Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7924 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה השנתון הכי נמוך שיש לאוודי טיטי?

רק אל תשכחו שהרכב חייב להיות קבריולט

אז השאלה כמה עולה אחת כזאת קבריולט בלי שאסי?

ולא חייב עם הנעה כפולה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני לא בטוח עד כמה חבר שלך מבין את המשמעות של אודי TT בלי קשר לעניין הסכום ההתחלתי שעומד על למעלה מ 100K ! כפי שנאמר מחירון עומד על 115K... נגיד אפשר למצוא אחת זולה

דבר שני הוא ביטוח של קרוב ל 16K ! חישוב מהיר אומר שזו תוספת של 15% ממה שחבר שלך רצה מראש אם או בלי רצון הסכום ההתחלתי יהיה 115K גם לאחר שמצא אודי במחיר של 100K.

פרט לכך שלא נדבר על טיפולים ואחזקה שוטפת.

עכשיו תגיד לחבר שלך שיעשה חושבים טוב טוב לפני שהוא חושב אפילו לרכוש רכב ספורט מתוצרת אודי.

הייתי ממליץ על מיאטה כפי שכבר עשו זאת עקב ביטוח הרבה יותר זול וכמובן הרכב עושה את הפוזה שהוא צריך לעשות וכמובן עלות אחזקה יותר זולה בהרבה מהאודי.

כמובן לא לשכוח ירידת ערך שנתית מה שיוצא לבסוף הוצאה שנתית של למעלה מ 35K !! לא כולל טיפולים.. האם הוא מוכן לזה ? כל שנה יורד 35 אלף שקל על ביטוח וירידת ערך. שיעשה חושבים טוב טוב.

שבוע טוב!

פורסם
ב.מ.וו סידרה 3 קבריולט, רק תבדוק איזה מודל אפשר להשיג בסכום שיש לו.

הוא נעול על קבריולט? גם ככה זה לא הכי שימושי בארץ...

למה לא שימושי?? בקושי יש פה גשמים.

הסיבה היחידה לא לקנות קבריולט זה בגלל שיש את הילדים החארות שחותכים את הגג עם סכין יפני

b bo bos bose baaaaaaaaas

פורסם

עם אף אחד לא הזכיר את האוטו אולי אני יזכיר, אין כ"כ הרבה מהם אבל זה אפשרי....כמו למצוא TT 15 פחות מהמחירון!

מה עם אודי 80 קבריולט?...ראיתי אחת או שתיים בלוח פוקוס!..היא יפה עם פוזה ונראה לי שהיא מפוארת מבפנים!

יונתן

פורסם

מה הקשר לקליאו ספורט? זה בכלל לא בכיוון של מה שהוא מחפש.

עד איזה שנה ייצרו או הביאו לארץ אאודי 80 קבריולט?

פורסם

אודי 80 קבריו הגיעו ביבוא אישי בלבד. הן ספורטיביות כמו שהחתול שלי מדען חלל. לא שTT היא שיא הספורטיביות, אבל היא בטוח טובה יותר מה80.

שילך על מיאטה וזהו.

גיא

פורסם

תפסיקו להציע לו מיאטה !!!

אתם אמורים לייעץ לו לרכב המתאים לו, וזה בכלל לא סוג הרכב שהוא מחפש. הוא מחפש יוקרה, במיאטה אין דבר כזה. אם הוא מסוגל לספוג הוצאה של TT שיהיה לו לבריאות. זה שקוף שספורטיביות ו\או הנאה מנהיגה זה לא התחום שלו, ולפי השיקולים שלו הוא גם לא נראה מי-יודע-כמה, אז בבקשה - הוא מצא את הרכב שלו !

נ.ב

אולי במקום לקנות אוטו של כוסיות ובשביל כוסיות - שיעשה עם הכסף ניתוח פלסטי ואפילו ישאר לו כסף לסוזוקי סוויפט :lol:

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
תפסיקו להציע לו מיאטה !!!

אתם אמורים לייעץ לו לרכב המתאים לו, וזה בכלל לא סוג הרכב שהוא מחפש. הוא מחפש יוקרה, במיאטה אין דבר כזה. אם הוא מסוגל לספוג הוצאה של TT שיהיה לו לבריאות. זה שקוף שספורטיביות ו\או הנאה מנהיגה זה לא התחום שלו, ולפי השיקולים שלו הוא גם לא נראה מי-יודע-כמה, אז בבקשה - הוא מצא את הרכב שלו !

נ.ב

אולי במקום לקנות אוטו של כוסיות ובשביל כוסיות - שיעשה עם הכסף ניתוח פלסטי ואפילו ישאר לו כסף לסוזוקי סוויפט :lol:

לא מדויק...

עשיתם מאאודי טי טי אוטו חרא...זה לא שהוא עד כדי כך לא מהנה, הוא פשוט לא מה שהוא נראה.

אם מישהו מחפש אך ורק פוזה אז גם מיאטה זה מתאים...זה לא שמישהי תגיד איכס יש לו מיאטה איזה אוטו מגעיל.

ובקשר לנ.ב - מי אמר לך שהוא צריך ניתוח פלסטי? הוא חושב שאוטו מרשים יעזור בהשגת הבחורות, אז שיהיה לו בכיף, אולי הוא צודק.

• תוכן חדש...