Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לעזרה:

בירשותי מזדה 6 שנת 2004 מנוע 2300

שמתי לב לאחרונה שהרכב כבר לא מרגש מבחינת תאוצה.

תמיד הרגשתי את הכיסא דוחף אותי בזמן תאוצה.

הרכב בפתיחה היה מפרפר את 4 מטרים הראשונים.

חייב לציין שאישתי נוסעת עליו ב90% מהזמן והיא התלוננה שהרכב לא סוחב.

עשיתי גם סיבוב ובאמת לא כמו בפעם האחרונה.

הייתי בחברה הבוחן עשה סיבוב טען שהכל תקין,

בנוסף חובר מחשב לאיתור תקלות והכל תקין.

אתמול הוחלף הפילטר אוויר +ניקוי מד כמות אוויר.

יצא לי לעשות סיבוב הבדלים עם מזדה של חבר (מנוע 2000 אותו מודל) והרכב מרגיש הרבה יותר בריא.

אשמח לכיוון ?

עזרה?

אני לא יכול לישון.

תודה רז.

סתם לידע כללי 112,000 קמ

מטופל במורשה.

טיפול כל חצי שנה שהם כ 1000 קמ

פעם ב3 חודשים תוסף שלK44

פורסם

צריך לבדוק לחץ דלק בזמן נסיעה, ברכב הזה אין מסנן דלק שניתן להחליפו בנפרד אלא הוא מובנה יחד עם גוף משאבת דלק וזו יחידה שמחליפים יחד.

אם יש לחץ נמוך בזמן עומס צריך להחליף את משאבת הדלק.

על בדיקת קומפרסיה תוותר אין קשר בשלב זה בכלל.

כמו כן מומלץ לבדוק את הספק מד כמות האוויר בעזרת סורק תקלות יתכן והוא עייף ולא מסוגל למדוד את כמות האוויר בעומס מלא והוא מזייף.

פורסם

האם מחשב דיאגנוסטיקה אמור להראות את הספק המד כמות אוויר ? או שהמחשב מראה רק שהוא לא עובד ?

האם אני יכול ליבדוק לבד בבית את המד כמות אוויר עם רב מודד ?

יש עוד דרך ליבדוק משאבה דלק ?

תודה רז.

פורסם

את הספיקה של מד כמות האוויר, בודקים ע"י קריאת נתונים בלבד, לרוב לא מופיע קוד תקלה על מד כמות אוויר שמזייף, הוא יציג נתונים השאלה היא אם הנתוני זרימת אוויר הם למה שבפועל קורה.

ניתן עם רב מודד לבדוק רק אם הוא עובד או לא עובד, לא ניתן לבדוק אם הוא מסוגל לקרוא קריאה מקסימלית כי הנתון הזה רץ מהר מאוד והוא מציג אותו במתח משתנה, לעומת הסורק שמציג את כמות האוויר הנשאבת בזמן אוויר בגרם אוויר לשניה(G/S).

האם אתה מתדלק בתחנה קבועה? אם כן נסה להחליף תחנת דלק, המנוע הזה רגיש מאוד לדלק מהול מיד יורגש ירידה בביצועים.

האם בוצע תיקון כלשהו שבעקבותיו הופיע הבעיה? כמו החלפת חיישן גל ארכובה?(משום שיש לו כיוון שמשפיע על תזמון ההצתה).

פורסם

כמה ק"מ עבר הרכב ? מתי הוחלפו לאחרונה מצתים ומסנן דלק ?

אם כל אלו תקינים הייתי מבצע ניקיון יסודי למנוע צעדים ובית מצערת לא עם K44,אלא בעזרת חומר אינפוזיה אגרסיבי.

אצלי ב I30 זה עבד יופי טופי וזו היתה פעם ראשונה בכמעט 4 שנים שהרכב על הכביש שהוא עבר את הטיפול.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

לא בוצעו שום שינויים לאחרונה.

אני מתדלק קבוע באותה תחנה.

שלחתי לך הודעה פרטית אשמח אפילו להגיע אליך.

או המלצה למוסך שידע לבצע בדיקות מעבר לחיבור מחשב.

גם לי עלה בראש שהדלק לא איכותי

כרגע יש אולי 45 ליטר במיכל .

ניראה תחושה שכאילו חסר דלק בלחיצה על חצי גז.

אני מכיר את הרכב טוב מאוד ואין את התחושה שהיתה (של מנוע בריא)

• תוכן חדש...