Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמה תמונות של הרכב עצמו (לא מגוגל) לכל מי שביקש.

צילמתי מהנייד, סליחה על האיכות:

zjdmfo1q2xwm.jpg

wnzndmklwmiy.jpg

dnxyjgmzqzlm.jpg

mbjnmjtjyikw.jpg

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איפה מצאת תאומה לרכב שלי? (GTI כחולה)

לגבי הבחירה שלך - היא באמת מפתיעה, אבל גם לא מפתיעה. גם אני עכשיו מתלבט בין כל מיני רכבים לא קשורים, אבל מחפש איזשהו משהו "נוסף".

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

ראית GTI נזכרת להגיב הא? לא מגלה... :sissies:

תלך לראות את הג'וק ניסמו, נראית לי כמו בחירה מרעננת חבל"ז!

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• חברי המעגל הראשון
פורסם

למה לא? גגון זה טוב.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פשוט הזוי !

בחיים שלי לא הכרתי ככה את הפריוס . תמיד הייתי בטוח שזה אוטו משעמם והפלוס היחידי שיש בו זה החיסכון בדלק .

בטוח שמהיום אסתכל על האוטו בעין שונה .

כתבה מעולה ! סע בזהירות !

Alfa romeo 147 , 1.6 , 120 hp .

פורסם

ברוך הבא לעולם מכוניות משעממות.

גם אני, בעוונותי, נוסע ביום יום בהיברידי, כי החניה בכחול לבן בפתח תקווה ורעננה חופשית.

אבל יש לי גם בהמה עם V6 לסופי שבוע.

פורסם

לא קראתי את כל השרשור לכן קבל התנצלותי אם אינני קשור לנושא.

מה עשיתי? לקחתי את כל מספרי הרישוי והתחלתי לבדוק היסטוריה של הרכבים אחד אחד!

עשית משהו שתמיד חשבתי לעשות לפני קניית רכב אך לא ידעתי כיצד. תוכל לשתף כיצד בדקת היסטוריה של רכבים?

ואגב, מעבר לא פשוט מה-GTI אך אני בטוח שמתבקש מבחינתך. אם אתה מרוצה מהאוטו, משתתף בשמחתך :)

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אייל, איפה המה!?

מיכאל, קצת קשרים אף פעם לא מזיק :wink:

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

שמלוב, קשרים אף פעם לא הזיקו, להפך ;)

אשמח אם תוכל לפחות להציג את הכיוון (חברת ביטוח, מוסך, משטרה) כך שאם גם אני מכיר מישהו בתחום אוכל לדעת שאוכל להיעזר בו.

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

אהה שיערתי שאתה מתכוון לזה. בראשון לציון איפה שהבתי משפט, אין לי מושג מזה.

במוסך/סוכנות יש להם במחשבים את כל המידע על ההיסטוריה של הרכב, רק תזין מס' רישוי וזהו.

לפני 5 שעות, green כתב:

פורסם

השרשור קרוב ללבי

:wink: כי עשיתי מעבר הפוך - מפריוס 2007 ל GT86. אין לי מילה רעה על פריוס - אהבתי אותו וכל יום מחדש התפלאתי מטכנולוגיה מורכבת שפועלת בצורה מושלמת ומפגינה אמינות מאוד גבוהה. לגבי איכות הפלסטיקים - חומרים פלסטים בפריוס עשויים בטכנולוגיה, שמפחיתה זהום אוויר במחזור, לכן הם שונים מפלסטיק במכוניות אחרות.החסרון היחיד שלו היה שאי אפשר לנהוג בו במסלול.זאת אמרת אפשר,אבל הלב כואב:cry: אז הגשמתי חלום וקניתי GT86

אני בטוח, שאתה תהנה מפריוס - לא רק כלכלית, אבל גם מהעליונות הטכנולוגית שלו ואמינות ללא תחרות (מקום ראשון כמה שנים ברצף אצל גרמנים - סקר TUV )

בהצלחה!

פורסם

שמעתי על נפילות בחיים (מרכב ספורט לפחות ספורטיבי או משפחתי עם אופי ספורטיבי או סתם רכב שנראה ספורטיבי אבל הוא לא) אבל מGTI לפריוס?:-D

בטח כבר אמרו לך את זה מליון פעם אבל הינה פעם המליון ואחת: יש לך כתיבה מאוד מעניינת וכייפית לקריאה.

תתחדש, גיליתה לי כמה דברים חדשים על הרכב.

• תוכן חדש...