Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מדמיין אותך משלם בעתיד על הסוללה אלפי שקלים בשביל לקבל צריכת דלק 1-20, תחשב את ההפרש הזה ויצאו לך מספרים יפים.

פריוס זה רעיון טוב, אבל צריך לתת לזה להתבשל עוד קצת, במיוחד אחרי השיפור של הדגם האחרון.

Dodge Ram Lariat 2018

ŠKODA Yeti 2.0 TDI 2011

Isuzu Dmax 3.0 TD 2005

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני מדמיין אותך משלם בעתיד על הסוללה אלפי שקלים בשביל לקבל צריכת דלק 1-20, תחשב את ההפרש הזה ויצאו לך מספרים יפים.

פריוס זה רעיון טוב, אבל צריך לתת לזה להתבשל עוד קצת, במיוחד אחרי השיפור של הדגם האחרון.

תפסיק להפגין חוסר ידע. אתה ניזון משמועות. הרעיון הזה התבשל יותר מעשור, סמוך עלי שבדקתי את העניין.

הסיכוי שתלך לך משאבת סולר (עולה יותר מלהחליף את כל התאים בסוללה בפריוס) בסקודה ב-2.0TDI גדול פי 100 מאשר שאני ישלם אגורה על סוללה. תקרא קצת ב-vwvortex על המנוע שלך, יש מצב שתפרסם את האוטו למכירה.

אתה תמשיך לדמיין בזמן שאני עושה 1 ל-22.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

הקאמרי הייבריד שראיתי כולן היו ייבוא אישי וזה הפריע לי כי אני לא יודע מה עבר עליהן בחו״ל.

מעדיף רכב יד 1 שאני יודע בדיוק מה עבר עליו.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם

תתחדש, עכשיו אתה הזקנה של הפורום :-D

האם המערכת שיש בקאמרי היא זהה (כמובן שבגרסא ההיברידית) ?

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם

תתחדש, סיקור נרחב ומעניין, אבל חסרות תמונות אמיתיות של הרכב שלך. אתה מתלונן שבחיפוש אחר המחליפה לגולף נתקלת בלא מעט שקרנים ותחמנים, בדיוק כפי שקרה שאני החלפתי רכב, ואחת הבעיות היתה שאנשים מעלים תמונות של רכבים מחו"ל מצוחצחים למראה ונראים חדשים ובפועל הייתי פוגש רכבים די מכוסחים. גם אתה טוען לרכב חדש ( ואני מאמין לך לפי איך שאתה נשמע ) אבל תמיד נחמד לראות את הרכב האמיתי שקנית. עד כמה שאני זוכר, לא פגשתי בארץ את הפריוס עם הג'אנטים של התמונה המצורפת.

מעבר לכך, מדובר ברכב באמת חסכוני, אמין מאוד וחוויתי לנהיגה באופן אחר מהמקובל. על כל מי שמתלונן כאן ששלמת 20 אלף יותר ממשפחתית אחרת מאותה שנה, אז צריך להזכיר לו שגם כשתמכור את הרכב בעתיד, הוא יהיה יקר יותר מאותה משפחתית.

תהנה.

ששי כהן

wheel

פורסם

דווקא הג׳אנטים האלה מותקנים בכל הפריוסים בארץ, הם פשוט מכוסים באופן מוזר בטאסות.

בחירה מעניינת מאוד אחרי GTI, תתחדש וסע בדרכים טובות.

פורסם

רכב מדהים, הפשלה היחידה שהוא פשוט לא נראה טוב לדעתי!, ככה שעל טעם ועל ריח...

אם טויטה יתנו איזשהו שדרוג רציני בתצורת סדאן לרכב, גנט 16 נאמר, חזית נאה יותר, אני חושב שהשוק שלהם יהיה מטורף הרבה יותר ממה שהוא עכשיו.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

דווקא החזית עוד סבירה לעיכול, זה התחת הזה שנראה כאילו עוצב בצורה פשוטה של רוורס על קיר.

אה כן והיא קצת ביצתית (egg).

בקיצור מכונית לא נאה אבל למי שמחפש חסכון פצצה של מכונית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מתחיל כמו שרשור של טרול עד הרגע שאני רואה מי פתח אותו ואז :shock:

תראה... לגבי הGTI אני ידעתי על הLOST, אבל לגבי הפריוס.. אממ.. עצם העובדה שהעלת תמונות מגוגל שהן כלליות ולא באמת צילמת את הרכב שלך מעלות בי חשש שמה זה לא קרה.

ואז אני נזכר שבאמת ראיתי אותך איתה :lol:

בשעה טובה נחשפת לעולם עם הרכישה החדשה, מפה הדרך לאבדון מהירה מאוד

Confidence In Motion

פורסם

באמת בחירה מעניינת ותתחדש קודם כל...

ומה העלויות של החלפה סוללה לא במסגרת האחריות?

פריוס זה רכב שחשבתי עליו תמיד בגלל צריכה הדלק הטובה שלה...

מקס.

פורסם

תתחדש, אוטו חשמל!

כשהריגוש מהרכישה יסתיים יחזא לך הריגוש האמיתי ומכאן הדרך להחלפה חוזרת קצרה.

מאמין שלפני תום שנה אתה מחפש מחליפה.

בהצלחה,

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...