Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4647 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, התחדשתי לי בפיאט פונטו ספייס שנת 2002 דגם ELX, הרכב כרגע עומד על 165 אלף, אני מעוניין לעשות לו טיפול 10 אלף ואני צריך את הספר רכב שכתוב שם איזה חלקים בידיוק צריך, מתי ומה מחליפים.

עוד שאלה, כול כמה זמן עושים טיפול 10 או 20 אלף?

עוד שאלה, מאיפה משיגים נוזל קירור פראפלו בבאר שבע ואם מה צריך למהול אותו? (מים מזוקקים או מים מינרלים?)

האם יש מדריך כולשהו לגבי טיפול ברכב? לעולם לא טיפלתי לבד אבל ראיתי המון פעמים איך אחרים מטפלים ויש לי ידיים טובות, אני רק צריך כיוון.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

http://www.ebay.co.uk/itm/Haynes-Workshop-Repair-Manual-Fiat-Punto-99-03-/280803660347

זה ספר שמסביר על המכלולים ואיך לפרק.

ב.ט. שרותי רכב בע"מ

העמל 2 ב, באר שבע כתובת:

08-6287112/4 טלפון:

08-6287113 פקס:

זה מוסך מורשה,שם אתה יכול לקנות נוזל קירור,את החדשים מוהלים במים,אבל שם גם יגידו לך בדיוק.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

נכון,אבל ההמלצה היא שאם אתה לא מגיע ל20K אז פעם בשנה.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שמן ופילטר תחליף אחת לשנה , נוזל קירור אחת לשנתיים.

אני ממליץ על שמן שעברתי אליו לפני כשחצי שנה AGIP 5W40 סיננטי מלא.

אתה אמור לקנות 2 פחיות של פרפלו כחול ולמהול עם 2 ליטר מים מזוקקים.

שים לב אחרי שהחלפת נוזל קירור תן למנוע להגיע לטמפ עבודה ותנקז אוויר ממערכת הקירור דרך הפתח אוויר (תחפש מדריך ברשת מצולם באתרים CO.UK).

בעלים של ELX 2004 רציף.

פורסם

תטפל כל 10, גם ככה החלפים זולים בצורה מצחיקה, והעבודה היא עצמאית וקלה ממש.

אני אישית שם 5w30 סינטטי, את הפראפלו אני לא מוהל.

פורסם

עדיף שתקנה כבר פארפלו מוכן לשימוש, לא צריך למהול אותו בכלום.

למוסך אלפא איציק ברחובות עד לא מזמן היו לו גלונים של 4 ליטר.

לא יודע אם נשאר.

פורסם

האם ניתן לקנות גם פילטר אוויר ופילטר שמן במוסך מורשה? אם כן זה לא יהיה יותר יקר משאר המקומות? מה עוד מחליפים בד"כ בטיפול.

בכמה קילומטר צריך לעשות טיימינג? ומה היא הדרך לזהות רצועה שעבר זמנה כבר?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

פורסם
האם ניתן לקנות גם פילטר אוויר ופילטר שמן במוסך מורשה? אם כן זה לא יהיה יותר יקר משאר המקומות? מה עוד מחליפים בד"כ בטיפול.

בכמה קילומטר צריך לעשות טיימינג? ומה היא הדרך לזהות רצועה שעבר זמנה כבר?

אתה יכול לקנות את החלקים המקוריים שזה פילטר שמן פילטר דלק ופילטר אויר במוסך מורשה, הכמה שקלים האלה שתוסיף זה יישתלם. מבחינת הטיימינג בעיקרון ניתן להסיר את המיכסה של הטיימינג ולראות דיי בבירור את הרצועה ולבחון אותה וויזואלית אם יש עליה סדקים או יבשה אך אם עבר זמנה לפי הוראות יצרן פשוט החלף בלי לקחת סיכון.

פורסם

תודה.

אתם יודעים איך מחליפים קוד בקודן הבא?

IMG_20130922_021131.jpg

פורסם

איזה שמן מנוע ושמן גיר מומלץ לרכב? (חברה וצמיגות).

כמו כן איזה מצתים מתאימים לרכב?

פורסם

אייסקולד, כנס לפורום הזה - http://www.fiatforum.com - זה הפורום פיאט הבינלאומי הכי גדול שמצאתי.

כמות המידע שיש שם היא בלתי נתפסת. בזמנו כשהייתה לי פונטו ספייס הפורום הזה עזר לי המון וחסך לי הרבה כסף.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

גם בארץ יש פורום של פיאט עם אנשים מבינים.:wink:

פורסם

פורומים בחו"ל זה הכל טוב ויפה, אבל האקלים אצלנו שונה וזה משפיע על סוג השמן.

בכל מקרה, 5w30 סינטטי הייתי שם אצלי, בהמלצת המוסך שלי שמתמחה באיטלקיות.

• תוכן חדש...