Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגת מבחן על רנו מגאן RS- אפשרי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4696 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקשרתי לסוכנות בתלאביב ונאמר לי שהם לא נותנים נסיעת מבחן על הרכב. מצד אחד מאוד נדלקתי על הרכב מכל הקריאה והסירטונים שראיתי ואומנם הוא מעט חורג מהתקציב שלי אבל נראה ששווה את ההשקעה, מצד שני איך אפשר לקנות רכב בלי בכלל לנסוע בו?

לא מכיר אף אחד עם RS ולא ראיתי ביד2 אף אחד שמוכר שאולי אפשר יהיה לבקש ממנו לנסוע תמורת סכום כלשהו. מה עושים?

• תגובות 41
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אל תתקשר ותבקש, תגיע לאולם ותבקש

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

זה כי התקשרת.

תגיע לסוכנות, תפגין רצינות ותקבל נסיעת מבחן.

(אלא אם תגיע עם נעלי קרוקס, מכנס קצר, וחולצת סוף מסלול. מה שדי מפגין את חוסר היכולת הכלכלית שלך לקנות רכב ב200K)

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

האמת שלפני מספר שבועות ביקרתי גם בסוכנות של פולסווגן לגבי הGTI ובסיאט לגבי הCUPRA ובשניהם אמרו לי מה שרנו אמרו לי בטלפון- זהו רכב נישה שהם לא מקצים אחד לנסיעות מבחן, הם מצפים שאחד שמתעניין ברכב כבר אמור להכיר אותו ולדעת שהוא רוצה אותו ב100 אחוז. לא קצת הזוי?

זה כי התקשרת.

תגיע לסוכנות, תפגין רצינות ותקבל נסיעת מבחן.

(אלא אם תגיע עם נעלי קרוקס, מכנס קצר, וחולצת סוף מסלול. מה שדי מפגין את חוסר היכולת הכלכלית שלך לקנות רכב ב200K)

פורסם

תשאל את מי שענה לך את זה אם הוא היה מתחתן עם אשתו בלי לבדוק את הסחורה במיטה קודם (אתה יכול להגיד את זה בצורה פחות מגעילה, אם בא לך), ושעם כזה יחס, הם לא צריכים לצפות למכור אפילו מכונית אחת. אם הם יענו לך שהם מוכרים גם ככה, תמסור להם שקהל הלקוחות שלהם מטומטם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
הם לא צריכים לצפות למכור אפילו מכונית אחת. אם הם יענו לך שהם מוכרים גם ככה, תמסור להם שקהל הלקוחות שלהם מטומטם.

יש לקוחות ל-RS?

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
תשאל את מי שענה לך את זה אם הוא היה מתחתן עם אשתו בלי לבדוק את הסחורה במיטה קודם (אתה יכול להגיד את זה בצורה פחות מגעילה, אם בא לך), ושעם כזה יחס, הם לא צריכים לצפות למכור אפילו מכונית אחת. אם הם יענו לך שהם מוכרים גם ככה, תמסור להם שקהל הלקוחות שלהם מטומטם.

תודה אבל אני לא חושב שזה יוביל אותי למטרה שהיא נסיעת מבחן בסופו של דבר. זה באמת נראה שזה לא מזיז להם שלא יקנו את הרכב הזה (כנל לגבי הקופרה והGTI)

לפחות בקופרה ובGTI יש ביד 2 שאפשר לארגן איכשהו נסיעת מבחן, RS חיפשתי בנרות לא מצאתי.

פורסם

יש רכב מבחן למגאן, נהגתי עליו בעצמי.

לגבי הלאון קופרה- הרכב כבר לא מיוצר, הוא כבר לא נמכר מעל שנה. לא סביר שיש רכב מבחן בכלל.

לגבי גולף GTI- דור 6 כבר לא משווק ודור 7 עדיין לא נחת.

אתה בטוח שדיברת איתם בכלל?

פורסם

בהתייחסותי לGTI ולקופרה התכוונתי לפולו ולאיביזה , לא ללאון ולגולף. וכן הייתי בשתי הסוכנויות הנ"ל ובשתיהן נאמר לי נחרצות שאין סיכוי להוציא רכב לנסיעת מבחן בגלל שזהו רכב נישתי שמגיע לארץ בכמויות מזעריות ולכן הם לא מקצים רכב למבחן.

פורסם

אין כרגע איביזה קופרה בארץ בכלל. דווקא רכב הדגמה של הלאון קופרה יש, במקרה ראיתי אותו היום בחניה של סיאט בהרצליה.

בכלל, אתה צריך להבין - חופש גדול עכשיו, נערים יושבים בבית משועממים. לא שאני אומר שאתה כזה, אבל עובדתית זה המצב. תגיע לסוכנות, תראה רצינות, תקבל נסיעת מבחן. רכבי ההדגמה של סיאט ושל רנו נמצאים בסוכנות המרכזית שלהם, סיאט בהרצליה ורנו בתל-אביב. תגיע לשם, כי משם קל יותר לצאת לנסיעת מבחן ולא צריך להזמין לך את הרכב במיוחד.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

כרגע אין איביזה קופרה אבל לפני כחודש וחצי כשבאתי לסוכנות המרכזית בהרצליה הם התקשרו אליי בדיוק כשהגיע מלאי הקופרות. אמרתי להם במפורש אני קונה רכב בטוח או את הקופרה או את הGTI. תעזרו לי להחליט בכך שתתנו לי נסיעת מבחן על הרכב. שתי הסוכנויות המפגרות הפסידו לקוח, במיוחד בפולספגן שם הייתי עם אבא שלי שכבר הכין את הצ'ק מקדמה והדבר היחיד שהתעקשנו עליו לפני שחתמנו על הכל זה נסיעת מבחן. הם התעקשו בחזרה שאין דבר כזה בפולו GTI ובכך הם הפסידו אותי באותו הרגע שהייתי ממש מילימטר מלקנות את הרכב.

פורסם

אולי בגלל שאתה נהג צעיר?:idea:

הכל מקרה לא הפסדת הרבה. אם אתה מעוניין בסופר מיני חמימה, יש אופציות יותר טובות. אישית אני מחבב את הקורסה OPC, מבחינת המוצר והתמורה לכסף. בנוסף, אני בטוח ששמה ישמחו לתת לך נסיעת מבחן.

פורסם

לא מבין את הרציונאל של הסוכנויות שמנסות לחסוך נסיעות מבחן.

ברור שיש הרבה משועממים, אבל בגלל זה גם יש נסיעות מבחן שונות, ולא יקרה כלום לא להם ולא לרכב אם הם יקחו את הסיכון ויתנו גם לכמה חבר'ה צעירים משועממים לנהוג, רק בשביל להרוויח את הלקוח הפוטנציאלי שבאמת רוצה לעשות נסיעה מבחן לפני הרכישה.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מעניין לדעת האם גם באירופה חוסכים בנסיעות מבחן על רכבים יקרים/רכבי ספורט או שזו המצאה ישראלית.

Kia Niro, 1.6 (141), Hybrid Crossover, Rich Espresso, 2017

פורסם

מעניין אם גם באירופה נערים משועממים מזמינים נסיעת מבחן כדי לספר לחברים או שזה רק בארץ ?

ובנימה רצינית יותר לך לסוכנות המרכזית בתא ברחוב ריבל יש בוודאות רכב הדגמה צהוב

דניאל הקורסה מתחרה בקליאו, אם כבר המתחרה למגאן היא האסטרה שכלל לא משווקת בארץ

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...