Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי M135 ונהגתי על ה250, היא כל כך לא ברמה של הבמוו בכל מה שקשור לנהיגה,נוחות מירווח פנימי והכי חשוב -כייף, שלא יכולתי לחכות להחזיר להם את האוטו,{ הסיאט לאון FR של אישתי על אייבכים ו18 אינץ ובלי תוכנה מרגישה מבחינת נוחות,ביצועים והיגוי אותו הדבר}-חתיכת בית שימוש ליד הM135,אז מה אם יש סמל מרצדס מקדימה ורמת גימור/איכות גבוה,אוטו קרש,מנוע אנמי ,גיר נוראי והיגוי קל וללא תחושה,אם להשוות את ה250 זה לבמוו 125 .

גדולתה של ה M135 שהיא M מבחינת הביצועים{בעיקר מנוע} אבל לא מבחינת הנוחות והשימושיות היום יומית טובה ככל שתהיה הA45 היא לא 100 אלף שח טובה יותר -לדעתי .

אני מסכים איתך לחלוטין אולי לא התנסחתי כלכך טוב, אך אם תשים לב כתבתי, שה 135 זהו רכב שונה לחלוטין, אני השוותי את ה cla לרכבים בקטגוריה גבוהה יותר ששם היא יכולה להתמודד, אפילו שיש לה קטגוריה משל עצמה, לא נהגתי ב a45 וגם לא ב 135 אז אני לא יכול להשוות בינהם, סביר להניח שתגיע ה m1/m2 הם גם יעלו סביב 400k, ותאמין לי שגם שם לא תסכים לשלם 100 k יותר בשביל הבדלים שיהיו כנראה ממש קטנים.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לי M135 ונהגתי על ה250, היא כל כך לא ברמה של הבמוו בכל מה שקשור לנהיגה,נוחות מירווח פנימי והכי חשוב -כייף, שלא יכולתי לחכות להחזיר להם את האוטו

נהגתי על ה- 118 ונהניתי (נסיעת מבחן של שכן שגם רכש הרכב), נהגתי על ה- 328 והתבאסתי מאוד כשהחזרתי אותה לסוכנות בתום נסיעת המבחן, כי הרכב היה ממש כיף במובן הטהור.

קיבלתי ל- 24 שעות את ה- C350 והפקדתי את ה- IS בחניון של כלמוביל. זו הייתה חוויה לא מעוררת בכלל, שרירי הירך שלי נתפסו והתחילו לכאוב, הנסיעה של הרכב נוקשה ולא נעימה וההתנהגות הדינמית - איך נגיד בשיא העדינות - ממש לא משהו.

חוץ ממנוע גרזן שמנסר בקול לא נעים אין לי הרבה דברים טובים לספר על הרכב.

רגע האיחוד המחודש עם הכורסא של ה- IS גרם לי להעריך מחדש את איכויות הרכב - עד כדי כך.

פורסם
נהגתי על ה- 118 ונהניתי (נסיעת מבחן של שכן שגם רכש הרכב), נהגתי על ה- 328 והתבאסתי מאוד כשהחזרתי אותה לסוכנות בתום נסיעת המבחן, כי הרכב היה ממש כיף במובן הטהור.

קיבלתי ל- 24 שעות את ה- C350 והפקדתי את ה- IS בחניון של כלמוביל. זו הייתה חוויה לא מעוררת בכלל, שרירי הירך שלי נתפסו והתחילו לכאוב, הנסיעה של הרכב נוקשה ולא נעימה וההתנהגות הדינמית - איך נגיד בשיא העדינות - ממש לא משהו.

רגע האיחוד המחודש עם הכורסא של ה- IS גרם לי להעריך מחדש את איכויות הרכב - עד כדי כך.

לרגע אני יסטה מהשרשור המקורי אבל מה שכתבת פשוט תלוש מהמציאות, הc350 ממש לא ספורטיבית וגם לא מתיימרת להיות כזאת אבל להגיד שהיא לא נוחה ושהלקסוס עולה עלייה בעניין הנוחות וספורטיביות (עד כמה ששני אלו יכולות להיות ספורטיביות) או איכות הרכבה זו בדיחה

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
אבל להגיד שהיא לא נוחה ושהלקסוס עולה עלייה בעניין הנוחות וספורטיביות (עד כמה ששני אלו יכולות להיות ספורטיביות) או איכות הרכבה זו בדיחה

אז תצחק.

אני להבדיל ממך נוסע על מכוניות כאלה כבר שנים והסמל הנוצץ כבר מזמן הפסיק לסנוור אותי.

נ.ב. - קרא את תחילת ההודעה ותבין שלדעתי הבימר טובה משתיהן, הן מבחינת הנוחות והן מבחינת הפאן מנהיגה שכמו שכתבתי - ממש לא קיים במרצדס.

פורסם
אכן לא שווה 100K יותר מהבימר אבל צריך לשאול את אלה שרכשו איזה הנחה קיבלו ואז לעשות השוואה.

אין כרגע הנחות במרצדס, גיסי רכש השבוע CLA250 עם קיט AMG והוא לקוח חוזר ושילם קרוב ל400 אלף שח ! אפילו חישני חניה מקדימה לא קיבל.

פורסם

האמת שאני ממש לא התחברתי ל-328 החדשה, מאוד מהירה אבסולוטית, אבל פחות מערבת ויותר מנותקת (הגה,צליל מנוע-לא קיים, שלדה) מדורות קודמים.

יעילה אבל ממש לא פאן לטעמי. כרכב סלון כן השתפרה, מאוד נוחה ומבודדת.

פורסם

.

אני מתחבר למה שכתבת אבל יש סייג אחד שלמען ההגינות ראוי לציין:

בעוד ב.מ.וו תמיד מתפארת ומכוונת את סדרה 3 לנהג ומכיילת אותה לכיוון של "הנאה מנהיגה"- מרצדס מעולם לא כיוונה לשם את ה-C קלאס, זו מכונית משפחתית יוקרתית נטו, לא מכונה שאמור לקנות אותה מי שרוצה להתגרזן בכביש הפתלתל.

זה הבדל מאוד מהותי בין הגישות של החברות, אחת משווקת מכונית משפחתית עם יכולות דינאמיות מצויינות ואחת משווקת מכונית משפחתית (נטו) מצויינת.

מי שקונה C קלאס ורוצה להנות צריך לדאוג שמיד לאחר האות C יגיע צמד ספרות ולאחריהן הכיתוב AMG.

ולעניין גרסאות ה-350- המנוע הזה פשוט פנינה, אני מאוד אוהב את המנוע הזה למרות שהוא קצת אנמי מבחינת סאונד (אבל שוב, מרצדס תמיד משדרת איפוק ולכן זה גם תואם את האופי).

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
אין כרגע הנחות במרצדס, גיסי רכש השבוע CLA250 עם קיט AMG והוא לקוח חוזר ושילם קרוב ל400 אלף שח ! אפילו חישני חניה מקדימה לא קיבל.

Cla 250 עם קיט amg עולה 305 איך יצא שהוא שילם קרוב ל 400?

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם
(אבל שוב, מרצדס תמיד משדרת איפוק ולכן זה גם תואם את האופי).

במיוחד בגרסאות ה-AMG :wink:

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
אז תצחק.

אני להבדיל ממך נוסע על מכוניות כאלה כבר שנים והסמל הנוצץ כבר מזמן הפסיק לסנוור אותי.

נ.ב. - קרא את תחילת ההודעה ותבין שלדעתי הבימר טובה משתיהן, הן מבחינת הנוחות והן מבחינת הפאן מנהיגה שכמו שכתבתי - ממש לא קיים במרצדס.

אני צוחק הכול טוב, לא יודע איך אתה יודע על מה נהגתי בעברי או נוהג היום אבל שיהיה,

אם הייתה קורה טוב הייתה מבין שהתייחסתי נטו להשוואה שלך של הc class ללקסוס שלך שלא מתקרבת לc class.

כמו שאמרו פה הב. מ. וו שונה מאוד מה c.

והcla 250 עם הקיט amg נמכרת באזור ה300 איך הוא שילם 400 ולמה הוא לא לקח כבר את הa45 במחיר הזה?

** Alfa Romeo 2007 GT 3.2 v6 **

**למכירה** סאב/מגברים של JBL - ROCKFORD

פורסם
אני מתחבר למה שכתבת אבל יש סייג אחד שלמען ההגינות ראוי לציין:

בעוד ב.מ.וו תמיד מתפארת ומכוונת את סדרה 3 לנהג ומכיילת אותה לכיוון של "הנאה מנהיגה"- מרצדס מעולם לא כיוונה לשם את ה-C קלאס, זו מכונית משפחתית יוקרתית נטו, לא מכונה שאמור לקנות אותה מי שרוצה להתגרזן בכביש הפתלתל.

זה הבדל מאוד מהותי בין הגישות של החברות, אחת משווקת מכונית משפחתית עם יכולות דינאמיות מצויינות ואחת משווקת מכונית משפחתית (נטו) מצויינת.

מי שקונה C קלאס ורוצה להנות צריך לדאוג שמיד לאחר האות C יגיע צמד ספרות ולאחריהן הכיתוב AMG.

ולעניין גרסאות ה-350- המנוע הזה פשוט פנינה, אני מאוד אוהב את המנוע הזה למרות שהוא קצת אנמי מבחינת סאונד (אבל שוב, מרצדס תמיד משדרת איפוק ולכן זה גם תואם את האופי).

עידן, קשה לי להצביע על משהו שכתבת ואינני מסכים אתו, יחד עם זאת התגובה שלך גרמה לי לנוע בחוסר נוחות.

למה? כי המרצדס הזו נכשלה אצלי בכל סעיף סובייקטיבי: נוחה - ממש לא, כייפית - לא, אבזור - צולע, המנוע חזק עם רעש מנסר (ספורטיבי? אז למה השלדה כזו, משפחתית נוחה? אז למה רעש המסור?), בקיצור יחסית למחיר ולסגמנט של הרכב מדובר בסתם רכב - ואגב (שאיננו משנה דבר) את הרכב קיבלתי ל- 24 שעות ואת הנסיעה עשיתי עם שני חברים שמבינים משהו במכוניות - תתפלא אבל אינני בדעת יחיד בעניין הזה.

אני צוחק הכול טוב, לא יודע איך אתה יודע על מה נהגתי בעברי או נוהג היום אבל שיהיה,

אם הייתה קורה טוב הייתה מבין שהתייחסתי נטו להשוואה שלך של הc class ללקסוס שלך שלא מתקרבת לc class.

חבר, קח את שני כלי הרכב האלה למבחן ארוך וחזור לדווח, יש לי הרגשה שתחזור עם דעה חדשה לגמרי.

פורסם

כמו שאמרו פה הב. מ. וו שונה מאוד מה c.

והcla 250 עם הקיט amg נמכרת באזור ה300 איך הוא שילם 400 ולמה הוא לא לקח כבר את הa45 במחיר הזה?

הוא יודע על מה אתה נוהג היום כי זה מופיע בחתימה שלך :oops:

ואם היית מתנסח בצורה קצת יותר אינטליגנטית אז היית מסוגל גם להביט מעבר לסמל ולהבין מדוע ה-IS אינה נופלת מ-C קלאס.

ברמת העקרון, C קלאס הנוכחית, על אף עיצוב שלא נס ליחו, מרגישה כמו מרצדס של לפני כמה שנים, עם הגה עמום ולא כל כך מגיב, נוחות נסיעה לא מבריקה, תנוחת נהיגה בעייתית, מושבים לא מפנקים - ואפילו ידית איתות נמוכה מדי - ושאינה במקומה הטבעי. נהיגה על E קלאס הנוכחית, גם בדגם טרום מתיחת הפנים - יבהיר את המהפך שעבר על מוצרי החברה.

אין לי ספק ש-C קלאס החדשה, שתוצג בתוך פחות משנה, תהיה מכונית מעולה. הנוכחית, לעומתה, לא משהו - ובוודאי שאינה נותנת פייט לסדרה 3 החדשה.

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם

אתם שוכחים כאן משהו.

A45 AMG לא מתחרה ב-135M performance, אלא בסדרה 1 M קופה שבזמנו עלתה בארץ 460,000 שקל (ודלק הורידו את המחיר ל-400).

גרסאות ה-M performance לא מתחרות ב-AMG, והם מהוות ב-BMW גרסאות ביניים בין הסדרה עצמה ל-M.

גם ה-550M performance לא מתחרה ב-E63 AMG, אלא ה-M5 מתחרה בה.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4695 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...