Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4724 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לא ילך לי עם הליסינג, האלטרנטיבה שלי היא לקנות רכב משומש בן כ3 שנים

במצב כזה הקריטריונים שלי הם:

1. אמינות - מתכוון להחזיק אותו לפחות 7 שנים

2. צריכת דלק - חסכוני ככל האפשר

הקילומטרז' נמוך יחסית 10-15K לשנה

מדי פעם צריך להסיע 5 מבוגרים כך שמיני ממש יהיו קטנות מדי, חושב על מגזר ההצ'בק

תקציב גמיש - ברור ששיקול אבל לא ראשוני

אשמח להמלצות

תודה

דן

פורסם

גם סופר מיני עלולה להיות צפופה מידי אם בדרך קבע אתה מסיע 3 מאחור וזה אומר שתצטרכו לחפש רכב משפחתי: מאזדה 3/מיצובישי לנסר/I30.

אם רוצים בכל זאת קטן יותר יש קיה ריו/יונדאי אקסנט.בדקו גם אפשרות לI20 אבל נראה לי שתהיה צפופה מידי ל-3 מאחור.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

משפחתיות קטנות ומומלצות, בהנחה שאתה לא זקוק לתא מטען מרווח או בכלל: קיה ריו/רנו קליאו/טויוטה יאריס

אחת נוספת, יותר יקרה ומרווחת - הונדה ג'אז.

מה התקציב?

ענת

http://malkabakvish.blogspot.co.il/ מבחני דרך במלכת הכביש

https://www.facebook.com/queenoftroads פייסבוק

http://instagram.com/queen.of.the.roadאינסטגראם

פורסם

באמצע יש לך שתי אפשרויות, מיקרוואנים או משפחתיות קטנות.

המיקרוואנים קטנים בחוץ גדולים בפנים, אפשר לבדוק את טויוטה ספייס וורסו, סיטרואן C3 פיקאסו, קיה סול והונדה ג'אז שהוזכרה כאן.

המשפחתיות הקטנות הן יונדאי I25, סקודה ראפיד, סיאט טולדו, פיג'ו 301 ועוד, ההבדל הוא שבזמן שהמיקרוואנים מתוכננים להיות הכי מרווחים שאפשר עם פתרונות של תכנון לגובה, קיפול מושבים חכם ומגוון אפשרויות לסידורי פנים, המשפחתיות הקטנות הן פשוט סופר מיני עם בגאז' ולרוב נופלות מהמיקרוואנים במרווח הפנימי.

אם להרחיב קצת יותר, כרגע רוב המיקרוואנים נמכרים במחרים נמוכים יותר, קרוב ל-100 אלף שקל לפחות בג'אז והספייס וורסו המוצלחות, הם לא נפוצים בליסינג מה שאמור תאורטית לתרום לביקוש בעתיד ולשמירת הערך ולדעתי לפחות מדובר בפתרון מוצלח יותר.

אם מדובר במשומש אפשר לחפש ניסאן נוט, רכב מרווח למדי, זריז, חסכוני וקומפקטי. הונדה ג'אז משומשת תהיה יקרה מדי, ספייס וורסו הגיעה רק בשנים האחרונות וקיה סול פחות חסכונית מאלה.

פורסם

לא ציינת מה התקציב, אבל יש פה בפורום ג׳אז שנת 2011 למכירה.

הניסן נוט והספייס וורסו גם יכולות להיות אופציות טובות.

פורסם

אם אתה מעוניין ברכב חדש יש את הקרוז החדשה עם מנוע של 1.6 ל' (124 כ"ס) בעל פליטת מזהמים נמוכה יותר (שיפור של 2 קבוצות במדד הירוק) וצריכת דלק משופרת. עיצוב פנים וחוץ חדש. כמו כן, דגם 2013 של הקרוז יוצע ברמת האבזור הגבוהה בקטגוריה הכוללת: פנסי ערפל, חיישני חנייה אחוריים, חימום למושבים הקדמיים ומערכת שמע חדשה הכוללת בלוטוס'. בגרסה המאובזרת תגיע הקרוז עם חלון גג, מערכת MYLINK- מערכת חווית המשתמש החדשה של שברולט, וחישוקי אלומיניום. יש גם בגרסאות HB ווואגון.

מחירים:

קרוז LT 121,900 ₪

קרוז LT PLATINUM 125,900 ₪

רכב יד שנייה יש לך מגוון של אופציות בטרייד אין שלנו, אשמח להציע.

• תוכן חדש...