Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4712 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני נוהג על HONDA ACCORD COUPE V6 3.5L

אני ייבאתי את הרכב לפני שנה מארה״ב עם צמיגי MICHELIN 235/45/18 דגם PRIMACY HP GRNX XL.

הבעיה היא שארבעת הצמיגים כנראה התייבשו והחלו להפתח חריצים ויובש גרוע בצמיג.

אני רוצה להחליף אך המחירים של צמיג כזה או דומה לו של משילין הוא ממש יקר!

ביררתי מול כמה חברים, אנשים מהתחום והאינטרנט שמשילין לא מומלץ כבר כמו פעם.

אני צריך עזרה בבחירת צמיגים חדשים שיתנו אחיזה גבוהה וביצועים.

קראתי הרבה בפורום הזה, באתרים בחו״ל ובארץ על ה Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 שהוא מאוד מומלץ אך אני עדיין מברר על עוד סוגים של צמיגים.

רציתי לבדוק גם על המחיר שהציעו לי: 1,100 לצמיג כולל מעמ והרכבה כמובן.

מה אתם אומרים?

תודה רבה לכל העוזרים

Honda accord coupe

V6 3.5L 300 HP

Takeda SRI intake, Throttle Body Spacer, P2R Throttle Body gasket, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

פורסם

מישלין הוא צמיג מעולה ומומלץ (אם מסתכלים רק על טיבו), אך גם מאוד יקר. לפחות בארץ, נראה כי הפערים לעומת המתחרים אינם מוצדקים.

לגבי הגודייר, אני אישית ממליץ מאוד על הצמיג:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=479427&page=4 ההתרשמות שלי מצמיג זה בהודעה #54

המחיר נשמע גבוה. מהיכן אתה בארץ?

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

הצמיג שמופיע בהודעה 54 זה הצמיג שאני מעוניין לקנות.

אני גר במושב ליד נתניה.

אני די אוהב את הביקורות על הצמיג GOODYEAR אבל המחיר די ממוצע לפי הבדיקות שלי.

Honda accord coupe

V6 3.5L 300 HP

Takeda SRI intake, Throttle Body Spacer, P2R Throttle Body gasket, Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2

פורסם
שלום לכולם,

אני נוהג על HONDA ACCORD COUPE V6 3.5L

אני ייבאתי את הרכב לפני שנה מארה״ב עם צמיגי MICHELIN 235/45/18 דגם PRIMACY HP GRNX XL.

הבעיה היא שארבעת הצמיגים כנראה התייבשו והחלו להפתח חריצים ויובש גרוע בצמיג.

אני רוצה להחליף אך המחירים של צמיג כזה או דומה לו של משילין הוא ממש יקר!

ביררתי מול כמה חברים, אנשים מהתחום והאינטרנט שמשילין לא מומלץ כבר כמו פעם.

אני צריך עזרה בבחירת צמיגים חדשים שיתנו אחיזה גבוהה וביצועים.

קראתי הרבה בפורום הזה, באתרים בחו״ל ובארץ על ה Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 שהוא מאוד מומלץ אך אני עדיין מברר על עוד סוגים של צמיגים.

רציתי לבדוק גם על המחיר שהציעו לי: 1,100 לצמיג כולל מעמ והרכבה כמובן.

מה אתם אומרים?

תודה רבה לכל העוזרים

יש לך גם את ה טויו T1 SPORT החדש

שהוא בעל ביצועים ואחיזה מעולים.

מהאתר http://tires4u.co.il/default.asp?Compare=1&Id=744398&AreaId=1&ManfCountry=ארץ יצור מקור: יפן

יש לך אותו במחיר של 681 שקל לצמיג בחנות בתל מונד

קובי

:-)

פורסם

דבר ראשון, תודה רבה לעוזרים.

דבר שני, בדקתי על המחיר יותר ברצינות והבנתי שהמחיר הוא באמת ממוצע (לא הכי זול אבל ממש לא הכי יקר).

דיברתי עם צמיגי אנטון בחולון ויפו (שנחשבים לטובים ומחירים זולים), דיברתי עם עוד 2 פנצ'ריות באיזור השרון שעובדות עם ב.מ.ב (יבואנים של GOODYEAR) וביררתי באינטרנט בכל המחירונים והבנתי כי המחיר נע בין 1090-1350 עם מע"מ ועבודה.

אנטון הציעו לי 1100 שזה המחיר שקיבלתי מהפנצ'ריה הראשונה.

אז לגבי המחיר אני די בטוח שאני לא אמצא זול יותר...

ראיתי את ההודעה מספר 14 וזה נראה לי ממש מוזר. אולי זה דגם אחר או שנתון אחר של הצמיג אבל אין כאילו מחירים לפי מה שבדקתי.

Honda accord coupe

V6 3.5L 300 HP

פורסם

המחיר שם זה לפני מע"מ (כולל יוצא 955) וזה מחיר מיוחד שהוא השיג בזמנו ולא כ"כ מייצג.

חוץ מזה שמדובר במידה אחרת (חתך 40), המידה שלך (חתך 45) מעט יותר יקרה.

פורסם

תודה לכולם על העזרה ועל ההצעה לקנייה אך בסוף קניתי את הgoodyear ממשווק מורשה שהופיע באתר של ב.מ.ב (היבואן הרשמי של Goodyear לארץ)

Honda accord coupe

V6 3.5L 300 HP

• תוכן חדש...