. אולי באמת גרסת ה2 ליטר נותנת קצת יותר אוטו לשקל.

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

• תוכן חדש...