Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4721 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי בפלאפון עד לפני כמה חודשים, הייתי מרוצה מאוד, גלישה מהירה, קליטה מלאה בכל מקום ובכל מצב.

לאחר מכן עברתי לגולן, בהתחלה היה בסדר ואז התחילו תקלות- ניתוקים מוזרים בבית ובאיזורים נוספים,

קליטה גרועה, אינטרנט איטי, ניתוקים באמצע שיחה והרשימה ממשיכה.

אני מחפש חברה אחרת לעבור אליה שתספק לי אינטרנט וקליטה כמו שצריך במחיר הגיוני.

אני עם אייפון 4, אמא שלי עם גלקסי S3, ושנינו סובלים מהבעיות האלו.

בתודה, המתוסכל.

פורסם
גולן זה סלקום.

כל מה שאתה צריך לעשות זה להפעיל במכשיר שלך נדידה קבועה לסלקום ואתה אמור להיות מסודר.

נדידה מופעל, אני לא חושב שיש לי את האפשרות לקבוע לאן לנדוד קבוע :|

פורסם

אתה יכול לחפש בגוגל איך לבצע את זה באייפון.

אתה יכול לבצע את העניין בטלפון של אמא שלך ולראות אם זה פותר לה את הבעיה.

אני אישית בסלקום, אין טענות.

פורסם

מהזולות יכול להמליץ על יופון אם אתה לא צריך שיחות לחול. זו רשת אוראנג' לכל דבר עם שירות לקוחות טלפוני אנושי.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אישית. אני בגולן. ואין לי טענות. קליטה סבבה. ואינטרנט סבבה. נכון טיפה קשה להגיע למענה אנושי. אבל כאשר הם עונים הם עושים הכול כדי לעזור..

תעשו טובה לכולנו. תתנתקו מסלקום / פלאפון / אורנג'.

הם גנבו אותנו מספיק שנים.

עכשיו שיהיו להם הפסדים. ואמן יפטרו את כל המנהלים הבכירים שמקבלים משכורות של 5 ו6 ספרות על הגב שלנו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מה קשה? אתמול התקשרתי לשירות של גולן (פעם ראשונה) בשעה עמוסה בערב. ענו תוך 3 דקות, התקליט אומר לך כמה זמן נשאר ופתרו את הבעיה תוך עוד דקה. באפ״ס הייתי מחכה חצי שעה ויותר !

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

+1

היה לוקח לי הרבה יותר זמן לתפוס את א'ורנג בטלפון מאשר את גולן.

מעבר לזה, במענה האנושי בגולן הרגשתי שבאמת מנסים לעזור לך, מה שלא קרה בא'ורנג.

מאוד מאוד שמחתי לעזוב אותם.

אני עברתי לגולן כבר בשבוע הראשון, עד היום העברתי כבר 6-7 קווים במשפחה, מאוד מרוצים.

פורסם

לפותח השרשור, דווקא יש לי כמה חברים בגולן טלקום והם דווקא מרוצים, אולי זאת אכן בעיה של הגדרות. שווה בדיקה.

לחלופין, אם בכל זאת תחליט לעבור, אני ממליץ על הוט מובייל. הם סבירים והם לא אורנג'/סלקום/פלאפון (בגולן אתה מנוי עכשיו).

אבל בקרוב מאוד תהיה אפשרות אטרקטיבית לאין שיעור: פאביה-טלקום. הבנתי שזו החברה מספר 1 בעולם וכעת היא הגיעה לישראל.

השקה שקטה החלה כבר בימים אלו.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
לפותח השרשור, דווקא יש לי כמה חברים בגולן טלקום והם דווקא מרוצים, אולי זאת אכן בעיה של הגדרות. שווה בדיקה.

לחלופין, אם בכל זאת תחליט לעבור, אני ממליץ על הוט מובייל. הם סבירים והם לא אורנג'/סלקום/פלאפון (בגולן אתה מנוי עכשיו).

אבל בקרוב מאוד תהיה אפשרות אטרקטיבית לאין שיעור: פאביה-טלקום. הבנתי שזו החברה מספר 1 בעולם וכעת היא הגיעה לישראל.

השקה שקטה החלה כבר בימים אלו.

גם למי שאין שקודה יכול להצטרף?

פורסם

גם הבדיחה הכי מצחיקה מפסיקה לשעשע אחרי 24 פעמים ששומעים אותה... :idea:

אגב, גולן טלקום - שמעתי באמת הרבה תלונות על ניתוקים וכיו"ב. מצד שני, באופן אישי יש לנו 10 קווים שהעברתי אליהם, מכשירים שונים (אייפונים/אנדרואידים/מכשירי דור 2) ולא שמעתי אפילו ציוץ אחד של תלונה, הן ברחבי הארץ והן בחו"ל (שם התעריפים כ"כ טובים שאני מוותר לעיתים על רכישת סים מקומי, אם מדובר על תקופות בנות שבוע ומטה, זה למרות שיש לי קישור בינלאומי ללא עלות בכלל (לא, אתם לא יכולים גם. בסופו של יום זה עולה לי ביוקר), כי עלות הסים ו/או חבילה מקומית לא מצדיקה את המאמץ).

לאחרונה יש להם גם סים כפול (ללא עלות חודשית, להבדיל מהמתחרים), אז גם הסיבה הזו ירדה.

לדעתי, המתלוננים עושים משהו לא נכון (לא יודע להגיד מה, בוודאי לא מול מסך המחשב). אני מאוד מרוצה מגולן טלקום, בוודאי בהתחשב בעלות החבילה ובעובדה שהם גררו למטה את כלל השוק. אחרי שחברות האפ"ס חגגו ללקוחות הפרטיים על התחת במשך שנים, אין שום סיבה להישאר אצלם עם האלטרנטיבה הקיימת.

• תוכן חדש...