Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4556 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לרכב השני יש היסטוריית טיפולים מסודרת?

תתחיל מזה שתעשה בדיקה לרכב השני כדי שנוכל לתת לך תשובות מקצועיות.

קח בחשבון שיש הרבה אנשים שמציגים את הרכב שלהם כשמור ומלוקק אבל אחרי הבדיקה מתחילים התירוצים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוהד, המצב לא כזה גרוע, אך כן דורש השקעה, מה שכן לא יודע איך הגעת ל-5,000 ש"ח - אצלי זה עלה יותר.

ד"א, בזמנו אני הלכתי לראות את המיאטה הנ"ל והחלטתי לא להיכנס לזה בעקבות המצב שהרכב היה נראה.

יוסי רשם דברים מניסיון ואני מצטרף - גומי אטם גם אני החלפתי בפחות מ-100K, מדיד שמן גם החלפתי - משום מה נשבר אצל כולם - שטויות.

לגבי הגיר, כמו שנאמר - שמן גיר יעשה פלאים. מה שכן, את הגומיות שיושבות בידית הילוכים אתה תצטרך להחליף (עניין של 500 ש"ח ואני מגזים).

מה שלדעתי חשוב ולא נראה לי שבדקת זה הדיפרנציאל - גש למוסך שמתמחה ובקש להחליף שמן, אם במהלך הריקון יש חתיכות קח בחשבון שהדיפרנציאל בדרך להחזיר את נשמתו.

גומיות שיושבות בחלונות הקטנים - תבדוק שלא קרועות.

לגבי הגג - תקנה בחו"ל - יש חברים במועדון שמתקינים במחירים הוגנים.

אגב, הרכב השני שדיברת עליו - אם אתה מדבר על השחורה, קח בחשבון שהיא הרבה יותר מיד 6.

ממליץ לך לקרוא את ה-FAQ בפורום רודסטרים, יש שם המון מידע שיעזור לך.

וגם אני אשמח לעזור, בהצלחה! :wink:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

הרכב השני עדיין לא נבדק אך נטען שיש הסטוריית טיםולים מלאה במחשביי החברה.

כן אני מדבר על השחורה שמתל אביב. מדוע היא הרבה יותר מיד 6? לי דווקא נאמר ששלוש ידיים עברו בתוך המשפחה והרכב נקנה מהשכן. הרכב בגדול נראה טוב וחונה בחניה מקורה, אין פגיעות גג ולא נדרשים טיפולי קוסמטיקה מיוחדים בוצע טיפול מקיף לפני כחודשיים. כמובן שאם אחליט לרכוש אעשה בדיקה מכנית גם לרכב זה ועניין הדיפרנציאל אינו נשכח.

עיינתי רבות במועדון הרודסטרים ואני מכיר את הדברים החשובים.

פורסם

סיפורי סבתא (מכיר מעט את הרכב). הרכב יד 8, אתה בטוח שאתה רוצה להתעסק עם רכב כזה?

נניח והוא במצב טוב, אתה מוכן להיות יד 9?

פורסם

בטוח שאנחנו מדברים על אותו רכב?

אני מדבר על הבחור מקריית אונו.

כתוב שהוא יד 6.

אם הוא מחרטט אז באמת שלא מובן לי למה?

מילא לרשום את החרטא המוכרת ולרשום יד שישית וזה כאילו שישית ברשיון.

אבל לשקר בשתי ידיים? :/

פורסם

חבר הלך לראות את הרכב. אם היד לא חשוב לך, זה משהו אחר.

ולגבי הרכב שלקחת לבדיקה - במחיר הנכון נראה לי כדאי. בזמנו הגעתי עם הבעלים ל- 10k מתחת למחירון.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
חבר הלך לראות את הרכב. אם היד לא חשוב לך, זה משהו אחר.

ולגבי הרכב שלקחת לבדיקה - במחיר הנכון נראה לי כדאי. בזמנו הגעתי עם הבעלים ל- 10k מתחת למחירון.

עם הבעלים הקודם, לא הנוכחי (האוטו עבר יד לחבר פורום, אם לא שמת לב).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

כאחד שרואה המון בדיקות במבלך עבודתו על פניו הבדיקה שתארת נראית סבירה מאוד ומפוצצת בכסת"ח רגיל.

אני במקומך לוקח את הרכב למוסך שאני סומך עליו שייתן הערכת מחיר ליישור קו מלא.

את סכום ההשקעה הייתי מנסה לחלק ביני לבין המוכר.

בכל מקרה, לפי דעתי מצב הרכב הולם את גילו ואין לצפות לרכוש רכב בן 9 ללא ליקויים כאלה ואחרים לרבות צמיגים.

השורה התחתונה היא בכמה לרכוש את הרכב וכמה השקעה נדרשת כדי להיא אותו למצב תקין.

את הקוסמטיקה שים בצד.

לדעתי ב58-59 זאת יכולה להיות קניה טובה.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אני באמת לא מבין את כל המנסגרים על האוטו הזה :roll:

מלבד הכסת"ח הרגיל של מכוני בדיקה יש כאן אלה המתעקשים להעלים עין מדברים קריטיים:

1. הרכב עבר תאונה מקדימה, אחורה וצד.

2. גג פגום.

3. בקלית שבורה ופנס איתות חסר.

אלה הדברים הדורשים התייחסות מיידית ועומדים בפתחו של המשא ומתן. את יתר הריג'קטים צריך לבדוק, ולפי איך שהרכב הזה נשמע אני לא אתפלא אם הם אכן קיימים וצריכים התייחסות.

אין כאן שום דבר שהוא Deal breaker, זה הכל שאלה של מחיר. 5,000 ש"ח מתחת למחירון עם רשימת ריג'קטים כזו זה מחיר מופקע, ישראבלוף במיטבו.

edanj, רכב שנמצא אצל חובבי רכב ומיועד להם צריך להיות במצב פיקס. הרכב שלי חגג השבוע 8 שנים על כבישי ארץ ישראל. מלבד צבע שרוף ומכות חנייה ארצישראליות מצויות (שיטופלו בעתיד) הרכב במצב מצויין בכל מובן אפשרי. לא נזילה, לא הזעה, לא קורוזיה בחיבורים, לא צריכת שמן או מים, לא תאונות, לא צמיגים בלויים ולא כלום.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

ידוע שרכבי שטח ספורט ויוקרה מחליפים הרבה יותר ידיים במהלך חייהם מרכבים רגילים.

לדעתי בגלל הריגוש הזמני שבעל הרכב מחפש ועובר לו מהר. אז לא הייתי שולל כזה רכב בגלל מספר ידיים.

בו בטח ליבי ונעזרתי

פורסם

יוסי. יש אפשרות לשלוח בהודעה פרטית את המספר של החבר שראה את הרכב?

אשמח לשמוע קצת פרטים מעבר למה שרוכב הרכב נותן.

תודה רבה.

פורסם
אני באמת לא מבין את כל המנסגרים על האוטו הזה :roll:

מלבד הכסת"ח הרגיל של מכוני בדיקה יש כאן אלה המתעקשים להעלים עין מדברים קריטיים:

1. הרכב עבר תאונה מקדימה, אחורה וצד.

2. גג פגום.

3. בקלית שבורה ופנס איתות חסר.

אלה הדברים הדורשים התייחסות מיידית ועומדים בפתחו של המשא ומתן. את יתר הריג'קטים צריך לבדוק, ולפי איך שהרכב הזה נשמע אני לא אתפלא אם הם אכן קיימים וצריכים התייחסות.

אין כאן שום דבר שהוא Deal breaker, זה הכל שאלה של מחיר. 5,000 ש"ח מתחת למחירון עם רשימת ריג'קטים כזו זה מחיר מופקע, ישראבלוף במיטבו.

edanj, רכב שנמצא אצל חובבי רכב ומיועד להם צריך להיות במצב פיקס. הרכב שלי חגג השבוע 8 שנים על כבישי ארץ ישראל. מלבד צבע שרוף ומכות חנייה ארצישראליות מצויות (שיטופלו בעתיד) הרכב במצב מצויין בכל מובן אפשרי. לא נזילה, לא הזעה, לא קורוזיה בחיבורים, לא צריכת שמן או מים, לא תאונות, לא צמיגים בלויים ולא כלום.

איתמר

אתה כל כך עלוב ששקלתי אם להגיב לך, בסוף אחרי שקראתי את השירשור ואת ההודעה האחרונה שלך כאן באמת הגיע הזמן להעמיד אותך במקום.

מילא אתה טועה, בסדר, ניחא אתה חושב שאתה מבין... נגיד. אבל להטעות, ישראבלוף? מחיר מופקע? מי שמך להחליט מהו מחיר מופקע ומה לא?

זה המחיר שאני דורש ומי שרוצה יקנה ומי שלא, לא.

הרכב עבר מעיכה של הדלת, וכמו כך מעיכה של הכנף, לא ״תאונות״ שצריכות להפריע לאף אחד. סודר בחברה בצורה הכי טובה שיכולה להיות, מפריע לך? אל תקנה.

הרכב שלך לעומת זאת, יאריס לא? אחרי שתעביר אותו בדיקה במכון כזה, תרשום ״ולא כלום״ ולא לפני.

בגלל טיפוסים מאפנים כמוך, שוק הרכב נראה כמו שוק בצאלאל. מי שמך להחליט מה המחיר ולמה המחיר?!

עצם זה שהשם שלך מופיע פה בירוק רק צריך לחדד לך את העובדה שהמילים שלך הולכות יותר רחוק ממילותיהם של שאר חברי הפורום. ואי לכך יש טעם במשנה זהירות.

אגב, אתמול את הבקליות כבר סידרתי (עלה 400 שקל, כולל הוינקר) והעברתי את הרכב שטיפה יסודית הגג בדרכו מארה״ב (עלה לי 260 דולר, רוצה אני אעשה לך חשבון כמה זה בשקלים?), כל שאר הכסתח שקיים בבדיקה שווה בערך כמו הפוסטים שלך. לא הרבה.

image.jpg

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

אתה אפילו לא שווה התייחסות. בהצלחה במכירה.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

את האמת שאני גם מתעניין ברכב הנ"ל.

מה אומר קורות אורך? האם זה לא נחשב כפגיעה בשילדה? אשמח לדעת גם מפותח השירשור וגם מבעל הרכב מה נאמר לכם לגבי הסעיף הזה לאחר הבדיקה, מצד הבוחן.

• תוכן חדש...